Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@katesocka podla mna su tam dusikovia
@eliska1986 aj mne sa tam čosi marí, na tom z pred dvoch dní naživo nevidím nič, na tom z dnes áno
@katesocka supee vizerá to nádejne
@zvedava_cica jooj veru dúfam že ráno budem čiarka viditeľnejšia, aj keď budem robiť iný test.
@katesocka budeme čakať 😉
@katesocka super pekna druha ciarka... Sice iny test ako Vcera ale krasne //🤩🤩🤩
@arthemiis @hennyinnsbruck dievcata ja tomu stale neverim a este nejaku dobu verit nebudem 😁 dnes si idem kupit este tieto mamatesty nech si este spravim o par dni s rovnakym 😊
@katesocka to verim ze neveris😂😂 kup kup a Drzim palceky aby krasne silnel 🤗
@katesocka veru krasna ciarocka gratulujem!😉
ja dnes rano nakoniec MS tak aspon ze sa uz rozbehla nech mozme skusat znova.
ale teda musim pridat recenziu na ZAP krvny tehotensky test a suhlas s dievcatami co pisali vyssie ze veru je nespolahlivy 😝 pekna slabucka ciarocka a tehu som neni..... takze za mna tiez vyhodene peniaze 😒
vsetky co este cakate tento mesiac drzim velmi palce!😉
@katesocka nieeee :( bojim sa
v pondelok mam ist na krv, asi dovtedy nevydrzim, neviem :( brucho celkom zacina boliet ako na ms, tak mozno este dnes pockam bez testu a ked tak zajtra
kde si kupovala testy? lebo ja som si naposledy pytala "jeden pozitivny tehu test" a nejako to nevyslo 🙂 zbehnem tam, kde si ty kupila, mozno predavaju len pozitivne :D
mooooc gratulujem
@ceklis Dr. Max v Bratialave na hlavnej stanici, nemas to velmi daleko, nie? 😊 inak mna zacalo boliet brucho. Vcera vecer ma obcas pichlo na pravej strane a dnes rano ma cestou do roboty vo vpaku zacalo boliest podbrusko presne ako ked mam mat ms, tak dufam ze to nie je nieco zle. Sprav si teeest ja som zvedava 😁
@katesocka gratulujeeeeeeem 😚😚😚😚😚😚
@zvedava_cica dakujeeeem 😚😚😚

@katesocka waw 👍🏻 To nie je duch!!!! Veď to je čiarka krásna!!! Držím na zajtra palce všetky!!!!