Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ikonica áno áno ja tiež beriem anopyrin ale aj dufaston to beriem.po ovu do ms ....na tu hematologiu určite skoc mne vravela vtedy že ak otehu hneď mám prísť dá mi fraxiparin......škoda že to spinenie neriešia a že ti niečo nenasadili
@sonazitnanova ale ja som bola u nej hned ako mi potvrdili tehu z krvi a povedala ze momentalne je pre mna dolezitejsi anopyrin, ze mam prist na dalsiu kontrolu 3.5. ale to uz moze byt neskoro... tak tam pojdem zajtra, lebo len vtedy je tam moja dr... a tiez pojdem za mojim gynom nech mi da nieco na spinenie.... tiez robi len stvrtky piatky....mam doma duphaston ale nechcem si ho sama ordinovat... lebo viem ze ked ho nasadim, musim uz aj fraxik pichat.... aj ten mam doma len neviem ci dostatocnu davku a neviem ci s anopyrinom to mam brat ci bez neho.... cize neostava nic len pockat do zajtra.....
@sonazitnanova inac spinila som aj v prvom tehu a to som brala od sameho zaciatku duphaston., ale zacalo to az niekedy v siedmom tyzdni... preto sa bojim, ze ci zas sa daco neposere :(
@ikonica jaj moja no to bez anopyrinu potom sa bere mne to predpísala moja gyn už ho beriem asi 3 mesiace ak nie viac ako prípravu pred tým fraxiparinom a ten dufaston veď to že ja tiež zatiaľ nevidím žiadne zmeny s ním ......skús myslieť pozitívne aj keď viem je to ťažko skús sa nieako rozptýliť
@sonazitnanova no ja anopyrin beriem uz skoro rok... 100mg denne...nejde mi nejak sa odputat, este ma v nedelu posielaju na sluzobku 75km daleko.... asi sa hodim na marodku alebo co..
@sonazitnanova a ty mas co zistene? ja mam antifosfolipidovy syndrom a tam je ten anopyrin asi dolezitejsi... neviem len pisem co mi dr povedala...
@ikonica no ja mám teraz má nenápadne ako sa to volá proste mám.zistenu zrážanlivosť krvi ale mám to geneticky tak mi dala gyn to
@ikonica to určite hej skús nech ti gyn dá maródku
@sunflower109 nekvalitna fotka, neda mi s tym nic robit...hmm kedje uz silna ms ..uz asi je nadej mala...:( treba si vypocitat kolko je dni od oplodnenia cca..ja si podla toho robim test neriadim sa terminom ms..ale ako vravim, moze byt imunitny problem, kde sice pride o oplodneniu ale vajicko po uhniezdeni sa nevie rozvijat ,nakolko voci nemu bojuje imunita ...hypoteza...
@emili31 takú ms som ešte nemala normálne až jahodová krv hnusne niečo..:( všetko má boli no nevadí bola som na krv a výsledky zajtra budú
@vyvka hehe ja som nemala priznaky 9 mesiacov :D ale fakt ze nic..kebyze mi nerastie brucho netusim :D...priznaky take su az neskor okolo toho 3 tyzdna od oplodnenia zacinaju ked HCG uz je dost vysoke a zacina robit v tele, ktore ho zle toleruje sarapatu...
@sunflower109 tak budes vediet ze co to bolo...:( ah yay ja viem to cakanie a neistota je hrozne ubijajuca ..:( my sme dceru "riesili" 9-10 mesiacov a jak 9 rokov sa to zdalo
@emili31 Nemala si ...ani
Citlive prsia ? Ja som v predoslom mala
strasne bolave ...
Ale to je super ak si cele tehotenstvo .. nemala ziadne nevolnosti take by si snad priala
Kazda zena ja som v predoslom o nase babo prisla v 8tt
Nakolko som nemala ziadne priznaky nevolnosti len tie prsia a brucho .. tak som nevedela ze sa nieco deje ...
Az na ultrazvuku mi povedali ze srdiecko nebije .. takze
Radsej by som teraz brala vsetky nevolnosti ake len su ..nech aspon viem ze sa Nieco deje ..
@vyvka nemala som ani pri synovi nic..aj som sa bala lebo som citala ze tehotenstvo je "istejsie" ked su nevolnosti...zato pri synovi som mala placentu marginalis a to je iny zahul..nastastie sa to pomaly dvihalo..len mi furt hrozili nemocnicou, ziadne chodenie, dvihanie a doma rocne dieta :D to ma moc mrzi ze babatko to vzdalo :( moc ti zelam nech uz to nikdy nezazijes ❤
@emili31 tak hej dozviem sa že čo...ale radšej nemať tie čiarky na testoch ako sa potom sklamať...nám ťahá pomaly na 3rok "snaženia"
@vyvka gratulujem 😍😘
@sunflower109 mi hovor o tych ciarkach kks..som mala posledne 2 mesiace one step z ebaju kokos na kazdom ciarka ze kukam ze fihaa...teraz som mala pepino a ten jak sedo-zrnity no des s tymi testami..kebyze neni digi taky drahy tak len ten pouzivam a nehladam ducha :D ah yay 3 rok :( skus smenit radikalne stravu..mne pri dcerke pomohlo vysadit pecivo a viac sa hybat...ale mohla to byt aj nahoda len

@zvedava_cica dakujem ;)