Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Hmmmm mám z toho stres a chaos v hlave.Zaprisahavam sa,že urobím test vždy len keď mi nedorazi menzes.....
@zvedava_cica na tvojich testoch vidno // čiarky , to sú dr.max? Možno len pomaly stúpa hcg, veď kým nie je ms... držím palce 🤗
@trblietava áno dr max je to.No veď uvidíme
@zuzapiky
@zvedava_cica boze co by si chcela hned mat kolajnice jak slak?? Ved trosku trpezlivosti, ked tak skoro testujes tak skus aspon obden testovat. Sice dajaky radalalny rozdiel tam nemas ale ani nebledne tak klud 😉
@1234lubka ja som ich mala v predoslom tehu ale zrejme som sa testovala dostatocne skoro tak som mala uz peknych viditelnych duchov ...
Mi prisli super kedze som mala este 6 dni do Ms a uz som mala pekne ciarky
Tak som si ich obiednala aj teraz
Ale zda sa mi ze kazdy test je iny
Ja sa v tom moc nevyznam sice ale vcera som robila 3 testy one step za jeden den kedze mam vela
No a zda sa mi ze jeden po zaschnuty je zlty a tensi bez akeho kolvek naznaku druhej ciarky druhy je uplne biely po zaschnuty alebo je tam dusik viditelny okom
A treti po zaschnuty akor do ruzova a tak isto dusik ale velmi slabunky tak teda vobec neviem
Coto ma znamenat 😆😁
Asi budem musiet byt len trpezliva
@1234lubka oki
@bibuska2 vidieť ju
@zvedava_cica To poznám; aj ja som sklamaná už 5 mesiac; tak snad tento mesiac
@zuzapiky teraz si určite tehulko
@zvedava_cica nechce mi nacitat moje fotky by som ti poslala jak som mala, prve tri testy boli skoro rovnake az potom bolo vidno zmenu
@zvedava_cica ahoj to vazne ?
@1234lubka ja mám rozpätie už pár dni......ale netestovala by som tak skoro keď by ma neboleli tak hrozne prsia a pocit ako tehotná presne ako vo všetkých tehotenstvach.....a to ja skôr negujem priznaky ako si ich namyslat
@bibuska2 ano.tak sa mi zdá no kukn skusila som upravit
@zvedava_cica mozem ta poprosit oznacis mi teste gde to vidíš lebo ja nic nevidim :(
@zvedava_cica ha kazda sme ina ja som 8tt a necitim ich 😊😊 len tie prve dni som sa cítila ako po opici, a ked to u trvalo tri dni tak som sialha po teste a skoro ma kleplo 😊
@1234lubka no presne ako po opici.take som mala v každom tehotenstve......ja teraz ani veľmi nechcem babo,už bolo dosť sklamaní.....prvý má už 6rokov a dva potraty za mnou....už som veľmi nechcela a testovat uz vobec .len ten divny tehu pocit....a tie testy kurňa mi nepovedali ani nie ani ano svihne ma
@zvedava_cica ďakujem a myslíš že nemala by byť čiarka silnejšia som 8dni dpo dnes som bola u dr dal mi antibiotiká na kašeľ dosť silné no ja nwm čo mám robiť teraz či piť tabletky ale bo nie lebo musím sa viliecit
@bibuska2 fuuu ja by som ich nebrala zatiaľ ak sa dá....hm
@bibuska2
@zvedava_cica ma pravdu najprv zisti ci si ozaj tehotna lebo nemuselo by to dobre dopadnut ,boh vie co ti predpisal a ked sa potvrdi tehote.da ti ine aby neublizili

@zuzapiky ja mám mať o 4dni a koľko som dpo asi cca 14dni ,neviem to.ptesne.lenže z toho nič nebude lebo nesilneju