icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katesocka
9. máj 2018

@sangre No ešte keby ostalo na tom digi svietiť aj to 2-3 by bolo super 🙂 Ale určite uschovám, niekde prilepím aby som nestratila, nevadí keď vyblednú 🙂

daniela2227
9. máj 2018

@katesocka nechcem ta sklamat...ale mne tie ciselka zmizli myslim po 2 dnoch 😕

katesocka
9. máj 2018

@daniela2227 Ja viem, niekde som čítala že to tam svieti len 24 hodín. Ako keď už toľko stojí tak to mohli vymyslieť nejako permanentnejšie 🙂

ruzicccka
9. máj 2018

Joj zienky prosim vas potrebujem pocut nejake logicke vysvetlenie preco sa mi deje to co sa deje 😆🤦‍♀️
Dnes som 20DC cyklus mavam kade jaky vetsinov 34-35 dnovy ale napriklad pred 2 mesiacami bol 29 dnovy
Poberam (CLOMID)
Na podporu ovulky kedze som mala potvrdenu ovulku lekarom minuly mesiac a bolo mi povedane ze clomid ucinkuje tak mi Logicky vychadza ze ovulku mam
Ovu Testy si robim od 15DC ciarka bola stale silnejsia no nedostala som sa k vrcholu cize test nebol ani jeden pozitivny no posledny Bol dost silny silnejsi nez na foto ale stale mu trosku chybalo ... a potom ciarka len slabla
Aj dnes je dost slaba
Citim sa nafuknuta je mi zle od zaludka mam stavy
Pobolieva ma v podbrusku citim tlaky alebo skor vajenicky sama To neviem opisat a hlavne citim sa plna napriek tomu ze cely den nejem 😫
Mozu to byt ovulacne priznaky ?? 🙄

lela123
9. máj 2018

@ruzicccka moze byt.Mna osobne viac bolela ovulacia ako menstruacia.

ruzicccka
9. máj 2018

@lela123
No este som Take pocity nikdy pri ovulke nemala a mozno je to len prichadzajuca ovulka .. ale ked uz bola tak nechapem aby som sa takto citila aj par dni po ?

lela123
9. máj 2018

@ruzicccka a mozno zacinajuce tehotenstvo?😊

ruzicccka
9. máj 2018

@lela123 no to by Bolo velmi skoro na hoci jake
Priznaky ..
Tehotenstva jedine zeby som otehotnela hned po ms ..
ale neda mi to takto rozmyslat nakolko ovu teste zacali silniet az od 15DC a uvidime no uz som .. zmätena
Asi to necham tak a necham to na osud snazime sa
Kazdy druhy den to by som Ovulku nemala
Presvihnut

lela123
9. máj 2018

@ruzicccka viesco ja som sa tiez cudovala.Mna tri dni po ovulacii velmi boleli vajecniky aj brusko.Potom to ustalo.Nakoniec potom klasicky pred ms pocity,len neskych 5 dni pred som mala hnedy vytok yz som vedela ze to bude ono.A ked ma boleli tie vsjecniky som myslela ze som len ptechladnuta.Vsetko je mozne.

ruzicccka
9. máj 2018

@lela123
No dufam ze mas pravdu bola by som velmi stastna ak By to bol aj Moj pripad ...

radka420
10. máj 2018

Ahojte baby, chcem sa spýtať... po neúspešnom donoseni nášho bábätka (pôrod v 21tt) sa mi nevedel upraviť cyklus dva mesiace 26dni potom dva mesiace presne 20 dni... pred tehotenstvom som mala cyklus ako hodinky 26 dni... tento mesiac je 29dc a stále nič... robila som si test (mamatest) dnes ráno a ukázala sa druhá čiarka na pár sekúnd a potom zmizla.. ma s tým niektorá skúsenosť? Môžem byt aj tak tehotná alebo bol chybný test? Ďakujem ☺️

08snazilka80
10. máj 2018

Ani // ani ms...dnes 36dc ☹

ja17ay
10. máj 2018

@08snazilka80
Ahoj, fuha, nič tam nevidím, prepáč, ale ešte počkaj, možno sa ukáže. Možno si mala iba posunutu ovulku a buď sa tým posunula ms, alebo ešte nemáš dostatočné hcg aby to test zachytil.

lela123
10. máj 2018

@08snazilka80 na tom predoslom bolo viac vidno.Moze to byt aj biochemicke.Mne slabol test.a prisla ms

lela123
10. máj 2018

@08snazilka80 a o mesiac na to.sa uz udrzalo

chuchu86
10. máj 2018

Ahojte,
Prosím poraďte
Vidíte niečo?

zuzka1120
10. máj 2018

@chuchu86 podľa mňa negatívne žiaľ

monika1791
10. máj 2018

@chuchu86 Negatívne 🤔

ruzicccka
10. máj 2018

Neviem naco som skusala tehu test ale nedalo mi to 😁😁😁
Je veeeeeelmi skoro ale kedze mi ovu testy blbnu som skusila Tehu ved nech sa nenudim 😂😂

Asi tam nic nieje ze ?? 😁

silviakub
10. máj 2018

Dnes 10 deň od vkladu blastocysty

lela123
10. máj 2018

@ruzicccka este.nic.Az o tyzden sa oplati😉

lela123
10. máj 2018

@ruzicccka mne az na 12.den od ovulky ukazalo

ruzicccka
10. máj 2018

@lela123
Ja som len bola zvedava a potom som to aj Olutovala
😁 naschval som si tento mesiac robila ovu testy aby som vedela kolko dpo som teda aby som vedela kedy sa testovat ..
Netestovala som sa predtym
Lebo lekar mi povedal ze ovulku mam a tabletky na ovulku ucinkuju cize .. zbytocne vyhodene peniaze ale
Mesiac co mesiam som stresovala a testovala sa dost skoro kedze som nevedela
Kedy bola ovulka ani cyklus nemam kazdy mesiac
Na cas ..
Ale ako naschval moje ovu testy strajkuju ani jeden pozotivny a uz pekne slabnu cize zase to sialenstvo dalsi mesiac testovanie
Aj ked by som nemala
Neda mi to 🤦‍♀️😁
Ale urcite sa budem snazit vydrzat co najdlhsie
Tento cyklus som mala posledny s clomidom na podporu ovulky a nejako zacinam panikarit co bude bez nich

ja17ay
10. máj 2018

@ruzicccka
No jasné, ešte treba počkať, vypnúť hlavu od toho teraz a o týždeň skús, potom sa aj oplatí loviť toho ducha, teraz by to bol skôr kanálik alebo len falošný test 👍😀

ja17ay
10. máj 2018

@chuchu86
Nic 😞

08snazilka80
10. máj 2018

No mne uz mrcha klope na dvere asi...cely den ma picha v pidbrusku a mam hlien nejaky divny,farba akasi do zlta a velmi taky spolavy :-/

silviakub
10. máj 2018

@katesocka super gratulujem

katesocka
10. máj 2018

@silviakub ďakujem a ja tebe takisto gratulujem 🙂

ja17ay
10. máj 2018

@08snazilka80
Tak asi bola posunuta ovu...preto ms meškala, mrzí ma to . Je nás tu mnoho, čo to každý mesiac prežívame 😢.
Máj, lásky čas, budeme su držať palce, aby bol plodný a s dvoma // na jeho konci.

08snazilka80
10. máj 2018

@ja17ay ja to uz tiez par mesiacov takto prezivam 😠 no uvidime co to bude dalej...ak by sa mi podarilo otehu teraz po ms tak to bude presne po dvoch rokoch...pred dvoma rokmi som mala poslednu mrchu 18.5. a dalsia uz neprisla,lenze o babo som prisla v 7tt,mala som krasny termin porodu - 02.02. ☹