icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ceklis
3. máj 2018

@katesocka waw 👍🏻 To nie je duch!!!! Veď to je čiarka krásna!!! Držím na zajtra palce všetky!!!!

eliska1986
3. máj 2018

@katesocka podla mna su tam dusikovia

katesocka
3. máj 2018

@ceklis No ale to je až po limite, ráno to bolo oveľa svetlejšie (aj keď test nebol úplne uschnutý). Ďakujem, zajtra pridám fotku zase 🙂

katesocka
3. máj 2018

@eliska1986 aj mne sa tam čosi marí, na tom z pred dvoch dní naživo nevidím nič, na tom z dnes áno

zvedava_cica
3. máj 2018

@katesocka supee vizerá to nádejne

katesocka
3. máj 2018

@zvedava_cica jooj veru dúfam že ráno budem čiarka viditeľnejšia, aj keď budem robiť iný test.

zvedava_cica
3. máj 2018

@katesocka budeme čakať 😉

katesocka
4. máj 2018

Dievcata, co vy na to?

arthemiis
4. máj 2018

@katesocka že už nepatris do skupiny duch na teste 🙃

hennyinnsbruck
4. máj 2018

@katesocka super pekna druha ciarka... Sice iny test ako Vcera ale krasne //🤩🤩🤩

katesocka
4. máj 2018

@arthemiis @hennyinnsbruck dievcata ja tomu stale neverim a este nejaku dobu verit nebudem 😁 dnes si idem kupit este tieto mamatesty nech si este spravim o par dni s rovnakym 😊

hennyinnsbruck
4. máj 2018

@katesocka to verim ze neveris😂😂 kup kup a Drzim palceky aby krasne silnel 🤗

vanesska
4. máj 2018

@katesocka veru krasna ciarocka gratulujem!😉
ja dnes rano nakoniec MS tak aspon ze sa uz rozbehla nech mozme skusat znova.
ale teda musim pridat recenziu na ZAP krvny tehotensky test a suhlas s dievcatami co pisali vyssie ze veru je nespolahlivy 😝 pekna slabucka ciarocka a tehu som neni..... takze za mna tiez vyhodene peniaze 😒
vsetky co este cakate tento mesiac drzim velmi palce!😉

ceklis
4. máj 2018

@katesocka waaaaaaw :D gratulujem najviac na svete, je to tam, toto uz nie je duch

lela123
4. máj 2018

@katesocka test z 3.maja uz ani nieje duch.Krasne vidno.Gratulujem

lela123
4. máj 2018

@katesocka je to jasne😊

lela123
4. máj 2018

@ceklis a ty si nerobila😉

katesocka
4. máj 2018

@hennyinnsbruck @vanesska @ceklis @lela123 fakt fakt fakt je to neuveritelne, po 22 mesiacoch snazenia 😍 dufam ze ciarky budu silniet
@ceklis veru a ty si nerobila?

ceklis
4. máj 2018

@katesocka nieeee :( bojim sa
v pondelok mam ist na krv, asi dovtedy nevydrzim, neviem :( brucho celkom zacina boliet ako na ms, tak mozno este dnes pockam bez testu a ked tak zajtra
kde si kupovala testy? lebo ja som si naposledy pytala "jeden pozitivny tehu test" a nejako to nevyslo 🙂 zbehnem tam, kde si ty kupila, mozno predavaju len pozitivne :D
mooooc gratulujem

ceklis
4. máj 2018

@lela123 nieeee :( strasne sa bojim, pockam do zajtra ci nepride ms a ked nie, tak spravim. teploty tiez take odveci, tak neviem, ale ja mam progesteron nasadeny, tak teploty mozu byt "hore" len vdaka nemu. dam vediet :D

lela123
4. máj 2018

@ceklis mne sa valmi pacil top test.Tie crvene

lela123
4. máj 2018

@ceklis drzim palce

katesocka
4. máj 2018

@ceklis Dr. Max v Bratialave na hlavnej stanici, nemas to velmi daleko, nie? 😊 inak mna zacalo boliet brucho. Vcera vecer ma obcas pichlo na pravej strane a dnes rano ma cestou do roboty vo vpaku zacalo boliest podbrusko presne ako ked mam mat ms, tak dufam ze to nie je nieco zle. Sprav si teeest ja som zvedava 😁

ceklis
4. máj 2018

@katesocka neeeee, ja sa bojim a doma mam len tie one step a tam vcera ani duch nebol
ked tak zbehnem zase do dr.max a kupim nejaky ten ich a porovnam
mala som si nechat ten digi na dnes :D
neskusis digi?

ceklis
4. máj 2018

@lela123 dakujem velmi pekne

katesocka
4. máj 2018

@ceklis este pickam s digi niekedy do buduceho tyzdna. Teraz som si kupila 2 mamatesty cize mam 4, ms by som nemala dostat zajtra tak akurat to mam na par dni. A potom kupim niekde digi. A vsak ty si tu vcera pridavala test s krasnym duchom nie?

zvedava_cica
4. máj 2018

@katesocka gratulujeeeeeeem 😚😚😚😚😚😚

katesocka
4. máj 2018

@zvedava_cica dakujeeeem 😚😚😚

ceklis
4. máj 2018

@katesocka áno, bol tam duch,len po limite bol 🙂 ale spolieham sa, že snáď aspoň teda neduchuju. Asi zbehnem do dr max a kúpim taký istý ako som mala a skúsim.

katesocka
4. máj 2018

@ceklis skuuuus a pridaj, ja verim ze bude ciarka 😊