icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tyxoe
13. máj 2018

@ikonica
@chmurkaxy
@lela123
@dracik07
@monika1791
@ja17ay prikladam foto dnesny spodny

snazilka1004
13. máj 2018

@ruzicccka mne ovu test ukázal tehotenstvo až keď som mala silno pozitívny tehu test až potom bol pozitívnym aj ovu

ceklis
13. máj 2018

@tyxoe zlatik :( nechcem prinášať nejaké zle správy, no pozri môj test dr.max. Som sa už začala tešiť a nič z toho. Tak neviem čo tie testy vymýšľajú až takych duchov. Držím palce, skús iný test spravit.

ceklis
13. máj 2018
tyxoe
13. máj 2018

@ceklis ja som si pozerala tiez tvoje testy...chapem no co uz taka je realita 😔😔😔

ruzicccka
13. máj 2018

@tyxoe ja som napriklad v predoslom tehu Rano mala slabulinke ciarky a poobede pekne silne ...nemoze to byt tvoj pripad ? Mala si krasny testik nechapem

tyxoe
13. máj 2018

@ruzicccka zajtra si kupim neaky test iny a vyskusam 😔 ale naozaj uz nedavam nadej tomu ani trosku

ceklis
13. máj 2018

@tyxoe nádej je stále. Takéto mala aj katesocka a jej to vyšlo ❤️ Tak moc moc držím palce všetky ✊🏻 Aby to nebol len duch. Bola som asi 5dni na to na krvi a hcg uplna nula :(

katesocka
13. máj 2018

@tyxoe @ceklis tak tak zajtra skus iny test, dva dni na to zase ten isty druh. Fakt si mala na tom predoslom krasnu ciarku. Nechce sa mi hladat ci si to pisala, kolko si dpo?

lela123
13. máj 2018

@ceklis mne dr max nikdy neduchoval

tyxoe
13. máj 2018

@ceklis dakujem moja...no uvidime..
@katesocka dnes som asi 12dpo mozno 11dpo robila som si aj tento mesiac ovulacne testy tak hadam mas pravdu ..

katesocka
13. máj 2018

@tyxoe ajaaaj 12 dpo som mala "nazivo" biely test co to bolo vidno len na fotke. To este nic neznamena 😊
13dpo som netestovala, 14dpo som mala jemnu ciarku. Urcite zajtra testuj zase, drzim palce 😊

ceklis
13. máj 2018

@lela123 veď ja si myslím, že to nebol duch, mne vkladali embryo do bruska, tak sa tam možno aj chvelo uhniezdnit a nepodarilo sa :(

zvedava_cica
13. máj 2018

@tyxoe božeeeee to čo? Teraz si ma vyplašila.....aj ja robim dr max .dnes sice nie az zajtra si urobim.Ale dr max ak az hentak duchuju tak tiež možem zabudnúť na teho? Kukni moje.......😣

zvedava_cica
13. máj 2018

@ceklis no taký mám aj ja a už som sa začala tešiť 😣😣😣😣😣😣

ceklis
13. máj 2018

@zvedava_cica pokym neprišla ms, je nádej vždy ✊🏻 Strašne moc moc držím palce!!!

zvedava_cica
13. máj 2018

@ceklis menzes ma prísť v utorok...dúfam že bude silnieť čiaročka a všetko bude oki a menzes nepride...urobim si zajtra zas.Teraz som v praci

katesocka
13. máj 2018

@zvedava_cica tebe pekne silnie duch/ciarka, zajtra bzde silnejsia zase, uvidis 😊

tyxoe
13. máj 2018

@zvedava_cica kukla som a naozaj mas take iste no uvidis mozno tebe sa to podari 😔

ruzicccka
13. máj 2018

@tyxoe a mas aj nejake tehu priznaky?

tyxoe
13. máj 2018

@ruzicccka no okrem toho ze ma palia bradavky a stale som chora a sem tam pms som v pohode ☺

ruzicccka
13. máj 2018

@tyxoe
Ja som Minuly mesiac Mala normalne silne ciarky na .. tehu teste ..
Niekolko dni po sebe ..dokonca aj na inych znackach by som povedala ze sa Tam Nieco crtalo ... nakoniec prisla velmi velmi silna ms ...
Tak velmi som sa Tesila ani som si nepomyslela ze by to bol falosny vysledok ved .. ciarky boli krasne vyditelne
A preto je lepsie testovat az po vymeskani ms a zbytocne sa nestresovat aj ked ..ja sa snad zacinam testovat uz od 5DPO ak mam testy 😁😁😁😁 nezufaj mozno si rano mala slabu ciarku poobede alebo zajtra tam zase bude ...
Budem ti drzat palce a ak to nevyjde ...tak nevadi novy mesiac nova nadej 🙂
Ja som teraz Mala posledny cyklus s clomidom na podporu ovulky ...Ak to teraz Nevyslo ..tak boh vie ci to vyjde aj bez clomidu :(

zvedava_cica
13. máj 2018

@katesocka juuuj dúfam ,dakujem za dôveru .Zajtra pridám ....

zvedava_cica
13. máj 2018

@tyxoe detto tak sa citim....dúfam že nám to klapne.....ak nie tak nikdy max uz nekupim....som zvedava.Prosím Boha aby som bola tehu a aj ty a všetky ktoré po tom túžia

zvedava_cica
13. máj 2018

Môj syn ma tak veĺmi prosí aby sme mu kúpili bračeka alebo sestričku.....

ruzicccka
13. máj 2018

@snazilka1004 mne v predoslom ..ovu ukazal az ked som
mala “ ducha “ na teste ...
Neviem mozno mam tento cyklus anovulacny ... cyklus

katesocka
13. máj 2018

@zvedava_cica som zvedava, drzim palce 😊

tyxoe
13. máj 2018

@ruzicccka ja po 5 rokoch snazenia som skusala vsetko okrem umeleho cize som v stadiu ze to uz nechavam na boha

ruzicccka
13. máj 2018

@tyxoe pride to ked to budes najmenej cakat a mozno sa uz aj zadarilo 🙂 drzim palce

lela123
13. máj 2018

@ceklis no bohuzial ano.Asi tak to bolo.Drzim palce nech to uz vinde.