Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Dakujem 😉 teraz normalne neviem co mam robit 🙂 ..ako to mam oznamit vobec
@nellka21 ja som mala takto silne ciarky ked som bola v 7tyzdni pred 10rokmi.Drzim palce nech je vsetko ok🙂
Ja presne tak isto 😀..i ja dufam ze to dobre dopadne tentokrat
@eliska1986 len pre 10r mi uz meskali 2 ttzdne ked som si urobila jediny test a vedela som ze som tehotna..a teraz?7testov a vzdy mam pochybnosti 😀..aj ked tam su ciarky dve
@hennyinnsbruck tu je taka lepsia fotka 🙂
@19940711no nieco sa tam hadam rysuje. Testni o 2 dni. Drzim palce
@hennyinnsbruck Pondelok idem uz na krv 🙂 a dakujem pekne! 🙂
Ahojte babulky.Vidím že sa tu krásne stehotnieva...veľmi sa s vami teším.Chcem sa opýtať kočky mali ste už niekedy že ste sa cítili úplne tehotno a test bol negatívny? Už som bola 3 krát tehotná.Raz úspešne a dvakrát neúspešne a vždy som mala rovnaké príznaky....nevoľnosť ako po opici,bolesť na menzes a tlaky v prsiach a pocit chrípky.Teraz to mám zas ale test negatívny.môže byť že ste cítili že ste tehu a test ukazal až neskôr?
@zvedava_cica Na tej druhej fotke jak keby som vydela druhu ciarku. Podla mna je tam duch 😊Ale mozno ze sa mylim. Skus si urobit test aj zajtra-pozajtra.
Drzim ti palce, nech vsetko dopadne dobre 🙂
@zvedava_cica tiež vidím na tom druhom nie čo. Ale nie som si istá co to je. Držím palce aby to bola druhá //. Skus spraviť neskôr o 2 dní test
@19940711 ďakujem sama som zvedava že ak niesom tehotná že čo spôsobuje tehotenské príznaky
@dasaa skusim
Žienky da sa otehotniet pred menzesom?
@eliska1986 určite da niekedy. stačí napr choroba, stres, zmena bežného režimu a zmení sa ti hormonalna rovnováha a ovulacia sa vie posunut skôr alebo neskôr.
@dracik07 juj do tohoto sa zatiaľ nerozumiem
@katesocka krasne.. Sak je o dost silnejsia🤩🤩🤩

@19940711 na tej prvej MOZNO. neviem mne to pride ako machula nie ciarka. Dufam sa mylim