Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka mne ovu test ukázal tehotenstvo až keď som mala silno pozitívny tehu test až potom bol pozitívnym aj ovu
@tyxoe božeeeee to čo? Teraz si ma vyplašila.....aj ja robim dr max .dnes sice nie az zajtra si urobim.Ale dr max ak az hentak duchuju tak tiež možem zabudnúť na teho? Kukni moje.......😣
@ceklis no taký mám aj ja a už som sa začala tešiť 😣😣😣😣😣😣
@zvedava_cica pokym neprišla ms, je nádej vždy ✊🏻 Strašne moc moc držím palce!!!
@ceklis menzes ma prísť v utorok...dúfam že bude silnieť čiaročka a všetko bude oki a menzes nepride...urobim si zajtra zas.Teraz som v praci
@zvedava_cica tebe pekne silnie duch/ciarka, zajtra bzde silnejsia zase, uvidis 😊
@zvedava_cica kukla som a naozaj mas take iste no uvidis mozno tebe sa to podari 😔
@tyxoe
Ja som Minuly mesiac Mala normalne silne ciarky na .. tehu teste ..
Niekolko dni po sebe ..dokonca aj na inych znackach by som povedala ze sa Tam Nieco crtalo ... nakoniec prisla velmi velmi silna ms ...
Tak velmi som sa Tesila ani som si nepomyslela ze by to bol falosny vysledok ved .. ciarky boli krasne vyditelne
A preto je lepsie testovat az po vymeskani ms a zbytocne sa nestresovat aj ked ..ja sa snad zacinam testovat uz od 5DPO ak mam testy 😁😁😁😁 nezufaj mozno si rano mala slabu ciarku poobede alebo zajtra tam zase bude ...
Budem ti drzat palce a ak to nevyjde ...tak nevadi novy mesiac nova nadej 🙂
Ja som teraz Mala posledny cyklus s clomidom na podporu ovulky ...Ak to teraz Nevyslo ..tak boh vie ci to vyjde aj bez clomidu :(
@katesocka juuuj dúfam ,dakujem za dôveru .Zajtra pridám ....
@tyxoe detto tak sa citim....dúfam že nám to klapne.....ak nie tak nikdy max uz nekupim....som zvedava.Prosím Boha aby som bola tehu a aj ty a všetky ktoré po tom túžia
Môj syn ma tak veĺmi prosí aby sme mu kúpili bračeka alebo sestričku.....
@snazilka1004 mne v predoslom ..ovu ukazal az ked som
mala “ ducha “ na teste ...
Neviem mozno mam tento cyklus anovulacny ... cyklus
@zvedava_cica som zvedava, drzim palce 😊

@ikonica
@chmurkaxy
@lela123
@dracik07
@monika1791
@ja17ay prikladam foto dnesny spodny