Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@silviakub to poznam ani ja som nevydrzala robila som na 7.den po ET 🙂 takze to chapem 😉 a mne sa to tiez nezda ze za tak dlho by sa pregnyl este nevylucil.... tie ciarky su pekne silne na to ze je to 14 dni po pregnyle.... skoda ze nemas rovnaku znacku testu ak by ciarka silnela tak by bolo jasne ze to nie je pregnylom alebo babatkom 🙂 tak skus kupit test rovnaky co si robila dnes a urob si zajtra tiez a mozno budes mudrejsia. hlavne sa podla mna nestresuj nic si nepomozes... veci sa uz deju a bud to vyjde alebo nie.... no budem ti velmi drzat palce!
@katka101018 ja dnes 11 deň po ovu a iui a tiež takýto test..ze neviem, či to nie je kanáliky 🤔Skúsim za dva dni ešte spravit.
@nina774411 ja som dnes 8 dpo. No, nedockava som. Vidím tam niečo, len ci nie kanáliky. Držím ti palce, daj vedieť o dva dni. Budem dúfať, že sa obe stretneme v januarovkach. ;)
@katka101018 jj dám vedieť a aj ja tebe držím palce a bodaj by sme sa tam stretli 😊 aj keď po dnešku som trosku menej optimistická. Vo štvrtok idem na krv, to už budem vedieť na isto.
@zvedava_cica ahoj už si sa skúšala testovať ?
@silviakub hlavne kľud ❤️ Podľa mna to ozaj nie je pregnyl. Viem aké je psychicky ťažké to čakanie, ja som dnes 14dpt po et a nevyšlo to. Ale vieš ☺️ To čakanie bude dalších 8mesiacov, tak skús trosku vypnut hlavu iným smerom, čítaj, alebo pozeraj telku. A hlavne sa nestresuj, ani sebe ani fazuľke v brušku tým nijako nepomôžes. Moc držím palce ✊🏻❤️
@julkapo ahoj áno skúšala kuknite kočky.Dnes večer okolo 20tej
@katka101018 ahojky myslim ze negativne ja nic nevidim 🙄😕

@sasenka6 a ako si dopadla som normálne na nervy z toho pregnyl bol pichnúty 23.4 myslíš že by to boli ešte zostatky v lekárni tvrdí že nie keď som volála do centra má zarazila tým pregnylom testy boli robené včera 13 a 14 deň po pregnyle a 6 a 7 deň po transfere to čakanie ma zabíja čo robiť nemi skym ani o Tom zavolať čo tým tiež prešiel