Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lenka277 dakujem ;) ja si ti3z myslim ze to nie je kanalik ani riska v swkunde sa ukazal hned s kontrolnou len neviem nikde sa docitat nejake skusenosti s ttmto testom mozno eobi takychto duchov :/
@polovnicka92 podla mna pozitivny..skus o 2dni ☺ aj ked viem ze sa to neda vydrzat 😉
@daniela2227 no ved to najma ci bol chybny test alebo bude minimalne taka ciarka ako dnes 🙂
@polovnicka92 urcite bude presne tak ako chces ☺
@polovnicka92 nemyslim ze by chyboval lebo je to fakt viditelne a este ked vravis ze sa ukazala hned 🙂 drzim palce nech silnie!
@polovnicka92
Na tvojom teste sa mi niečo zdá a nepríde mi to ako kanálik a ani ako ryska, verím že to bude len silnieť 👍
@vyvka
Ahoj moja, veľmi ti to želám, ale neprikladaj takým testom s duchom po limite veľkú nádej, ani to extra neupravuj... ak to nie je možno max do 10-15minut krásne slabo ružové, tak to hod za hlavu, zajtra a ďalší deň a ďalší... skúsiš zase test a najlepšie hneď ráno. Verím, že sa ti čoskoro objavia dve // , no viem, že veľmi po tom túžil a hlava ta núti skúmať testy... no po hodine už by som to na tvojom mieste radšej neriešila, aby si psychyka oddýchla... Držím všetky prsty ❤👌
@ja17ay ahoj dakujem za Tvoj nazor ...Viem ze ty a baby ktore mi to iste pisali Mate pravdu ...
A testy som uz zahodila ...budem sa snazit vydrzat aspon 3 Dni ...
A potom skusim dalsi testik samozrejme ak ms nedorazi
Velmiii dlho potom uz Tuzim a stale ak sem prida niekto pozitivnt test alebo ma ducha si Namyslam ze ho budem mat aj ja ... a hned idem na to 😁😁
Aj ked viem ze je to chyba samu seba nedokazem ovplivnit ... ak raz mi to vrta v hlave .. tak ten test urobim o hodinu neskor ale urobim :(
Aj ked som len maximalne 9DPO
Tak uz som sklamana verila som ze budem mat uz dusika ... no este nestracam
Nadej do ms mam este 6 Dni
A dufam ze coskoro sa budem moct pochvalit aj ja dakujem za podporu .
Dakujem dievcata 🙂
baby taka otazka....ked teoreticky sa otehotnie na dajme tomu 8den cyklu...a na cca 14 den cyklu je kazdy mesiac ovulacny hlien tak potom uz na ten 14 den nie je?..zdementievam uz len ma toto zaujiima 🙂
@any3 nic nedokreslujes..je to tam ☺
@adka6666 myslim ze to je na dobrej ceste ☺
Ďakujem krásne dievčence 😍😍 mám tých testov doma kopec tak každý deň testnej a uvidím či silnie... Po 3 hodínach ta druha zmizla :(

@polovnicka92 na tej druhej to kanalik nieje😉😉😉
@lubka1983 na ktorej?? 🙂
@daniela2227 mám spraviť ďaľší za pár dní?

@polovnicka92 na prvej vidno a podla mna to nie je kanalik☺️🍀