icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katesocka
6. máj 2018

@hennyinnsbruck ano ja viem ze je, len som cakala este tmavsiu 😊 17dpo tu uz dievcata davaju tmavsie testy sa mi zda 😊

zvedava_cica
6. máj 2018

@katesocka nieee krasna je nebojkaj bude silniet

katesocka
6. máj 2018

@zvedava_cica dakujem 😊

dracik07
6. máj 2018

@zvedava_cica dnes ma boli podbrusko aj hlien je tak ja som uz normalne somar z toho vsetkeho, ale ovu test uz je negativny tak asi bola vtedy niekedy ked bola nizsia teplota. Ved uvidim nasledujuce dni aka bude teplota. Podla grafu mala byt 4.5.

zvedava_cica
6. máj 2018

@dracik07 veľa sa milujte a uvidíme kedy bude ovu keď už budu pozit čiarky 😁.Ja to vobec neviem podľa grafu,mna pobolieva podbruško a vaječník keď mam ovu a ešte ten výtok bielkového charakteru ale či je to tak ozik to len tuším

dracik07
6. máj 2018

@zvedava_cicovu testy som mala pozitívne, dnes už bol negativny

zvedava_cica
6. máj 2018

@dracik07 to nevadí stále sa ľubkajte...😙 a mončiči períde....veľa kočiek otehotnelo mimo ovu (ja prvého syna mám posledný deň menzesu 😉)a ovu mám údajne 14-16DC

ja17ay
7. máj 2018

@ceklis
Ahoj, ako si dopadla u dr?

ceklis
7. máj 2018

@ja17ay ahoj, čakám na výsledky, dám vedieť aj keď si myslím že je to negatívne :( teplota išla rapídne včera dole a dnes som už ani nemerala. Čakám každú chvíľku ms a ti duchovia už nesilneli, tak dám tomu ešte šancu budúci mesiac 🤪

ja17ay
7. máj 2018

@ceklis
Uff, no som zvedavá, ms už mešká, či ešte si v termíne?
Veľmi veľmi držím palce ✊✊✊

sangre
7. máj 2018

@zvedava_cica iinak presne ja tiez niekedy chvilu po MS jak skoncila som.ostala tehu haluz inak boh vie jak to cele funguje 😂😂

ceklis
7. máj 2018

@ja17ay mešká, ale to kvôli tabletkám 😂 škoda 🤷🏼‍♀️

honey7777
7. máj 2018

Kocky vidíte tam niečo, dnes mám ísť na kozmetické ošetrenie poobede čo sa v tehu neodporúča .... chcem mat istotu, že nič som 10dpo

eliska1986
7. máj 2018

@honey7777 jemna zacinajuca ciarka

honey7777
Autor odpoveď zmazal
krajcovicka
7. máj 2018

@honey7777 ak je to tehu, tak je to veľmi skoro a ešte sa nemôže nič stať, ešte nemáte prepojené krvné obehy, neviem, síce, čo Ti bude robiť, ale ak to nieje nič škodlivé, prečo by si nešla...

honey7777
Autor odpoveď zmazal
zvedava_cica
7. máj 2018

Kočky ?

eliska1986
7. máj 2018

Ciarocku je vidno🙂

ceklis
7. máj 2018

@ja17ay tak konečne volali, sak hrozne toto čakanie. Krv je negatívna

zvedava_cica
7. máj 2018

@ceklis to ozaj ????? To ma veľmi mrzí.....aký bude další postup?nebuď smutná

silviakub
7. máj 2018

Ahojte dievčata prosím vás o radu 23.4 mi bol pichnúty pregnyl 30.4 som šla na vklad ket nedalo mi to a spravila som si 6 deň po vklade test aj siedmy volala som do centra zmiatla má odpoveďou že to môže byť ešte po pregnyle myslíte že by sa tak dlho ešte držal v tele som z toho už na nervy je to 4 môj vklad predtuchu som užívala estrimax pri tých troch vkladoch teraz jednorázovo pregnyl

zoja82
7. máj 2018

@silviakub ahoj, nechcem ti kazit radosť, ale HCG z injekcie môýe byť až do 10teho dňa...väčšine zvykne vyprchavať už okolo 8-9...ale držím palce, aby tam boli dve čiarky aj potom

krajcovicka
7. máj 2018

@honey7777 jasné, istota je istota a prirodzenosť je krajšie! 😉

sasenka6
7. máj 2018

@silviakub ahoj ja som mala pred KET pichnuty ovitrelle 6500j a 4. Deň po KET som mala takého ducha ako ty na vrchnej foto a z injekcie to teda nebolo 🙂

ja17ay
7. máj 2018

@ceklis
To ma mrzí, 😢. Tak som dúfala s tebou ☹.

ikonica
7. máj 2018

@ceklis 😢

silviakub
7. máj 2018

@zoja82 viem tak sa ani neteším dopredu ale pregnyl som si pichla 23.4 a test robila včera a dneska myslíš že to ešte moze byt po pregnyle dievčatá nejdem to už vydržať iné lieky som nebrala len si dávam progesterón čipky som s nervami na konci

ceklis
7. máj 2018

@ikonica
@ja17ay
@zvedava_cica ďakujem baby 😘😘😘 ešte ten duch by dával nádej, ale posledné dva dni teploty tomu nenaznačovali.
Ono by to bol asi moc veľký zázrak aby sa prvé ivf podarilo. Uvidím čo ďalej, zbehnem za doktorom a niečo vymyslíme. Našťastie mám jedného krásneho syna a to je najviac 😇 pekný dnik prajem. Ešte sa snáď ozvem s hľadaním duchov 👍🏻

ikonica
7. máj 2018

@ceklis drzim palce nech dalsi pokus uz dopadne uspesne...