Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka no muz to uz vie :D :D som mu povedala ze : "vies jak nam bolo luto, ze nemame z vyletu co sme boli magnetku?, tak jednu pamiatku predsa na vylet mame.... a ukazala som mu test :D"sa potesil a robil si srandu, ze mi musi kupit fiat Multiplu :D ha ha kebyze neviete jak to vypada: je to 6 miestne :D:D
@emili31 no supeeeer 😄 no to auto je otras 😄 to Aj moj si robí srandu že mi ho kúpi.. najškaredšie auto aké hádam existuje 😄
@kvecinka321
@ruzicccka jj ja len vidim to auto a sa strasne sulam od smiechu :D :D :D ale bola by to sranda mat doma multiplu :Dale jasne on sa tesil🙂
A vy sa snazite tiez alebo uz si Tehu ? 🙂
@ruzicccka No čo,od kedy ideš testovať ovu?😝
@monika1791
Ahoj .. tak asi od 13-14DC
Dnes som si zacala merat .. bazalnu teplotu
Ale kedze tento mesiac
Som nebrala clomid na podporu ovulky a mam PCO pochybujem ze nejaka ovulacia bude
A ty?
@0507 ja som si rano robila one step. Vyšlo mi niečo podobné ako tebe. Svetlulilinká čiarka ružová .... na foto ju ale nevidno. Každopádne tam bola (tieto testy robim uz 5ty mesiac a doteraz vždy snehobiele) . Po uplnom zaschnuti vsak ciarka zmizla :/ som len 9dpo ale dufam ze to bolo dobre znamenie ;) tak isto ako tvoje
@ruzicccka snažíme po roku opäť.. pred polrokom som mala v 22tt MA tak sme sa opäť odhodlali snažiť sa ☺️ Sledujem že ty to máš tiež komplikovane.. ticho závidím ale aj doprajem babám ktoré otehotnia len tak a aj majú zdravé bábätka.. Ale zas všade je niečo nejaké trápenie.. ☺️
@ruzicccka No ja od 11DC tak som aj ja zvedavá..tento mesiac som mala strašne bolestivú MS a boli ma dosť vaječnik tak sa bojím nech tam nemám cystu😒Ale na utorok som sa objednala ku gyn nech ma kukne a chcem nech mi predpíše Duphaston..to som užívala dávno lebo som mala nepravidelnú MS a keď som otehotnela tak som to užívala asi do 17tt na udržanie tehotenstva.
@kvecinka321 V 22tt si mala MA?😮bože ja som si myslela že po 13tt je po takých veciach pokoj.Ja som mala MA v 10tt a neviem si teda predstaviť MA v piatom mesiaci
@monika1791 hej koncil sa piaty mesiac a som prestala cítiť pohyby.. dva týždne predtým sme boli ešte na kontrole a všetko v poriadku... tak som si moju babulku odrodila bez jej plaču, dychu a tlkotu srdiečka... nikdy som nevidela krajšie bábätko... mala všetko čo ma bábätko mat... len bola malinká a nežila mi... zdravé bábätko.. z histológie nič nezistili mne nič nezistili.. všetky výsledky v poriadku... brala som síce na štítnu lieky ale s tým to súvis nemalo lebo by sa prestala vyvíjať.. ona bola vyvinutá presne na svoj vek... záhada ktorú nikdy nepochopím... mám ale anjela...
@bibiankaka drzim palce...ja testujem asi od 8dpo, doteraz boli snehobiele
@kvecinka321 Och,Bambuľka malá😓Je mi to ľúto..takéto veci by sa fakt ďiať nemali
@monika1791
Aj mna bolia dost vajecniky :( a v uK len tak na scan nikoho nezoberu ani tehotnu pokial nieje minimalne v 10tt a to uz musi krvacat ..
Inac az v 12tt
A ak by som sla k dr s tym ze ma Bolia vajecniky by mi povedal nech si idem domov lahnut 🙄🙄
Mne prisli zazrakom 50 ovulacne testy tak
Sa budem testovat .. stale

@kvecinka321 bodaj by sme vsetky uz mali istotu ...ako niekedy sem zavita osoba co rype, ze sme sialene ze nejaky duch a test je negativny a tak...ale napriklad ja vdaka duchom som uz od stredy mohla riesit s lekarkou co berem denne lieky, ze je sanca ze asi som v tom...ze co mam robit a hned mi kazala vysadit...kebyze cakam do dvoch hrubych ciarok tak beriem este 2 tyzdne denne lieky...