Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 no teraz ma to brusko nejak extremne boli 😒 mozno sa to prave rozbieha.. neviem
pre mna lepsie, ked si nerobim testy, lebo potom len kombinujem :D
uvidim, co dnesny test.. ci uz bude svetlejsi.. vecer este poistime a potom cakame 🙏
Ty ako inak? Uz testujes ovu, ci este nie?
@ikonica Joooj, to ma hrozne mrzí. Ja som dnes bola u doktora a dal mi nejaké tabletky od 16 dňa cyklu obsahujúce estrogén a k tomu jednu injekciu progesterónu, ktorú si musím dať na 22 deň cyklu do svalu. Vraj mi to posilní maternicu. Berie sa to 3 mesiace a popri tom sa vraj môžeme normálne snažiť...
@n1colette Včera som si spravila prvý testík, zatiaľ slabučká čiaročka. Ovulka by mala byť budúci utorok - stredu. Tak som zvedavá... A potom liečiky + injekcia na 3 mesiace - viď príspevok vyššie.
pfiha estrogen od polky cyklu???? hmm som myslela ze tam skor progesteron sa dava... no drzim palce nech vam to klapne hned v tomto cykle 🙂
@michaellab tieto testy duchuju vobec nie su dobre...ja zatial nic nevidim...skus kupit iny a testuj neskor
@ejuska2586 dufam, ze vam to uz teraz vyjde 🙏
@kata011 no som teraz už v podstate v smútku, po2 hodinach tie palice zmizli uplne, objednala som si clear blue a ked dojde budem testovat, mala som pocit ze tento mesiac to vyslo, aj ked priznaky nemam ziadne - iba zahu, a podbrusko trosku, uvidime tesila by som sa strasne, aj ked vsetci dokola sa cuduju ze preco to tak riesim no riesim....ked clovek nieco chce ide si za tym..... je to normalne....
@ikonica Neviem, nejaky Estradiol to je. Toto som nasla na nete:
Estradiol je hlavný ženský pohlavný hormón produkovaný najmä vaječníkmi. Je viazaný v plazme na globulín viažuci pohlavný hormón (SHBG). Malé množstvá estrogénov produkuje aj kôra nadobličiek, semenníky a placenta v tehotnosti. Estradiol patrí k estrogénom – steroidným hormónom, ktoré kontrolujú pohlavný vývoj žien, podporujú rast a funkciu ženských pohlavných orgánov a sekundárnych ženských pohlavných znakov, ovplyvňujú sekréciu gonadotropínov z predného laloka hypofýzy a podieľajú sa na homeostáze minerálov kostí. Estradiol sa vyznačuje výraznou diurnálnou variáciou (50 %) s najvyššími hodnotami neskoro popoludní a najnižšími okolo polnoci. Variácia medzi dňami je 25 %. U menštruujúcich žien stúpa počas folikulárnej fázy s ostrým vrcholom 2 – 3 dni pred ovuláciou, neskôr sa zvyšuje v strede luteálnej fázy.
Snad vie, co robi...
@ejuska2586 ahaaaa ja som muslela ze je dominantny v prvej polke cyklu a potom je dominantny progesteron...
@ikonica Tiež neviem. Uvidím. Snáď mi naozaj posilní maternicu a zadarí sa konečne aj s úspešným koncom...
@mlil77 vidim ciarku - ducha ťažko povedať ale určite tam nie je ina biele miesto, podľa mnňa už nech len zosilnie...drzim palce
@michaellab ahoj dakujem za odpoved.......bola by som velmi velmi prekvapena samozrejme milo keby to vyslo ale podla mna nevyjde :( lebo citim brucho na emko akoby sa mi malo kazdu chvilu spustit, tak ma prekvapil ten duch uz som ani nechcela testovat ale reku ze este ten posledny co mam doma ocikam, lebo predtym som uz dve pouzila 12,13 dem cyklu a nebol ani duch a to boli 10tkove testy ........
@mlil77 tak ja ked som cakala prve dieťatko som si myslela ze idem dostat presne ako ty..... ja som vtedy ani som netusila ze som tehotna a bolesti brucha ma stale utvrdzovali ze za chvilu pride ms a nebola to ms cize si myslim ze si tehotna aj vzhladom na ten test
@michaellab pojdem si kupit este testy do lekarne, mozno bol chybny, ja som tiez pri prvom synovi mala hrozne krce ale toto nie su krce to citim ze sa mi ide spustit emko, neviem to opisat..........no neviem som z toho teraz cely jelen, uz som to pred dvoma dnami vzdala ze to vyslo ked 10tkovy nic neukazal ani ducha........ak by som bola splnil by sa mi sen po roku snazenia.........ale zaroven by som mala obavy kedze mam 2 tyzdne mierny zapal mocovych ciest, ktory liecim prirodne nakolko mi teraz lekar neodporucil antibiotka kedze sme sa snazili o babo, v pondelok som bola u gynekologa nic tam nevidel ale ovulku potvrdil ze prebehla.....
@mlil77 no tazko povedat moze to byt aj skoro niektorym zenam poz. vysledok ukaze az neskor, ale vzhladom na tu infekciu to može byt naozaj negativne a už len vyčkať ja osobne som mala ducha vcera a v piatok mam dostat čiže zajtra rano si planujem urobit a uvidim.... snazime sa iba 3 mesiac ale teda da to zabrat na psychiku ale nelutujem lebo verim ze pridem do vitazneho konca
@michaellab drzim palce 🙂
@kissiska Toto mi pride skor ako kanalik.
@mlil77 Mas tam krasnu ciarku. Drzim palce nech silnie.
@ejuska2586 kanalik sa objaví hneď na teste? Je ružová tá ciarka...len fotka skresluje, zajtra si kúpim iný test...
@kissiska ja vidim ciarku.. Ano Gratulujeeeem 👶
Dik baby, urobím pre istotu ešte o dva dni...

@ejuska2586 tak ja dnes najskor 28 dc a po hodinke uz 1 dc... ideme do dalsieho kola...