Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nivea93 Určite by som zajtra z ranného skúsila
@karinkak892016 ja tam nic nevidim.uz ti meska?
@eliska1986 nie Nemeška už mám po alebola len 2Dny a mám strašne bolesti pŕs=bradaviek a časté močenie 🙂
@karinkak892016
Fuuu no.... negatívne, ani ja tam nič nevidím. Alebo skús položiť test na biely papier, a ty tam vidíš niečo?
@ja17ay no Oto ide že keď sme ho spravili tak tam videl aj môj MM a terás keď sa už naň nevidíme nič mám tu aj včerajšie hore visie tam aj baby videli a aj mi s mm 🙂 ale nevady skúsim spraviť neskôr tak za dva tri dni a snáď niečo...
@karinkak892016 Negatívne 🤔
@monika1791 Ďakujem..
@bibih ahoj cisto za mna nemyslim ze choraba by mala stym nieco spolocne ono vseobecne vela bab ostane chorych mam kamosky ktore mali aj 40°teploty ono sa ti v tehotenstve oslabi imunita takze nemyslim ze by to co sa ti stalo malo stym.suvis ...urcite treba dat vitaminy cecko dat aj 3krat denne ja som na hrdlo davala calcium a neviem skus v lekarni alebo doktora sa opytat urcite vitaminy
Dievčatá mňa dnes ani neviem prečo napadla otázka. Viem že sa to nesmie testovať rovnakým (už použitým testom) 2x ale prečo???

@sangre neviem asi až ráno uvidím alebo aj večer aj ráno spravím určite dám neboj. Ja som minulý rok bola tehotná 2x tiež som špinila bohužiaľ sa to neudržal. Ale možno to špinenie s TyM že sa v mojom pripade neudržal ani ne súviselo lebo mne to spôsobila tahusta krv. Ale od januára beriem anopyrin tká by to už malo byť fajn. Dám vedieť urcite😉