icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vyvka
13. mar 2018

@nufinkanufka drzim prsty 🙂

nikinkals
13. mar 2018

@denuss bola som na preventivke a povedala, ze mam maternicu cistu a nevidi ziadne vajicko ☹, nic.. a kukni dneskajsie testy.. ja uz neviem :-/

madamzel123
13. mar 2018

Baby,je možné aby rapiclear 10tkovy neukazal ani len dusika a je uz 30dni od styku? Ďakujem

antonia08karabin
13. mar 2018

@nikinkals prepac,ze odpoviem ja 🙂 ale krv na pritomnost hcg ti nebrala?Este si mozno len v rannom stadiu tehotenstva a co ja viem tak to este neuvidi ani na ultrazvuku..hlavku hore a testy su krasne pozitivne..teraz uz len kontroluj kazde 2 dni ci silneju este viac.Drzim prsty a uz teraz verim a viem,ze mozme len gratulovat 😉❤

nikinkals
13. mar 2018

@antonia08karabin dakujem, ano brala, najprv nechcela, ale potom vzala a vo stvrtok mam vysledok.. dakujem za povzbudenie 😚

zvedava_cica
13. mar 2018

@luckalee ahoj mávam to často...

zvedava_cica
13. mar 2018

@luta13 juuuuj keby si mala pravdu.....no uvidime pozajtra si urobim ďalší 😁

zvedava_cica
13. mar 2018

@nikinkals ty si na sto petcent tehotná,choj ešte raz a ukáž jej testy

nikinkals
13. mar 2018

@zvedava_cica ahoj, nezaujimali ju testy.. ale brala krv, tak sa usvedci vo štvrtok.. a ďakujem za odpoveď 🙂

zvedava_cica
13. mar 2018

@nikinkals tak daj hneď vedieť,som zvedavá

nikinkals
13. mar 2018

@zvedava_cica oki.. 🙂

denuss
13. mar 2018

@nikinkals jasne, ak si tak v 4-5tyzdni tak nic neuvidi, najskor v 6tt sa robieva sono, mne dokonca dali termin az v 8tyzdni, nech je vsetko pekne vidiet, aj srdiecko...takze naozaj bud pokojna, s takymi testami musis byt tehotna!😊drz sa..

vyvka
13. mar 2018

Dnes 9 DPO a testik biely dufam .. ze je este len skoro 😕

bibuska2
Autor odpoveď zmazal
zvedava_cica
13. mar 2018

@bibuska2 zdá sa mi že áno,ale keď priblizim tak nie.Skus urobiť foto z blizsia

vyvka
13. mar 2018

Vie mi niekto upravit jednu s tych Fotiek ?? ? Dakujem 🤗

bibuska2
13. mar 2018

@zvedava_cica ja to nazivo vidim ze je tam duch ale neviem ci druha ciark a ma byt tam gde sa mi zda alebo dalej ?:/

nivea93
13. mar 2018

@vyvka ved už to upravene máš a ja tam na oboch niečo vidím 🙏😊

vyvka
13. mar 2018

@nivea93
Tie moje upravy katastrofalne 😆😁😆😁
Myslis ze sa Tam nieco crta ??

nivea93
13. mar 2018

@vyvka ja vidím ved skus o dva dni ci silnie 😉

vyvka
13. mar 2018

@nivea93 dakujem si Ma potesila 🙂 skusim

nikinkals
13. mar 2018

@denuss robila sono odspodu..

patka905
14. mar 2018

@vyvka moja máš krásnych dušikov držím ti palce 🙏🏼

denuss
14. mar 2018

@nikinkals nas dr. robi sono cez brucho az od 12tt tusim.dovtedy vaginalne a naozaj si myslim, ze u teba nemusela nic vidiet.nespominala vysoku sliznicu maternice?myslim, ze to je v rannom stadiu jedine vidiet, az neskor sa ukaze aj babetko, ked trochu podrastie..po 5tyzdni..

nikinkals
14. mar 2018

@denuss nie, nepovedala, len ze je cista maternica a nic tam nevidi, ziadne vajicko.. takze sa s tym nejak netrapila :-/

nufinkanufka
14. mar 2018

Horny vcera, spodny dnes..

elly2009
Odpoveď bola odstránená
luta13
14. mar 2018

@nikinkals testiky mas ukazkove, verim, ze si tehulka, ine si ani nepripustaj! 😉 ...Ako pisu baby, na sono je este skoro, ak si na zaciatku tehu...Vo stvrtok Ti to vysledky krvneho testu isto potvrdia...Daj nam potom vediet...Testni este aspon raz, testy urcite budu ovela tmavsie...Co sa tyka Tvojej Dr., prepac, no takyto benevolentny pristup k moznej tehotnosti by som si asi vyprosila...A to nie som ziadna horenoska, no to, ako k tomu ona pristupuje, by ma riadne nasralo...Takze drzim palceky na stvrtkove vysledky 🙏🤰❤...Prajem pekny den 🌞🌷

nikinkals
14. mar 2018

@luta13 ahojky, dakujem za reakciu a povzbudenie, chuda manzel, ten uz uplne zblbnuty z testov a lekarky, velmi sa tesi 😍.. len neviem preco ma ten spodok tak ako na mrchu boli, este som to mimo mrchy nemala :-/

luta13
14. mar 2018

@vyvka Tvoje oba testy zo vcera = na oboch vidim dusikov, na modrom o nieco viac...testuj zas o 2 dni...Pevne verim, ze budu silniet 😉