Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka aaale na IVF chod ako uplne poslednu moznost...daj si predtym urobit reprodukcnu imunologiu, niekedy aj v tom moze byt problem ze sice pride k oplodneniu, ale imunita zacne akoby bojovat voci uhniezdeniu, pripadne mozes mat alergiu na muzove spermie..vselico...skus si porobit tieto testy, ktore trvaju dost dlho niekedy aj 4 mesiace ,kym sa dopracujes k vysledku aby si do IVF isla s co najvacsou sancou..lebo vacsinou v centrach po neuspesnom IVF zacnu zrazu riesit tieto vysetrenia, len jaksik ty po silnej stimulacii pri PCO riskujes OHSS, telo si rozhadzes, a naco taketo pokusy...aj nas hnali na IVF hned, odmietla som ze chcem vyskusat vsetko ine...inak skuste na IUI...zistia ti ci vobec ovulujes, resp navodia ovulaciu a je to setrne..🙂
@emili31 urcite sa pokusim najprv riesit
Vsetko mozne az Tak IVF
Tu v Uk bohuzial IUI nerobia dnes som sa nato pytala
Hned mi povedat ze ..je to uplne zbytocne
Hned bol proti tomu co som bola zaskocena ..
Ak chcem is mam niekam inam na IUI ze je to zbytocne strata casu ... vobec som nevedela co nato povedat ... sice neviem ako IVF riesia
Tu v UK ale ak chcem IVF musim ..
Schudnut
Aapon 8 kg
Aby som
Mala
60KG pokial viem na slovensku sa az tak vaha neriesi a nemyslim
Si ze som nejaka obezna .. ako mam
Par kg na vyse ale zasa poznam baby ktore su obezne a deti maju ..
Tak nechapem
Nemyslim si ze ..bude nejaky velky problem zhodiy par KG uz sa o to pokusam cca ‘mesiac a zatial sa mi dari robim to pre moje zdravie ... len ma to trosku zaskocilo ze
V Uk neriesia nic ziadne vysetrenia
Len vahu ak chces mat babo musis byt ako prutik inac to nepojde mozno natom nieco bude a hlavne pri PCO
Ale ja by som bola radsej ak by .. zacali robit nejake vysetrenia hladat dôvod preco to nejde
@ruzicccka sak to...mozno je to banalita...nemyslim ze IUI je zbytocne...je tam sanca ak je vsetko ine ok tak velka....rozmysli si ked ides na svk ze kam by si sla na konzultaciu do akeho centra...pripadne sa objednaj, nech uz ides rovno na termin, aspon nieco nech pozistuju 🙂 za odobratie krvy a nejaky ten ultrazvuk nic moc nedas ....❤
@emili31 Ty si uz bola na IVF? Reprodukcna imunologia sa robi v centrach alebo mozes poziadat aj svojho gynekologa?
@kukurica77 nie iba sme riesili pripravu pred tym
@kukurica77 no v Nitre je najlepsia na svk a bud da odporucanie centrum alebo gyndo..centrum to nechce velmi davat nakolko, to chcu davat az po neuspesnych 2 pokusoch napriklad,.....
@danko85 nieeee to není možné :'(
@chuchu86 nepoznam tie testy sice ale ved su negat🤔
@emili31 no uvidíme ako rýchlo to pôjde.. sama som zvedavá veľmi a tiež dúfam že by mohlo ako to prvé.. snažím sa nemyslieť na to ako sa budem báť všetkých testov keď pri prvom bolo všetko OK.. úplne zdravá babuľka.. tak nemyslím a čakám kedy budem môcť testovať a tešiť sa že sa to podarilo... už bolo dosť katastrof v mojom živote.. Už je na čase aby som mala ten nudný stereotypný život na ktoré sa mnohé sťažujú.. ☺️
@kvecinka321 moc ti to to zelam 🍀❤️neboj bude to
@emili31 ahoj. Videla som tvoje prispevky. Ja som mala ovulku ako ty 10.-11.5 cca styk 11teho . No zatial testy negatívne. Posledna ms 26.4 myslis ze keby som bola tehu mohli by byt testy este negativne ? 🙈 Uz tyzden ma pobolieva podbruško, no teraz ked by mala uz byt vobec nič ani naznak .. neznasam cakanie 🙄
@bibuska2 negatív. Tie "obrysy" pluska nic neznamenaju bohuzial.
@bibiankaka ok diky za info
@bibuska2 inak clearblue je 25 kovy test,cize ked si mala negativne klasicke pruzkove,alebo kazetove testy 10-ky,tak tento podla mna drahy test za 8 € ti tiez nemohol ukazat pozitivny vysledok.To len pre info dobuducna,aby si zbytocne neminala drahe testy
Baby, aky mate nazor na kazetovy Top test? Robi kanaliky?
@micayla997 a to odkial je komunikacia asi nie odtialto ze ??😯
@sangre taká mamička sa išla radiť ohľadom tehu testu v diskusii ale neviem ktorá to bola...proste chudá..take kravy nenavidim. Hneď som tam napísala svoje. Niekto sa snaží viac mesiacov,rokov a oni takto zhadzujú maminky. Nech idu ... 🙂
@micayla997 nuuzz polka je na konovi je tu takych kreatur nastastie vtejto nasej sme chvala bohu pohode a supwr baby sem tam.sem zavita tiez nejaka mudrlantka 😂😂
@sangre však ja im hneď vysvetlím :D ja veľmi rada tu čítam diskusie aj keď ja už som v novembrovkach ale som rada za krásne paličky a proste teším sa s babami...ale tieto zakomplexované babi čo asi fakt nemajú čo robiť.. ach jaj škoda reči

@sangre
@kukurica77
@ruzicccka hehe dik baby za pozitivne slova, ja som rada..bude to sice masaker ale starsiu prijali do skolky cize ide het a maly ten ani netusim ze ho mame, on je strasne zlaty..ona je za troch skorej...mate dalsi mesic na snazenie a dufam ze som priniesla pozitivne naladenie 🙂
@kvecinka321 boze to mi je luto :( ale ked sa vam podarilo vtedy na prvy shup, urcite to pojde rychlo..ah yay, to clovek fakt nema vyhrate pokial nema babo vo vozicku v porodnici vedla seba..je to velka ulava ked po porode daju babo a je po tych hroznych 9 mesiacoch stresu, odberov, testov...ja sem chodim stale takze ak budes potrebovat upravit test nejako sa mi oznac 🙂