icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sasenka6
19. apr 2018

@vyvka ja by som digi robila len ráno lebo je menej citlivý ako palickove testy

sangre
19. apr 2018

@vyvka ty mas normalne ze akty x uz stymi testami 😂😂

vyvka
19. apr 2018

@sangre 😁😁😁😁😁😁 uz.. to neriesim cim dalej tym tie testy su horsie 😆😆😆

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka no nechaaaaaapem kurnik ved to jr čiara ako hrom.....aky je ten figi 25?

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka koksooooo nechapem to 😵

miirkka1
19. apr 2018

@vyvka neviem co to foliko...... ale chod k dr aj tak ved to nie je normalne ze mas taketo testy ....nie je mozne zeby ti kazdy test duchoval falosne ...musis byt tehu....viesco skus dat test ocikat muzovi alebo kamoske ako to vijde

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica ano 25 ale aj ten palickovy 25 😁😁😁😁

vyvka
19. apr 2018

@miirkka1 dam ocikat manzelovy 😆😆

vyvka
19. apr 2018

@miirkka1
Ja som o tom citala ze ...
Pozitivny test moze byt aj ked ma zena .. cystu alebo aj Nieco horsie ale zase .. testovala som sa pred 4-5 dnami test snehovo Biely tusim ze od vcera mam duchov .. len
Sa testujem na den .. castejsie ale pred par dnami som nemala ziadnych duchov ... nechapem ..

miirkka1
19. apr 2018

@vyvka skus zajtra rano...to su uz dva dni.. malo by HCG stupnut a ciarka silniet...kup si tie iste testy na porovnanie...ak ak silnejsia bude tak sup na Sk...😀

vyvka
19. apr 2018

@miirkka1 Jasne skusim zajtra alebo az cez vikend lebo dnes som robila tu istu znacku ako vcera a uplne rozdielne ciarky vcera hrubsia dnes tensia ale ovela vyditelnejsia tak sa nechcem tolko stresovat racej pockam 😁😁😁

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka odfoť ich vedľa seba 😉 verim ze sa to podari...

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica ktore mam sfotit vedla seba.

cammille
19. apr 2018

@vyvka prepac, ale na tom teste ozaj nic nie...to je len bielo-biely kanalik...viem ako velmi po tom tuzis a dve ciarky vidis uz vsade...snad sa ti to coskoro splni😊

vyvka
19. apr 2018

@cammille ktory test myslis ?

cammille
19. apr 2018

@vyvka ten co si pridavala o 17:21 a 17:23...

vyvka
19. apr 2018

@cammille asi som ho zle odfotila rozobrala som ho tu je ten isty test ciarka tam urcite je ..

cammille
19. apr 2018

@vyvka tak na tomto sa cosi rysuje...no zajtra-pozajtra uvidis, ci silnie😊 drzim palce!

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka odfotit som myslela že rovnake testy podla dni ci sa ciarka meni

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica ten v obale je dnesny a
Ten pod .. je vcerajsi ta ista znacka len vcerajsi je bez obalu

evka64
19. apr 2018

Vidite?

vyvka
19. apr 2018

@evka64 nie kolko dpo si ?

evka64
19. apr 2018

@vyvka na zivo vidnoa slabucko, neviem presne asi 11-12

vyvka
19. apr 2018

@evka64 vydno aj na fotke ze sa tam nieco rysuje ale s tymi testami nemam dobre skusenosti skus obycajny s cervenym farbivom ak mas

evka64
19. apr 2018

@vyvka noo ved prave, som v lekarni pytala Digi a pridem domov a skoro ma porazilo, ze mi toto dala, som si toaz nevsimla, obal rovnaky...mam aj iny, rano skusim

bibuska2
19. apr 2018

Ahojte máte niektorá skúsenosti ms mi mešká 9dni test negatívny a včera som začala špiniť aj dnes len špinim krvácanie je naozaj veľmi slabé no som z toho zmetena k dr nemôžem lebo chodím do práce

vyvka
19. apr 2018

@bibuska2 mozno to je ms ale slabsia ak mas normalne krv testy by si uz mala pozitivne po 9 dnoch meskania

sangre
19. apr 2018

@vyvka na to hornom.teste mas krasneho ducha viditelneho takeho som.nemala ani.ja ked som ho tam.nasla bol este slabsi po hodine to co som.ti uz pisala ze limity nelimity takze ozaj nechapem ze digi ti ukazuje negativne 🤔🤔ty si ozaj zahada pre mna obrovska 😂😂

sangre
19. apr 2018

@vyvka a ten vrchny je silnejsi ako rozbraty krasne vidno fakt

vyvka
19. apr 2018

@sangre 😁😁😁😁😁
Sama sa nestacim sebe divit snad niesom nejake mimozemstan ved cloveku sa take zahady diat ...??
😆