Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@prskavka2223 - ahoj, robila si test?
@chuchu86 ajoj robila dnes ranko,sice dusik tam je,ale stracam nadej nejak,meram si aj kazde ranko bazalku,ale uz ma aj obcas zaboli ako pred MS. Takze je to take 50:50,ale nedavam tomu nejaku sancu,sice este mam do MS 4 dni.
@prskavka2223 ja ho vidiiiiiiim
@polovnicka92 hej aj ja,ale stale len duch neviem ci silnie,ale skor mam pocit,ze vsetki testy ma len vodia za nos ☹...podla mna ms pride,lebo uz mam take pocity,ze pride ako vzdy
Baby ...potrebovala by som radu beriem clomid na podporu ovulky dnes som si dala druhu davku
No ... citim sa velmi zle zvysena horucka nadcha bolest hrdla hlavy Tabletky ziadne nepijem no sa obavam ze by choroba mohla mat zly efekt na ucinok tabletiek
Mali ste.. s tym skusenost ?
@prskavka2223 - ahoj,
No áno dusík je tam, ale farbu nevidím.
Ty vidíš farbu?
@monika_akinom ano je tam!😊 nech silnie gratulujem
@lenka277 dakujem, sranda je, ze sa mi to dnes snivalo, ze som robila test a bol pozitivny, tak hned rano som naklusala na wc a sen sa stal skutocnostou 😁
@monika_akinom ano je tam 🤗
ahojte, chcela by som sa s vami poradit a mozno posťažovať...robila som si test 25dc večer, vtedy sa mi ukazal prvy dusik, ktorý je po zaschnuti slabsi a potom som si robila na 26dc rano (vcera) a nebolo tam nic a az ked som vcera dosla domov tak bol tak duch a test takyto rozpitý (horný)...tieto testy mam z netu z Adiel, mali ste s nimi skúsenost? podla mna duchuju... ms mam dostat az v nedelu
nechce mi to odoslat foto :(
@biela_sova ahoj moja som veľmi rada ze ste v poriadku. Ty si pekne užívaj tehotenstvo a drobček nech pekne rastie. A kedy máš mať termín?
Ja som bola na Sone v 12tyzdni babo je v poriadku, ale znepokojuje nás hematon. Dr mi na Sone zistila ze mam hematon trosku vecsi tak mam oddychovať a mam si dávať veľký pozor bo môžem zase krvácať. Poradila mi aký liek mam si kúpiť. Tak dúfam ze ten hematon sa vstrebe. Manžel odišiel na týždeň preč a deti už začali chodiť do škôlky tak oddychujem. O týždeň idem k svojmu Dr na poradňu tak som zvedavá co my povie.
@monika_akinom tiež tam vydim 🙂 potichučky gratulujem

@bonica mne vytiahlo bielu ciarku ale za nou je trocha farby tak 50-50..ale priklanam sa ze by to mohlo byt ono 🙂