Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
bez upravy. ms ma prist nedelu.... ja neviem ci to neni slabe, mozno biochemicke to je, alebo mam tu cystu co som citala ze pri cyste sa robi hcg
@emili31 ja si myslim..ze nie je o com..je to tam 😁
@sangre
@daniela2227 ten spodny ma zneistil ale asi na 2-3 sekundy je malo namocit... neviem co m ato napadlo ... asi mas pravdu...nastastie muz dojde az v sobotu takze mu nic nebudem hovorit v sobotu urobim rano a ak bude silny asi mu to poviem....ze sme si z vyletu doniesli suvenir 🙈
3 babo za 3 roky.... asi doktorovi poviem nech vrati diplom.... "vy bohuzial len cestou IVF..."😅😅😅😅🤣😂🤣
@emili31 zlatko ziadna cysta ani biochemicke zatial urob v sobotu ale ja myslim.ze nieje ocom ci vtom az po uši😆😂😂srandujem ...ale teraz vazne test je normalne pozitivny ms ti este nemeska nema dovod byt kolajnice jak svina tie byvaju az par dni po meskani a biochemicke zistis az ze ciarka nesilnie po nejakom.case mozno tyzden dva ...zatial je to pozitivne...
@emili31 pri biochemickom som to mala takto.A ms prrisla na den.Posledny bol robeny den pred ms.Prvy na dvanasty den druhy na 13ty a na 15ty posledny.Mala som velke krce v bruchu a ruzove spinenie.Co som si myslela ze je to uhniezdovanie.Ale odislo.Na dalsi mesiac sa uz udrzalo.Postupka jena 3tej strane.
@emili31 juuuj kiež by si viaceré baby takúto čiarku druhu našli tento mesiac... ja si na to musím ešte počkať testovať je ešte skoro ale už ma všetko svrbí už by som chcela testovať 😄
@lela123 aha moc dakujem za ukazky urcite to aj ostatnym pomoze..
@kvecinka321 dufajme ze hej, este mesiac nekonci🙂 len to cakanie, kolky si den?
@emili31 ešte len 3dpo 😄🙈 ešte sa načakám.. veľmi som zvedavá.. snažíme sa len prvý mesiac tak som z toho celkom mimo 😄 prvé sa podarilo len tak na prvý šup neplánovane ani sme nevedeli ako.. žiaľ skončilo v 22tt MA
@emili31 podla mna hcg pekne stupa...tak len pevne nervy😉
@ruzicccka ja som otehotnela s prvým na 7dc
@emili31 ja som to vedels 😂😂😂😂😂Boh ťa žehnaj to je kraaaasne!Moja kamoška mala 3r,2r a novorodenca.To bolo radosť pozerať.
@zvedava_cica
Tak to aby sme sa uz zacali snazit aj my dnes som 7DC 😁😁
Tak baby dnes som mala konzultaciu s lekarom v centre
Neviem ci sa mam tesit alebo sa bat 🙄
Dal mi zase clomid na dalsie 3 mesiace ak nezaberie
Tak jedina sanca je IVF
Tak snad ... zaberu 👏👏