Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby,je možné aby rapiclear 10tkovy neukazal ani len dusika a je uz 30dni od styku? Ďakujem
@nikinkals prepac,ze odpoviem ja 🙂 ale krv na pritomnost hcg ti nebrala?Este si mozno len v rannom stadiu tehotenstva a co ja viem tak to este neuvidi ani na ultrazvuku..hlavku hore a testy su krasne pozitivne..teraz uz len kontroluj kazde 2 dni ci silneju este viac.Drzim prsty a uz teraz verim a viem,ze mozme len gratulovat 😉❤
@antonia08karabin dakujem, ano brala, najprv nechcela, ale potom vzala a vo stvrtok mam vysledok.. dakujem za povzbudenie 😚
@luckalee ahoj mávam to často...
@luta13 juuuuj keby si mala pravdu.....no uvidime pozajtra si urobim ďalší 😁
@nikinkals ty si na sto petcent tehotná,choj ešte raz a ukáž jej testy
@zvedava_cica ahoj, nezaujimali ju testy.. ale brala krv, tak sa usvedci vo štvrtok.. a ďakujem za odpoveď 🙂
@nikinkals tak daj hneď vedieť,som zvedavá
@zvedava_cica oki.. 🙂
@bibuska2 zdá sa mi že áno,ale keď priblizim tak nie.Skus urobiť foto z blizsia
@zvedava_cica ja to nazivo vidim ze je tam duch ale neviem ci druha ciark a ma byt tam gde sa mi zda alebo dalej ?:/
@nikinkals testiky mas ukazkove, verim, ze si tehulka, ine si ani nepripustaj! 😉 ...Ako pisu baby, na sono je este skoro, ak si na zaciatku tehu...Vo stvrtok Ti to vysledky krvneho testu isto potvrdia...Daj nam potom vediet...Testni este aspon raz, testy urcite budu ovela tmavsie...Co sa tyka Tvojej Dr., prepac, no takyto benevolentny pristup k moznej tehotnosti by som si asi vyprosila...A to nie som ziadna horenoska, no to, ako k tomu ona pristupuje, by ma riadne nasralo...Takze drzim palceky na stvrtkove vysledky 🙏🤰❤...Prajem pekny den 🌞🌷

@nufinkanufka drzim prsty 🙂