Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzka1120 ah yay..to cakanie je nanervy ze :( ja som pri dcerke pila tiez inofolic cca 2 mesiace pred..ja som ale strasne zabudliva na lieky tak som ho davala ked som si spomenula cize jedno balenie dokopy 2 mesiace a podarilo sa...ci to bolo tym tazko povedat....skus aj vynechat pecivo, len na ranajky si davaj max.. (alebo kvaskuj) :D aj to mi pomohlo mat ovu....sme sa snazili cca 10 mesiacov a potom inofoliku a pecive bum a dcerka 🙂
@emili31 noo viem ze ste neplanovali neviem.kolko.mas deti uz noo snad to vide ako si ty prajes mozno by bolo do buducna dobre nasadit dajaku anti alebo nieco aby si uz nemusela taketo veci riesit ked uz deti nechces ako hovorim.vdobrom.nie ako vycitku aby si to nezobrala vzlom ...kazdopadne ak by si aj bola tehotna verim ze muz sa snad nezruti a mate dost casu to nejak rozdychat a sa stym.stotoznit ...
@ruzicccka Tebe čo prišlo?😁😁😁 To ti určite poslali že si ich verná zákaznička 😉🤣
@monika1791
To fakt ako...naschval
Prisaham prvy krat od kedy sa pokusame sa o babo som si povedala ze ... sa nebudem testovat a ani testovat ze uz neminiem ani len cent na tehu testy ak to nebude potrebne a ... pozriiii
Oni ma asi maju radi 😁😁😁
@ruzicccka A ideš ovu testovať?či budeš iba merať teplotu?
@monika1791
Budem testovat aj ovu... urcite ale
Zacnem merat aj BT
@monika1791 tebe uz prisla ms?
@ruzicccka Áno dnes som 1DC takže začínam testovať o 10 dní najskôr 😁
@monika1791 jej super 🙂
Ja dnes mam este taky slaby hnedy Vytok
S manzelom sme si povedali ze pojdeme aj tento mesiac na Plno kazdy druhy den .. az kym nepride ms
Ale netusim ci to tak skoro zacinat Ma nejaky zmysel
Kedze som dnes
Len
6DC
@ruzicccka No 6DC je asi skoro ale tak nikdy nevieš😉My s chlapom ešte stále váhame či začneme tento cyklus alebo v Júli kôli tej dovolenke 🤔 no uvidíme do ovulky😎😋
@monika1791 a na ako dlho
Idete ...na dovolenku ?
@ruzicccka To len na 8 dní do Chorvátska
@monika1791 dovolenka urobi s vami caro a vratite sa 3🙂
@dasaa Ahoj Daska, tak hlasim, ze som hrdou mamickou v ocakavani chlapceka 🙂 Dnes morfol utz prebehol na vybornu, vdaka Bohu. Ty ako?
@lela123 uff cize myslis ze spermise prezili 5 dni?? uuuffff
@sangre pohode ja sa nemam za co urazat 😘😊ako mam dve male deti 2a1r a tretie sme nejako vnuorne chceli len sme chceli tento rok raz skusit v juni a potom buduci rok...v maji sme sli po 2 rokoch na vylet niekam a bola som 10dc...tak nedalo sa no 😂😂 antiku brat nebudem,kvoli zdravotnym problemom a teliesko nechcm kvoli tomu ze som veriaca takze neviem co bude 😂 no rano sa o rozluskne som nanervy ...
@eliska1986 Skôr 4😉 Uvidíme necháme sa prekvapiť 😋

@emili31 nerobila som ovu testy, začala som piť inofolic tak som cítila cca aj vtedy že pracujú vaječníky. Snažime sa nepretržite fakt :D takže celý mesiac sa môže zadariť, ale žiaľ zatiaľ je to rok čo sme takto neúspešní :(