Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica dakujem ochvilu urobim dalsi ze ci to nieje len blby test
Ahojte,
Stalo sa vám už niekedy, že namiesto menštruácie ( v čase menštruácie) ste dostali len take slabohnedé a tmavohnedé špinenie? Stalo sa mi to prvý krát, trvá to piaty deň,je to slabé ale tehotenské testy sú negatívne.
Snažíme sa o bábätko desať mesiacov.
Ďakujem pekne za každú radu
@zuzka1120 ja mam tento mesiac podobny problem a tiez neviem co od toho cakat akurat som mala jedneho ducha a ostatne uz boli negativne....ale mozno este sa ukaze ze si tehotna skus este tak za 2 dni testnut
@emili31 ebay je hrozný na testy ja len cez internet z lekárne beriem ...žiadne one step to sú zbytočne peniaze 💰 ...inak jem zdravo, pečivo nejem, mäso len raz dvakrát týždenne,cvičím 4 krát do týždňa,celé dni som na nohách keďže mám takú prácu, takze strava a také nie je náš problém . Manžel tip top spermiogram, mohol by mať armádu...proste toto u nás nie je problém sme chudý aj zdravo jeme, u mňa robi problém to xe mám malo estrogénov a slabá ovu alebo anovulaky...ale teraz ovu bola...uvidíme čo bude už je to tak dlho že sa nad tým nepozastavujem, lebo žiť sa musí napriek tomu že sa bábo nedarí... všetko som podstúpila, prefuky , stimuláciu, laparoskopicke zisťovanie priechodnosti,všetko top dopadlo no napriek tomu nič 😞
Tak baby som tu zase Mna uz snad porazi
Dnes rano som sem davala test bola tam slaba modra ciarka teraz som robila zase prikladam foto dva rozdielne znacky dva rozdielne vysledky
Negativny je one step
Ak sa nemylim mal by byt 10tkovy a ten druhy “ pozitivny “ je asi 20-25 mlu
Lenze citala som ze limit je 5 minut ja som mala ciarku az 6-7 minut a po 10 uz bola ovela silnejsia .. viditelna volnym okom pekne ruzova .. lenze zase to nebolo v 5 munutach ale tak neverim ze ako nahle test presiahne limit sa na teste objavy pekna ciarka pride mi to ako hlupost ci ???
Zase nieje to hodina po Limite ale 2-5 minut maximalne
No kde je baby pravda ? Naschval som vam sfotila aj obaly ak by mi nahodov niekto vedel povedat vasu skusenot s tymi testami
( zijem v zahranici )
Pridala som aj okreme fotky kde su //
@vyvka ahojky noo sledujem tie tvoje testy a na tom prvom mas peknu ciarku ako stymi limitmi ze 5/6min a podobne a po limite ako uprimne prvy krat som mala taku ciarku ze som to tam vobec nevidela chcela test zahodit prisla som.za hodinu a kukam ze kokos daco sa tam risuje nebolo to silne ale bolo a bola som tehotna cize nezdielam nazor v limite a po limite ....niektore testy su citlivejsie niektore nie zatial co som u teba videla tak je sanca ze by sa zadarilo vizera to dobre teda aspon na tom prvom testeco si pridala.
@ikonica Nemam .. nakolko zijem v UK a je to tu vsetko na Hlavu ja som planovala
Hned is na slovensko ako zistim ze som tehotna v january som ... potratila v 8tt
Uz od 5tt som spinila krvacala a nikto ma nebol ochotny vysetrit ci zobrat na ultrazvuk len mi bolo povedane ze ak do 12 tyzdna o dieta pridem tak je to normalne ...
A do 12tyzdna nic robit nebudu
*ani
@vyvka
Ahooj, tak ten vrchný super, vyzerá dobre, ten spodny one step je negatívny... Ale ten prvý je krásne vidieť. Riskla by som už pri takom výsledku určite digitálny... ten už by to len potvrdil, alebo vyvrátil, ale keď máš taký test ako ráno, že sme to videli a nebol to len duch a teraz tiež, tak neries už 2-3 minutky hore dole... Držím všetkých 20 prstov 🤞
@vyvka aj jaja zijem v UK ..takze viem o com hovoris..ja mam zas ten problem..ze mna na sono vzali..ale tvrdia ze babo nerastie..dnes som bola zas..a mam sa rozhodnut ci pockam kym potrat pride sam ( som 11tt 4d) alebo mi daju lieky na jeho vyvolanie..alebo kyretaz..kamoska mi radi cakat...pretoze pred dvoma tyzdnami mi nenasli pravy vajecnik...a dnes lavy...ked som chcela vidiet obrazky co porobila..vypla to...a pocas sona natocila obrazovku tak..aby moj muz nic nevidel...cele to trvalo asi 5minut
@daniela2227 Ja som bola v 7tt na sone ... srdiecko bilo len Babo ... bolo o tyzden mensie ako malo byt tak hadam to Bolo preto lebo ovulka bola
Neskor ..v 8tt som sla zase lebo ze nevedia ci vidia jedno alebo dve 🤦♀️ A povedali mi ze babo sa nevyvija a dali mi tabletky na potrat ... mozno bolo vsetko ok to uz teraz nezistim ja by som ti radi hned letiet na slovensko a neriesit jich dristy ... vazne tu nic nevedia .. urcite chod na sk aby si potom nelutovala
@vyvka prve nam tiez nevislo a tiez bolo o 2 tt mensie sa nevivijalo ako ja som.mala iny pripad ako ty ,bohuzial lekarka uz videla musela videt ze daco nesedi srala na to ...takze mna cakali testy platene potom.amnio a v 16ttukoncenie ale teda to som chcela ze tiez bolo 2 tyzdne pozadu ,ale teda bola by som radsej omnoho keby odislo hned na zaciatku ale nemala som to stastie musela som.to prezit cele ale ono.ked sa to neudrzi ako v tvojom.pripade je to niekedy lepsie lebo nebolo.daco v poriadku ale teraz uz bude urcite a budes mat zdrave krasne babo jak ja 😍😍vsetko.chce cas ja som.to nejak neriesila ani.nesilila nechala priste tak bud sa nam zadari znova alebo.nie a vidis hned ako sme mohli po 3m pauze sa zadarilo 😄😉
@sangre Je mi to luto co si
Prezila ... ale chvalabohu ze mas svojho anielika vedla seba a ze to ma Happy end snad to bude ... aj moj pripad
Velmi sa bojim ze sa to bude opakovat a zacnem krvacat alebo nieco preto som chcela hned odcestovat na sr tam by mi snad pomohli .. ak by sa nedaj boze nieco stalo

Vrchny je vcera robeny vecer, spodny je dnesny ranny