Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@micayla997 @ja17ay @luta13 pekné ráno baby )) myslim pozitívne; bruško postupne prestávalo v noci bolieť; krv žiadna iba malý hnedý fľak tak sa vytešujem; že snáď bude dobre.Dúfam sa doktorka mýlila...@luta13 ja som bola na pohotovosti nie u mojej ; moju mám úžasnú k nej som objednaná o týžden ale asi zbehnem zajtra.Dakujem baby držte palce 🙂)
Ahojte baby ja dnes ráno som vstala a krv čo to znamená?
ahoj podla mna tam je 🙂
@luta13 prva reakcia po otvorení, že určite robím si srandu, potom že to je dobre a o 10min nato slzy v ociach, pritulili sme sa k sebe a nic nehovorili len sa silno stiskali. Ale ešte stále mu to nedochádza. 😘❤❤
@metoyou12
Ahoj aj ja som mala one step testy ja s nimy teda niesom spokojna po ocikani mi prisli ako keby ich okrem mna pouzili dalsie zeny 😁😆
Robia ryhi alebo ako by som to nazvala odtlacky ktore vyzeraju ako slabe ciarky su dost znicene nehovoriac o tom ze kazdy bol iny jeden den dusik druhy den snehovo biely a tak sa mi to striedalo kazdy den
Ja By som im neverila uz volakedy Boli dobre ale teraz ... neviem co sa to deje
@monika_akinom inak aj mne sa pri malej snivalo ze som testovala a bol itam dve ciarky...malu sme dali na 31 DC a nejako sme to neriesili lebo sme boli pred IUI :D sranda tie sny ze 🙂
PROSIM poradte. Ako je vidiet na obr. robim si tehu test. V minulosti som mala 2x biochemicke tehotenstvo a kedze mam strach, ze sa to opat stane, tak si robim priebezne testy. Posledne cca 2 testy su uz slabsie. Podla Vas nastane/hrozi potrat? Podla mojich informacii by do 13 tyzdna malo hcg stupat... Na prvej kontrole som uz bola, kde bilo srdiecko, ale krv na zistenie hcg mi nebrali... Vas nazor?
@anna12221 ak nemáš klinické ťažkosti, krvácanie, teploty, bolesti pálenie v podbrušku, asymetricku bolesť ..tak robiť si tehotenske testy na potvrdenie pretrvavania tehotenstva je podľa mňa zbytočný stres a nezmysel. Jednak, testy konečný osud tehotenstva neovplyvnia, jednak prípadne dôvody potratov tiež neriešia.
@anna12221 ano, ako pisu baby, uz netestuj. Ja som si asi v 8 tt urobila pre radost test (mala som ich vela 😁) a mala som brutalne slaby test. Tak som ho zahodila a uz viac netestovala. Tri dni na to som mala poradnu a babo sa malo uuuuplne super. A ma sa stale 😊 Mysli pozitivne. Viem, ze to ide tazko, kedze tiez mam za sebou zopar biochemickych a 2 MA, ale mysli pozitivne 😊 Drzim palceky, nech je vsetko vporiadku 💜 Ale ono urcite je.

@chuchu86 Myslim na Teba...Skus testovat, az ked bude meskat...Alebo najskor ked budes 12DPO 😉