Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@krajcovicka predpisal mi duphaston... a od dnes uz picham fraxik namiesto anopyrinu...
@krajcovicka uvidim ako to pojde.... mozno skocim skor ;)
@vyvka viesco ja som tiez v zahranici...ja som nemala ziadne problemy v tehu...tak som cestovala stale.Ale ak budes to mat komplikovane tak cestovanie neodporucam.Tato kamaratka tiez teraz v 7tt krvacala tak je doma nemoze ani cestovat lebo vibracie jej robia zle.Len lezi.Skor vyhladaj nejaku dobru nemocnicu alebo lekara.
@vyvka 5 tt mozes na sk navstivit dr ked si uz mala tazkosti
Ano vidim to....dolezite je ze ciarka je a mas ju na vsetkych testoch.Ja robim kazdy den testy one step mam ich 25x a nemam tam ani ducha....len pred par tyzdnami tam som nieco videla ale ostatne su uplne ciste..aj ked naklanam vselijak...takze snad vam to vyslo.. .papaj kys.listovu alebo femibion to je aj s nejakymi vitaminmi...
@miirkka1 skus zajtra digitest bo hcg by malo uz stupnut to je 25 clearblue....tak ked ti skoci tehotna chod na Sk....odisla by som z UK ak ta tam nic nedrzi....bo aj pre dieta je dobre ked je v krajine dobre zdravotnictvo...ja som pri Mnichove a zdravotnictvo super nedoplacas za lieky pri malom.
Baby ukazal By mi dnes digitalny clear blue test Nieco ?
mala by som byt v 4 tyzdni teda 4 tyzdne a 3 dni .. co myslite ??
@vyvka ano možno ukaze ak si najmenej 14dpo a den meskania
@zvedava_cica tak teda skusim su tam 2 tam ak nic dnes dalsi o par dni
@vyvka bradavky pri tehu stmavnu tak ja si myslím že to je jasný dôkaz že si mne aj žili boli vidieť viac v oblasti hrude
@sonazitnanova presne tie bradavky a zily som mala aj ja ..a unavu
@vyvka oki tešíme sa a ak nie tak nevešaj hlavu kým nepríde menzes nič nieje stratené.
@ikonica držkajte sa 🤰🏼
@krajcovicka aj vy 😘
@ikonica my sa máme faj, rastieme si zvesela 😍
@krajcovicka super tesim sa s vami 🙂
@sonazitnanova
@vyvka ano tiez tak strasne zilimam tmave na hrudi a okolo
@vyvka presne tak digi sú 25 -kové, nádej stále je!
@ikonica
@krajcovicka
Test mi vysiel taky .. ta ista znacka co vcera Vidite tam nieco ne ??
Lebo .. ta ciarka je fakt pekna ale digi negativny 🤦♀️😁😁
@krajcovicka
@ikonica
Prepacte kocky zabudla som ten test poslat uz mi sibe 😁😁😁
Tu je ten test robeny spolu s digitalnym
@zvedava_cica
Pozri ... chapes to ? Uz mi je vazne do smiechu
Robene spolu .. ale digi napriek tomu negativny 😆😆😆

@vyvka tie spravy patrili tebe😀