Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sunflower109 u mňa silnie každým dňom dnes 2 deň meškania zajtra skočím k Dr. Uz sme volali tak dúfam že potvrdí.
@any3 skvelé teším.sa z toho😍✊
Baby aky mate menstruacny kalendar v telefone ktory vam ukazuje aj ovulku ?? Moj sa vola flo a tusim mi ukazuje zle ovulku a stale mi vypocitava dlhe cykly
@vyvka ja mam taku knizocku s kvietkom
@vyvka hlavne kyselinu listovu.Potom podla trimestuvitaminy pre tehotne,vitaminy Bskupiny,vitamin E,D
@monika2101 ahoj už si skúsila krvy tehu test ??
@sunflower109 nechcem ta sklamať ale ja som tiež mala na tomto ducha a nič z toho takze skúsila by som iný a snad zosilnie 👏🏻✊🏻
@julkapo ahoj este nie
@monika2101 ja mám teraz 12dpo a na teste stále nic😢 tak uvidím tá dva dni , či mi príde menzes alebo nie. Neviem či ten krvy test je spoľahlivý, preto sa pýtam.
@julkapo ja cakam v piatok OVU ale testovat budem uz od stredy 🙂 beriem Femibion1 tak uvidíme 🙂
@monika2101 držím palčeky nápis ako si dopadla.
@julkapo jasne 🙂
@ikonica silno držím palce!
@arthemiis neskúšam už ani mám hnedé spinenie ..čo má byť bude ...po mojich pokusoch a krátkej radosti by som ti tu vedela napísať roman ale tak zbytočne keďže neskončil ani raz happyendom
@krajcovicka dakujem... bojim sa lebo po vyse tyzdni sa mi vratilo jemne spinenie.... asi som to prehnala s umyvanim okien :/
@ikonica oddychuj a šetri sa!
@krajcovicka hej.. uz nic nerobim.... zajtra sa uvidi....
@ikonica 🙏🏻
@sunflower109 ahoj ako sa cítiš niečo nové?
@any3 ahojky od včera som mala také hnedé spinenie a spustila sa dnes v noci ms 😞
@ikonica ahoj no ako ak už si bola na silné čakáme dobre správy 😊
@sunflower109 :( nechapem je mi to luto...mozno biochemicke bolo
@emili31 tak asi ďalšie už 4 biochemické by to bolo :(
@sunflower109 nechces ist gyndovi a povedat mu o tom...testy reaguju na hcg a ten sa tvori len pri tehu...moze byt imunitny problem, kedy imunita bojuje proti dalsiemu vyvinu vajicka...neviem no...urcite ta nevysmeje