icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

veronika2703
8. mar 2018

@vyvka snaaad, bodajby si mala pravdu a uz by nam to teda obom vyslo!🙏🙏🙏 ja uz planujem zacat s folikulometriou ak to tento cyklus nevyjde 😏 nevysiel mi ani pozitivny ovulacny test ale je mozne ze som mala posunutu ovulku tak som to ani nevedela mozno urcit...

tonjadabik2
8. mar 2018

@dadulik6 Áno sú tam // čiarky nezdá sa ti to. Už len aby silneli držím ti palce a potichučky Gratulujem. 😁

dadulik6
8. mar 2018

@tonjadabik2 na konci januara som mala biochemicke tak pokial nebudem mat kolajnice ako hrom neverim 😞

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 aj ja vidím 😊 držím palce 😊

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 dakujem krasne dufam ze z toho fakt nieco bude ... 😏 aj ked zatial tomu neverim

maca000
Autor odpoveď zmazal
maca000
8. mar 2018

@dadulik6 to je jasné, že neveríš, ja som takisto bola opatrná s radosťou, keď som mala ducha...a úplná radosť bude až keď to lekárka potvrdí a povie, že je všetko v poriadku ... ja som mala v januári MA a pozri teraz 😊

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 neboj sa určite to dobre dopadne 😊

zuzsat
8. mar 2018

@luta13 ved som pisala aj ja ze len paralen je v tehu a dojceni dovoleny tak neviem ci tvoje pismenka mali patrit mne

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 kraaaasne testiiiky od kedy si zacala testovat? Myslim dpo mne sa teraz strasne predlzil cyklus d eska mam 40dc inak mavam 33 uz mi z toho hrabe ovulku som mala na 29dc

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 ja som zacala na 11DPO...vtedy som mala prvého ducha, ale takého, ktorého som videla asi len ja 😂😂a potom to už išlo 😊 ja mám veľmi nepravidelný cyklus, dokonca som mala predpísaný progesteron na úpravu cyklu... podľa ovu by som mala byt 4+5tt...zajtra budem volať dr, aby ma objednala

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 aj ja nazivo ked test nahnem tak ich vidim dobre ale tiez len ja 😂😂 ich vidim na foto ich nebolo moc vidno tak som tomu musela pomoct a fotky upravit... uvidim az v sobotu chcem testovat rano z prveho tak uvidiim ci tam nieco bude uz len dva x sa vyspim a dozviem sa to 😆 a tebe z celeho srdca gratulujem a drzim palceky aby to dobre dopadlo a mas aj nejake priznaky?

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 moc moc ďakujem a tebe držím moc palce nech čiarky silnejú 😊 no začínam byť dosť unavená hlavne poobede cítim v práci, že by som si dala šlofíka 😂 pichanie v podbrušku a včera už začali pobolievať aj prsia...tak keď sa niečo deje, buď to podbruško pobolieva alebo tie prsia tak aspoň ma to tak ukľudní, že asi je teda všetko ako má😊uvidím čo povie budúci týždeň Dr.😊

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 mna tiez podbrusko sem tam a krize ma bolia ale to ma boli aj pred ms ta by mala prist cez vikend tak tufam ze ma teda obide lebo ma zvyknu pred ms aj prsia strasne boliet a teraz nic

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 tak moc držím palce, aby neprišla 😊 potom v sobotu sem hoď test 😊

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 jasne hodiim 😉 a uvidim aj aka bude teplota mozno nebudem musiet ani testovat ak klesnem 🤔

maca000
8. mar 2018

@dadulik6 hlavne mysli pozitívne a nestresuj sa 😊

dadulik6
8. mar 2018

@maca000 jasne zatial to moc neprezivam kedse je to len duch a vidim ho nazivo len ja 😂

bibuska2
8. mar 2018

@bibuska2 tento test bol robený včera

chmurkaxy
8. mar 2018

sľúbila som porovnanie testov.
Zhora:
Clearblue Easy Plus 13dpo ráno
Livsane (Benu) 14dpo rano
Maybe Baby 14 dpoo obed
Mamatest 14dpo večer
Pepino kazeta 16dpo (!!) obed
Pepino prúžok 16dpo (!!) obed

Pepino ma zatiaľ najmenej farbiva.

monyka25
9. mar 2018

Baby tak posledny test kt.som mala doma😊....uz radsej nebudem testovat😊

luta13
9. mar 2018

@cica1650 neboj moja, Dr. sa vrati z dovolenky a verim, ze Ti poda len dobre spravy 😉...zatial si najdi inu peknu cinnost, aby Ti rychlejsie ubehol cas cakania...Prajem pekny dnik 😉🌷

luta13
9. mar 2018

@monyka25 netestuj, uz netreba, tento je ukazkovy 😉...len pekne uzivaj vsetko 🤰🍀😘

luta13
9. mar 2018

@chmurkaxy posledne 2 testy maju podla mna menej farbiva v sebe, preto su bledsie...Pozeram, ze vyuzivas viac znaciek testov, skus Lady max, ten bude mat najkrajsiu farbu myslim 😉

luta13
9. mar 2018

@zuzsat ano, moj koment patril Tebe...Tym som chcela len to povedat, ze ja "ficim" tiez len na Paralene po celu dobu...Prajem Ti pekny den 😉

luta13
9. mar 2018

@fire_proof wau - nadherna sprava, az mi slzy vybehli!...Som velmi rada, ze sa doktori rozhodli cakat s operaciou a ze sa babätko objavilo v maternici, je to hotovy zazrak z Neba...Druhe drobciatko nemalo to stastie, no prepustilo vsetku silu svojmu surodencovi v brusku...Verim, ze prezijes krasne a zdrave tehulkovanie a ze vsetko bude prebiehat po cele tehu tak, ako ma...Daj nam sem potom vediet, ako pokracujete...Si dalsi z nevidanych javov, co sa tyka tehulkovania...Boh s vami 🙏❤

monyka25
9. mar 2018

@luta13 dakujemmm😊

luta13
9. mar 2018

@ingba posledny test krasne //...Drzim palceky na prvu kontrolu, verim, ze vsetko bude tak, ako byt ma...Daj nam potom vediet 🌞❤

emili31
9. mar 2018

@vyvka nic...iba biely kanalik ale nic .

luta13
9. mar 2018

@vyvka na svagrininom teste vidim ducha, foto Ti posielam do IP, tu mi to nejde pridat...Nech testuje zajtra zas, kedze testovala vcera 😉...Drzim jej palceky...