icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
25. mar 2018

@chuchu86 Myslim na Teba...Skus testovat, az ked bude meskat...Alebo najskor ked budes 12DPO 😉

luta13
25. mar 2018

@bibih Drzim palceky na tento cyklus 😉 🙏🍀

zuzapiky
25. mar 2018

@micayla997 @ja17ay @luta13 pekné ráno baby )) myslim pozitívne; bruško postupne prestávalo v noci bolieť; krv žiadna iba malý hnedý fľak tak sa vytešujem; že snáď bude dobre.Dúfam sa doktorka mýlila...@luta13 ja som bola na pohotovosti nie u mojej ; moju mám úžasnú k nej som objednaná o týžden ale asi zbehnem zajtra.Dakujem baby držte palce 🙂)

lela123
25. mar 2018

@luta13 😘😘😘

hanna990
25. mar 2018

Ahojte baby ja dnes ráno som vstala a krv čo to znamená?

bibih
25. mar 2018

@luta13 dakujem krasne. Nech sa vyplnia tvoje slova 🙏🙏🐣🐣🤞

biba12
25. mar 2018

@hanna990, že si dostala ms, tehu bolo zrejmé biochemické... Je to krv ako pri ms?

hanna990
25. mar 2018

@biba12 áno aj brucho ma boli no toto nie je možné ja už nerozumiem ničomu fakt mi zo lezie na nervy

metoyou12
25. mar 2018

No tieto testy sú naprd podľa mna 😂 spraví to akoby dierku a neviem či ona tieni alebo tam reálne aj niečo je...

natalianala
25. mar 2018

ahoj podla mna tam je 🙂

sasa1983
25. mar 2018

@metoyou12 A kolkaty deň po styku si ak sa môžem spýtať?

andulkaa2003
25. mar 2018

@luta13 prva reakcia po otvorení, že určite robím si srandu, potom že to je dobre a o 10min nato slzy v ociach, pritulili sme sa k sebe a nic nehovorili len sa silno stiskali. Ale ešte stále mu to nedochádza. 😘❤❤

emili31
Autor odpoveď zmazal
emili31
25. mar 2018
emili31
25. mar 2018

@metoyou12 oni urobia biely kanalik a za nim akoby seda ciarka a preto sa zda ze tam je ciarka..testy su moc take ryhove vnutri...inak odpocuram vies co?pred urobenim testu pozri na biely test ci vidis nejakeho ducha aby si vedela ci to uz bolo predtym tam

vyvka
25. mar 2018

@luta13 som rada ze mi to konecne Niekto zakazuje 😁😁😁
Snazim sa zabavat sa Inymi vecmi a kedze ide velka noc tak sa mi to dari mam co robit 🙂 coskoro sa ozvem a poslem testik teda nie az tak skoro 😆😁😆😁

vyvka
25. mar 2018

@metoyou12
Ahoj aj ja som mala one step testy ja s nimy teda niesom spokojna po ocikani mi prisli ako keby ich okrem mna pouzili dalsie zeny 😁😆
Robia ryhi alebo ako by som to nazvala odtlacky ktore vyzeraju ako slabe ciarky su dost znicene nehovoriac o tom ze kazdy bol iny jeden den dusik druhy den snehovo biely a tak sa mi to striedalo kazdy den
Ja By som im neverila uz volakedy Boli dobre ale teraz ... neviem co sa to deje

emili31
25. mar 2018

@vyvka ake testy navrhujes? mne ked sa minu... nechce sa mi davat 1,50 za pepino co je skoro to iste

emili31
25. mar 2018

@vyvka moji "zaruceny duchovia" uz sa tomu smejem :D 😝

monika_akinom
25. mar 2018

Dusik spred 3 dni sa potvrdil 😊

emili31
25. mar 2018

@monika_akinom inak aj mne sa pri malej snivalo ze som testovala a bol itam dve ciarky...malu sme dali na 31 DC a nejako sme to neriesili lebo sme boli pred IUI :D sranda tie sny ze 🙂

anna12221
25. mar 2018

PROSIM poradte. Ako je vidiet na obr. robim si tehu test. V minulosti som mala 2x biochemicke tehotenstvo a kedze mam strach, ze sa to opat stane, tak si robim priebezne testy. Posledne cca 2 testy su uz slabsie. Podla Vas nastane/hrozi potrat? Podla mojich informacii by do 13 tyzdna malo hcg stupat... Na prvej kontrole som uz bola, kde bilo srdiecko, ale krv na zistenie hcg mi nebrali... Vas nazor?

sasa1983
25. mar 2018

@anna12221 ak nemáš klinické ťažkosti, krvácanie, teploty, bolesti pálenie v podbrušku, asymetricku bolesť ..tak robiť si tehotenske testy na potvrdenie pretrvavania tehotenstva je podľa mňa zbytočný stres a nezmysel. Jednak, testy konečný osud tehotenstva neovplyvnia, jednak prípadne dôvody potratov tiež neriešia.

ruzovykvietok
25. mar 2018

@anna12221 nerob už ďalšie testy, je to zbytočné. Ako hovori @sasa1983 ak nemáš iné vážne ťažkosti tak mysli pozitívne a počkaj do ďalšej kontroly. Držime prsty

janedoe
25. mar 2018

@anna12221 ano, ako pisu baby, uz netestuj. Ja som si asi v 8 tt urobila pre radost test (mala som ich vela 😁) a mala som brutalne slaby test. Tak som ho zahodila a uz viac netestovala. Tri dni na to som mala poradnu a babo sa malo uuuuplne super. A ma sa stale 😊 Mysli pozitivne. Viem, ze to ide tazko, kedze tiez mam za sebou zopar biochemickych a 2 MA, ale mysli pozitivne 😊 Drzim palceky, nech je vsetko vporiadku 💜 Ale ono urcite je.

vyvka
25. mar 2018

@emili31
No ja teraz budem skusat .. first response
Obiednala som ich cez ebay Recenzie boli velmi dobre prikladam foto ..vyzeraju dobre zatial sa netestujem kedze .. este som nemala ani ovulku
One step si uz asi nekupim nema to cenu ..

emili31
25. mar 2018

@vyvka myslis ze na tychto ked maju este sklicko uvidis ducha?

vyvka
25. mar 2018

@emili31
Dufam ..ze hej 😁😁
Som si ista ze su spolahlive podla toho co som citala plus recenzie dokonca su schopnu vratit peniaze ak nebudem spokojna no neviem tak uvidime musim skusit
A uvidim

bibuska2
25. mar 2018

Dnešný testik

denuss
25. mar 2018

@bibuska2 nazivo tam nieco vidno?lebo na fotke nevidim druhu ciarku😐