Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sunflower109 tiež tam niečo vidím ale ťažko posúdiť som na tom úplne rovnako zajtra by mala prísť Ms.. U sú takto, nedávam tomu veľkú nádej radšej 😞
@any3 pekne.ti vidno 2 čiaročky držím palceky ✊🙏 ja tiež mám zajtra pozajtra termín menzesu tak som zvedavá
Biba12 ja uz som s tych testou zufala zmetena a uz neviem co mozne ale snad mas pravdu snazime sa o babo tak sa neviem dockat kedy sa objavia dve 🙂
Dievčatá, clear blue digital by už ukazal pozitívny test 9-11 dpo však?
@sangre super teda 😂😂😂
@any3 kanáliky sú do šedá alebo biela ty to máš doružova tak to isto kanáliky nebude 🙂
@sunflower109 to áno sú do ružová a celej dĺžke tej čiarky ale straaasne slabucko, teraz som robila ďalší a dokonca je lepšie vidieť ako ráno.
No je dosť možné že MS príde a už nebude ani tá.. Pri prvej mi to hneď vyskočilo ani sme sa dlho nesnažili. Prvý cyklus sa hneď podarilo, tak som zvedavá či aj teraz sa tak zadari
@sunflower109 a na tom teste hlavne zhora a zdola vidieť úplne tmavé ružové až červené čiarky.
@vyvka do 10 minut si ju mala?? Ako mne sa paci ta ciarka 🙂 riadne ju vidiet .. skus ak ich mas vela namocit 2 do 1 mocu co to spravi ci
@any3 ja vidím pekne 2// ;)
@polovnicka92
Nemam
Tie iste len obiednane cez ebay palickove a tie su stale
Biele ... kanaliky sa tam robia
Ci co divne suu .. no bola tam az po uplnom vyschnuti .. do tych 10 minut tusim ze hej nepocitala som
@any3 ked to priblizim mi to pride asi skorej ako rozpity test skus iny urobit
@ikonica krásny už je testik ,neboj bude len dobre nemyslí na zlé veci 😊
@sonazitnanova drzim sa pri zemi ale potichucky sa aj tesim ;)
@ikonica jasné chápem ono človek sa nemôže dočkať najskôr dvoch //potom príde fáza že sa človek neprestane báť pokiaľ neprejde prvý trimester 😊 a potom už len pôrod

@sasenka6 - ahoj,
Ja by som zobrala