Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Pekný večer prajem baby chcela by som sa opýtať nazačiatku bol test strašne slabučky až po chvíľke stmavol( myslím kontrolná čiarka) to sa mi ešte nestalo žeby bola taka slabá kontrolná čiarka a po uplynutí doby keď som sa šla a na WC pozrieť znovu tak už to bolo lepšie a rada by som vedela či aj vy tam niečo vidíte Ďakujem za odpoveď 😊😊(prvá foto je tá hneď na začiatku)
@sasa1983
Ahoj.
Prepáč, väčšinou sa nevyjadrujem ku komentárom, ktoré za to nestoja, proste ich ignorujem....
Ale predsa.... tie tvoje.... o čo ti tu ide?
Chceš aby ta niekto podporil, polutoval? Lebo nie si sama, ktorá tu ma za sebou nie príjemné skúsenosti....
Ty si tu niečo kompenzuješ?
Samozrejme, ja tiež predpokladám, že aspoň 90% žien tu ma zdravý rozum a všetky vieme, že dve // znamenajú pozitívny test.
No každá, ktorá tu prispeje svojou otázkou či fotkou je (zrejme) v štádiu snaženia. A sme všetky nedočkava, to áno.... Tu sa navzájom podporujú všetky baby...
Aj keď všetky nejdeme hneď doslova "oslepnúť" z dvoch krásnych paličiek na teste, stále veríme....
Keby sme neverili a nemali by sme vieru v to, čo si tak želáme , môžeme všetky tieto diskusie zavrieť.
Pekne sviatky 🐥🐣🐰🌞...
@ja17ay pekne sviatky. Ja nie som sklamaná, lebo baby mám a ďalšie uz nechcem takže som spokojna. Skúsenosti s testami mám pravdepodobne väčšie nez gro z vás, nakoľko ja (alebo hociaka iná zena), ktorá podstupila dáký (hociaky výkon v cAR), tam má toto dosť za sebou. Napriek tomu, kde nie je pozitivny tehotensky test, tak je negativny tehotensky test,resp.neplatný, inak nic medzi tym nie je.

@luta13 no bol divny ale aj negat.. som už bola na kontrole v centre a aj my volali že krv negat.. tak ideme na tretie iui dufam že už posledné