Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte dievčatá ; dnes ráno takýto krásny test na 19 DPO ; potom náhla tupá bolesť a krvácanie..:((( išla som na pohotovosť ; aj to že načo som prišla; že to mám menzes sa mi snažili nahovoriť. No nie ja snád nepoznám svoje telo ....nakoniec sa ukázal gestačný vačok iba 5 mm a vraj okolie zakrvacané; že asi to odíde ....myslite že je ešte šanca ? Ten posledny test na fotke je dnešný ((
@zuzapiky
To akože ti nič nedali, ziadnu injekciu nič? Nechali ta tak? Podľa skúseností mojej sestry, bola v 4tt , začala krvácať, ukázala na pohotovosti tt testy pozitívne a dali jej ihneď niečo na zastavenie krvácania a dnes ma 5r chlapčeka našťastie.
Dúfam, že ti to dobre dopadne, nie že odchádza.... to som ešte nepočula, že takto sa dokážu ľudia (lekari-kt. majú možno svoje deti doma) zachovať.
Šla by som ešte na pohotovosť inde, keď aj 100km. Testy máš krásne, tak držím všetky palce ✊✊✊
@zuzapiky držím palce dajte vedieť :(
@micayla997 @ja17ay dakujem; dám vedieť 🙂)
@ja17ay nie je tehotenstvo ako tehotenstvo A krvácanie ako krvácanie. Hemostypticke lieky (na zastavenie krvacania) majú vedľajšie následky a indikovat ich v čase, kedy nie je potvrdené tehotenstvo nie je lege artis. Pokiaľ na usg nie je čo vidieť, tak eventuálne po odbere HCG, ale nie hneď pichat.
@zuzapiky este nezufaj! Pri prvom tehu som krvacala tak, ze mi krv doslova stekala po stehnach a dcerka ma uz 5rokov. Vyloz nohy, veeeela vit C (stahuje cievy) a mysliet pozitivne. Drzim palce!
@zuzapiky no ako ? Myslím na teba
@andulkaa2003 krasny oznam pre draheho, az teraz citam a pozeram fotecku 😉...Ako to dopadlo?...Napis, ked tu budes 🙂...Tesim sa s vami, je to super vsetko 👏🤰
@vyvka ZIADNE TEHUTESTY!!!...Mas prisny zakaz!...Az ked bude meskat MS!...Srandujem, prepac!...Ale teraz vazne, neries nic, ako pises, nechaj to volne plynut a ovulku isto zacitis bolestou vo vajecniku, alebo teda ak nie tym, hlienom urcite...Ked budete spolu mojkacit kazde 2 dni,malo by to vyjst, ak budu rybky sikovnice 😉...Myslim na Teba a snad to teraz uz vyjde...Hlavne - netlac na pilu, lebo zas pride sklamanie...Mysli na nieco ine, rob ine cinnosti okrem milovania...Prajem vela stastia 🍀😘
@zuzapiky testy nadherne, no Tvoj pribeh od Dr.hrozne citat, aky pristup (menila by som okamzite Dr.!!!) ☹...Velmi, prevelmi drzim palceky, nech sa Tvoj malicky bojovnicek rozhodne zabojovat a nech sa u Teba pekne udomacni az do porodu!...Velmi myslim na vas, nech Boh pri vas stoji a nech nedopusti nic zle!...Informuj nas, verim, ze bude dobre 🍀🤰❤🙏

@hanna990 je to tam