Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@emili31 a kedy mam skúsiť testovať znovu?
Ahojte zienky..mate niektora skusenosti s rybim olejom? Konkretne mam na mysli jeho ucinky na riedenie krvi..mala som hustu krv,vdaka comu som 3x potratila..kedze lekari v UK su aki su..kupila som si rybi olej a zacala viac pit...vcera som bola na odber a dnes mi dr povedala...ze krv je ok ☺ za 3-4dni ovulka..az ma trha 😁
Dievčence dnes som 22dc 10 dní po možnom oplodnení, včera v noci ma riadne pichlo v podbrušku a dnes po obede znovu tak som si vybehla kúpiť test, hneď som si ho spravila samozrejme pila som predtým a nebol to ranný moč, ale boli tam dve čiarocky, resp jedna kontrolná silná a druhá slabá taký duch a počas celej doby v limite a bol viditeľný. Hodila som test do tasky v aute som ho znovu vytiahla a ako zaschol po limite už ducha nevidím. Nemáte s tým skúsenosti? Išlo o pepino test
@saskia00721
Mne sa to uz stalo viacej krat
Sice som nemala pepino test kedze ... som v UK ale
Stalo sa mi to par krat farbivo sa rozlialo tam kde mala Byt druha ciarka takze tam bol slaby duch a potom
Tam uz po Limite nebolo nic .. skus inu znacku 🙂
@ruzicccka ďakujem vyskúšam teda iný test.
@saskia00721 skus zajtra z ranneho, snaz sa aspon aby si 5 h necikala v noci a hod sem fotku...vypulime ocka na to 😊🍀
@saskia00721 pepino zoslabne po uschnuti a ducha urobi tenulililinku ciarku..
@emili31 dakujem, uz skusim vydrzať nepit a necikat odteraz. rano poslem fotku
@saskia00721 posli ak mozes este uschnuty dobre
@emili31 ok idem skúsiť odfotiť
@emili31 toto je po 3minutach
@emili31 po 2hodinach
@emili31 pridala som dve fotky. Vyzerá to celkom slušne negatívne. Nepila som predtým 3hodiny.
@saskia00721 nevesaj hlavu..este stale to moze byt inak
@saskia00721 ahojky ja zatial tiez nic nevidim 🙄
@daniela2227 ako som iba 22dc ale vyzerá to tak že nič tam není. Včera ma test trošku zmiatol ale tento dnešný je jasne negatívny. Musím počkať asi ešte týždeň.
@sangre to bude tým že tam asi ozaj nič neni. Včera pepino duchoval ale dnes nič počkám tých 8 dní do ms či príde alebo nie. Ale asi príde podľa testov
@saskia00721 este mas 8dni do MS? Tak to je ozaj este cas..a...neviem ci v tomto fore...alebo druhom...ale baby spominali...ze poobede skor test nieco ukaze ako rano...ja som bola na tom podobne...poobede vzdy silnejsie...drzim ti palce ☺✊
@saskia00721 oba negativne su...
@daniela2227 ďakujem ako je pravda že ten Pepino som si robila po obede aj ja včera keď tak uvažujem ibaže on hneď potom tak zosedol tak s ho vyhodila a neodfotila. No uvidím čo bude ešte, mám zjavne dosť času na 100% výsledok. Jeden test mi ešte zostal tak ho skúsim asi najskor o 4 dni. Teraz to asi ešte nemá zmysel. Bude čo bude už to neovplyvním
@saskia00721 v tychto okienkovych sa nevyznam..podla mna to okienko tak skresli aj fotku a celkovy uhol ze sa nic neda vidiet...skus pockat este, kup top test, a nedelu alebo pondelok urob z ranneho a zahada je vyriesena 🙂 este nevesaj hlavu naozaj...moze byt velmi skoro
@saskia00721 ak ten pepino duchol tak to moze byt velmi slubne ze sa nieco deje
@simbatko ale áno niečo tam vidím ale iba veľmi slabučké a nie som si istá či je to pásik alebo kanáliky. Skúšala si podsvietiť zospodu?

@bibuska2 a ešte mám Biely výtok ako jogurt bez zápachu