Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte baby, dlhšie som tu nebola. Od konca decembra sme si s drahým prestali dávať pozor. Vo februári som tu hodila jeden testik s 10mlU s velmi malým dusikom. Vtedy ste mi dali nádej, žeby sa to tak skoro podarilo, no aj keď slabá, ale MS došla a čiara nesilnela až zmizla... Tento mesiac 1x odkedy mávam menzes mi neprišli. Cítila som sa divne urobila testik, ale brala som ho s rezervou keďže MS mi chodí na 25až 28deň (dnes mám 28.) prikladám foto, čo vy nato. P. S. Prepáčte, že som sa tak rozpisala, ale lomcuje mnou pocit šťastia aj neistoty... Testiky su s citlivosťou 25
@andulkaa2003 su tam 😍 jednoznacne 😍 gratulujeeeeeem ❤
@antonia08karabin Ďakujeeem <3 <3 pevne verím, že áno. Napriek som nerobila ten najcitlivejší test 🙂 Urobím ešte ráno testík a zajtra to teda asi oznámim drahému 🙂 <3
@andulkaa2003 - gratulujem, krásna čiarka 😊
@andulkaa2003 tesim sa s tebou a zajtra sa isto otvara u niekoho sampanske 😉 😍
@chuchu86 ďakujem <3
@andulkaa2003 anoo je to tam gratulujem pekne silneju😍😍✊
@sangre ďakujeeem , pevne verím, že budú už len silnieť <3
@luta13 áno ano dr.max tesime sa na potomka 😍
@andulkaa2003 gratulujem mala som to iste a som ostala tehotna 🙂
@misscelaneous dakujem... A dakujem aj za reakciu.... Ak budem mat to stastie a uvidim plod a budem pocut aj srdiecko si myslim ze vtedy mi to pride ze som ozaj tehu. Teraz si to aj nejako neuvedomujem.. Ak mi rozumies.... Dnes sa podarilo "len" 6... Doslova Si ich vychutnavam kedze volakedy som 20 fajcila...ale pevne verim ze Sa to podari seknut tym
@andulkaa2003 krasne si sa rozpisala a vidim nadherne //...Kludne sa mozes tesit a ja Ti zo srdca prajem len a len zdrave tehulkovanie...O to viac, ze testy su 25-tkove 😉...Uzivaj vsetko a kludne sem napis, ked budes po prvej kontrole 🤰
@micayla997 len sa vytesujte, testy su super, odloz na pamiatku 😉 ...Prajem vsetko len to najlepsie 🤰🍀

Ahojte vidíte tam niečo ?