Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@katesocka nieee krasna je nebojkaj bude silniet
@zvedava_cica dakujem 😊
@zvedava_cica dnes ma boli podbrusko aj hlien je tak ja som uz normalne somar z toho vsetkeho, ale ovu test uz je negativny tak asi bola vtedy niekedy ked bola nizsia teplota. Ved uvidim nasledujuce dni aka bude teplota. Podla grafu mala byt 4.5.
@dracik07 veľa sa milujte a uvidíme kedy bude ovu keď už budu pozit čiarky 😁.Ja to vobec neviem podľa grafu,mna pobolieva podbruško a vaječník keď mam ovu a ešte ten výtok bielkového charakteru ale či je to tak ozik to len tuším
@zvedava_cicovu testy som mala pozitívne, dnes už bol negativny
@dracik07 to nevadí stále sa ľubkajte...😙 a mončiči períde....veľa kočiek otehotnelo mimo ovu (ja prvého syna mám posledný deň menzesu 😉)a ovu mám údajne 14-16DC
@zvedava_cica iinak presne ja tiez niekedy chvilu po MS jak skoncila som.ostala tehu haluz inak boh vie jak to cele funguje 😂😂
@honey7777 jemna zacinajuca ciarka
@honey7777 ak je to tehu, tak je to veľmi skoro a ešte sa nemôže nič stať, ešte nemáte prepojené krvné obehy, neviem, síce, čo Ti bude robiť, ale ak to nieje nič škodlivé, prečo by si nešla...
Ciarocku je vidno🙂
@ceklis to ozaj ????? To ma veľmi mrzí.....aký bude další postup?nebuď smutná
Ahojte dievčata prosím vás o radu 23.4 mi bol pichnúty pregnyl 30.4 som šla na vklad ket nedalo mi to a spravila som si 6 deň po vklade test aj siedmy volala som do centra zmiatla má odpoveďou že to môže byť ešte po pregnyle myslíte že by sa tak dlho ešte držal v tele som z toho už na nervy je to 4 môj vklad predtuchu som užívala estrimax pri tých troch vkladoch teraz jednorázovo pregnyl
@honey7777 jasné, istota je istota a prirodzenosť je krajšie! 😉
@ikonica
@ja17ay
@zvedava_cica ďakujem baby 😘😘😘 ešte ten duch by dával nádej, ale posledné dva dni teploty tomu nenaznačovali.
Ono by to bol asi moc veľký zázrak aby sa prvé ivf podarilo. Uvidím čo ďalej, zbehnem za doktorom a niečo vymyslíme. Našťastie mám jedného krásneho syna a to je najviac 😇 pekný dnik prajem. Ešte sa snáď ozvem s hľadaním duchov 👍🏻

@hennyinnsbruck ano ja viem ze je, len som cakala este tmavsiu 😊 17dpo tu uz dievcata davaju tmavsie testy sa mi zda 😊