Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dadulik6 Áno sú tam // čiarky nezdá sa ti to. Už len aby silneli držím ti palce a potichučky Gratulujem. 😁
@tonjadabik2 na konci januara som mala biochemicke tak pokial nebudem mat kolajnice ako hrom neverim 😞
@dadulik6 ja som zacala na 11DPO...vtedy som mala prvého ducha, ale takého, ktorého som videla asi len ja 😂😂a potom to už išlo 😊 ja mám veľmi nepravidelný cyklus, dokonca som mala predpísaný progesteron na úpravu cyklu... podľa ovu by som mala byt 4+5tt...zajtra budem volať dr, aby ma objednala
@maca000 aj ja nazivo ked test nahnem tak ich vidim dobre ale tiez len ja 😂😂 ich vidim na foto ich nebolo moc vidno tak som tomu musela pomoct a fotky upravit... uvidim az v sobotu chcem testovat rano z prveho tak uvidiim ci tam nieco bude uz len dva x sa vyspim a dozviem sa to 😆 a tebe z celeho srdca gratulujem a drzim palceky aby to dobre dopadlo a mas aj nejake priznaky?
@dadulik6 moc moc ďakujem a tebe držím moc palce nech čiarky silnejú 😊 no začínam byť dosť unavená hlavne poobede cítim v práci, že by som si dala šlofíka 😂 pichanie v podbrušku a včera už začali pobolievať aj prsia...tak keď sa niečo deje, buď to podbruško pobolieva alebo tie prsia tak aspoň ma to tak ukľudní, že asi je teda všetko ako má😊uvidím čo povie budúci týždeň Dr.😊
@fire_proof wau - nadherna sprava, az mi slzy vybehli!...Som velmi rada, ze sa doktori rozhodli cakat s operaciou a ze sa babätko objavilo v maternici, je to hotovy zazrak z Neba...Druhe drobciatko nemalo to stastie, no prepustilo vsetku silu svojmu surodencovi v brusku...Verim, ze prezijes krasne a zdrave tehulkovanie a ze vsetko bude prebiehat po cele tehu tak, ako ma...Daj nam sem potom vediet, ako pokracujete...Si dalsi z nevidanych javov, co sa tyka tehulkovania...Boh s vami 🙏❤

@vyvka snaaad, bodajby si mala pravdu a uz by nam to teda obom vyslo!🙏🙏🙏 ja uz planujem zacat s folikulometriou ak to tento cyklus nevyjde 😏 nevysiel mi ani pozitivny ovulacny test ale je mozne ze som mala posunutu ovulku tak som to ani nevedela mozno urcit...