icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

silviakub
7. máj 2018

@sasenka6 a ako si dopadla som normálne na nervy z toho pregnyl bol pichnúty 23.4 myslíš že by to boli ešte zostatky v lekárni tvrdí že nie keď som volála do centra má zarazila tým pregnylom testy boli robené včera 13 a 14 deň po pregnyle a 6 a 7 deň po transfere to čakanie ma zabíja čo robiť nemi skym ani o Tom zavolať čo tým tiež prešiel

vanesska
7. máj 2018

@silviakub ahoj, no ja som tiez bola na IVF aj som pichala pregnyl, no a na 7.den po ET som mala tiez ducha, slabsieho ako mas na foto ale viditelneho. takze by som este nezufala na tvojom mieste 😉 a kedy mas ist na krv?

silviakub
7. máj 2018

@vanesska test si mám robiť až na 14 deň cize 14.5 ale som nevydržala nemám si skym o Tom ani poradiť zavolať kto si tým prešiel nemám problém zavolať mňa dostala odpoveď že to môže byť ešte pregnylom ale to je už 14 dní po jeho pichnúti

vanesska
7. máj 2018

@silviakub to poznam ani ja som nevydrzala robila som na 7.den po ET 🙂 takze to chapem 😉 a mne sa to tiez nezda ze za tak dlho by sa pregnyl este nevylucil.... tie ciarky su pekne silne na to ze je to 14 dni po pregnyle.... skoda ze nemas rovnaku znacku testu ak by ciarka silnela tak by bolo jasne ze to nie je pregnylom alebo babatkom 🙂 tak skus kupit test rovnaky co si robila dnes a urob si zajtra tiez a mozno budes mudrejsia. hlavne sa podla mna nestresuj nic si nepomozes... veci sa uz deju a bud to vyjde alebo nie.... no budem ti velmi drzat palce!

ceklis
7. máj 2018

@ikonica ďakujem krásne 😘

silviakub
7. máj 2018

@vanesska ďakujem sú rovnakej značky mamatest nemohli by sme sa nejako spojiť telefonicky nemám problém zavolať

katesocka
7. máj 2018

@ceklis to mi je luto 😔 drzim palce aby bol dalsi cyklus uspesny

katka101018
7. máj 2018

Kočky, pls, vidím uuuplne slabé. Kanálik? Joj, ešte nemešká , no po MA by som bola šťastná, keby konečne meskala 9 mesiacov. Pls, kuknite mi to. Ďakujem

nina774411
7. máj 2018

@katka101018 ja dnes 11 deň po ovu a iui a tiež takýto test..ze neviem, či to nie je kanáliky 🤔Skúsim za dva dni ešte spravit.

katka101018
7. máj 2018

@nina774411 ja som dnes 8 dpo. No, nedockava som. Vidím tam niečo, len ci nie kanáliky. Držím ti palce, daj vedieť o dva dni. Budem dúfať, že sa obe stretneme v januarovkach. ;)

nina774411
7. máj 2018

@katka101018 jj dám vedieť a aj ja tebe držím palce a bodaj by sme sa tam stretli 😊 aj keď po dnešku som trosku menej optimistická. Vo štvrtok idem na krv, to už budem vedieť na isto.

sasenka6
7. máj 2018

@silviakub no ja som momentálne v 9tt a testy som robila 10. Deň po pichnuti a duch bol mimi 🙂 takze podľa mna na Tolky deň po pichnuti by uz v tele nemal byt, ak ti čiarka zajtra alebo pozajtra zosilnie tak je to jasne 😉

silviakub
7. máj 2018

@sasenka6 moja zlatá mohla by som ti nejak zavolať som z toho na nervy nemám si skym o Tom pokecať zbláznim sa asi

julkapo
7. máj 2018

@zvedava_cica ahoj už si sa skúšala testovať ?

ceklis
7. máj 2018

@katesocka ďakujem 🙂 všetko je tak ako ma 👍🏻 Moc držím palce aby išlo všetko tak ako ma. Užívaj tehulkovanie a daj vedieť koľko bábätiek bude 😊✊🏻✊🏻✊🏻

ceklis
7. máj 2018

@silviakub kolkatky pregnylu ti bola pichnutie? 6000miu? Ak áno, tak každý deň odchádza 1000miu, čiže už 7-8den po pochnuti už nie je duch z pregnylu, ale z rastúceho hcg. ✊🏻✊🏻✊🏻

ceklis
7. máj 2018

@silviakub hlavne kľud ❤️ Podľa mna to ozaj nie je pregnyl. Viem aké je psychicky ťažké to čakanie, ja som dnes 14dpt po et a nevyšlo to. Ale vieš ☺️ To čakanie bude dalších 8mesiacov, tak skús trosku vypnut hlavu iným smerom, čítaj, alebo pozeraj telku. A hlavne sa nestresuj, ani sebe ani fazuľke v brušku tým nijako nepomôžes. Moc držím palce ✊🏻❤️

silviakub
7. máj 2018

@ceklis ďakujem snáď sa budeme spolu tešiť obidve a držím palce obidvom

ceklis
7. máj 2018

@silviakub ďakujem. Zajtra, pozajtra otestuj a ak bude minimálne rovnaká a silnejšia, tak je to na dobrej ceste 👍🏻🤱🏼

silviakub
7. máj 2018

@ceklis jedno balenie 5000miu som vklude len som ostala zarazena čomu neverím že by to bolo ešte pregnylom veď od 23.4 je 14 deň

silviakub
7. máj 2018

@ceklis a ešte k tomu štvrtý deň po vklade bol slabý duch a odvtedy to silnie ďakujem dievčatá za podporu je to už môj štvrtý vklad tento rok prvý

katesocka
7. máj 2018

@ceklis ďakujem veľmi pekne 🙂 určite dám vedieť, koľko ich bude, aj keď to ani neviem kedy budem vedieť, prvý ultrazvuk budem mať asi za mesiac 🙂

ceklis
7. máj 2018

@silviakub juuuj, tak to daj nohy do tepla a fakt sa už len potichúčky tes, z tej krásnej druhej čiarky na teste. Nie som odborník, no podľa mna to pregnyl nie je. Ja som na 4-5den po pichnuti už nemala ani ducha.

silviakub
7. máj 2018

@ceklis ďakujem a snáď sa budeme tešiť obidve a podarí sa nám to obidvom toto bolo štvrtý deň po vklade a tie druhé fotky čo som prikldala sú v prvom komentári to bol 6 a 7 deň

silviakub
7. máj 2018

@ceklis vidno tam len slabého ducha

ceklis
7. máj 2018

@silviakub tíško gratulujem a mooooc moc si to užívaj 🌹😘

zvedava_cica
7. máj 2018

@julkapo ahoj áno skúšala kuknite kočky.Dnes večer okolo 20tej

sangre
8. máj 2018

@katka101018 ahojky myslim ze negativne ja nic nevidim 🙄😕

silviakub
8. máj 2018

@ceklis tak potom neviem či je to pregnylom keď takto stúpa čiarka

katesocka
8. máj 2018

19 dpo, ms meska 3 dni a ja sa tych kolajnic hadam nikdy nedockam. Viem ze som otravna, ale dnes som si robila posledny test, nemala by byt ta ciarka silnejsia? Rozdiel je dostatocny? Vlavo dnes, vpravo 2 dni dozadu.