Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 ďakujem veľmi pekne!! Určite sa ozvem 😘❤dnes to plánujem drahému oznámiť takto. Čo ty nato?? Akurát včera sa ma pýtal lebo vedel, že mi má prísť MS, povedala som aaa bolí ma brucho (mala som čo robiť aby som nepokazila prekvapko) takže teraz to už ozaj nečaká keď je v tom, že mám ms 😉🤗
@luta13 ďakujeme 😍😍
DAKUJEM za srdiecko 😍😍😍😍😍
@bonica ides v pondelok k lekarke? Mne dnes 7 a rovnako som na tom. Biely test. To len nejaka chyba asi, lebo test by uz isto ukazal. Daj potom vediet prosim, ze ako si dopadla. Ja tiez premyslam tam ist v pondelok, len som po prirodzenom potrate a niektore mi tvrdia, ze ked dostanem az na 6-8 tyzdnov, vraj je to normalne a zbytocne budem chodit k dr. Ale ja som mala vzdy ako hodinky presne :(
@hanna990 gratulujem, už len nech silnie čiarka 😘😘
@andulkaa2003 ďakujem
Drzim vam vsetkym palce,nech aj vam sa splni vase prianie😚

tak baby od zajtra ideme zase nato mrcha konecne skoncila a my sme si povedali ze tento mesiac ideme na plno kazdy druhy den Ziadne ovu testy ziadne meranie bazalky ci pozorovanie sa
Dufam ze to dam 🙄😆😬
Coskoro ako sa poznam sa vas tu budem vypitovat kedy mozem skusit tehu test kedze neviem kedy bola ovulka 🤦♀️😁😁😁
Kazdopadne drzte mi prosim vas Palceky nech konecne sa usmeje stastie aj namna a ja vam budem drzat silno ties ❤️