Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kvecinka321 ahoj ja som ti to dala do.negativu za mna negativne😧
@kvecinka321 Negatívne 🤔
@sangre jej ďakujem ☺️
@monika1791 ideme ďalej.. ešte veď môže byt aj skoro ms ma prísť až o 5 dni.. 😉 a keď nie treba sa viac snažiť 😄
@kvecinka321 Ešte nič nieje stratené pokiaľ nepríde MS..držím palce 🍀
@monika1791 dakujem☺️ Veru dúfam v to 😉 na druhej strane keď som bola prvýkrát tehotná, mala som silnejšiu čiarku až po 5 dňoch meškania 🙂 uvidíme.. napríklad manžel sa zatiaľ potešil jeho to baví sa snažiť 😄😄😄 no pomoc 😄
@kvecinka321 😂😂😂este skus ked bude ms meskat drzim.palcoky🤗😍
@sangre vďaka no uvidíme ☺️ Prvé bolo náš maly veľký zázrak 🙂 tak aj druhé isto bude skôr či neskôr
To uz by lekar aj plod videl na sone ...
A na testoch by si Mala kolajnice
Prepac ale asi sa zbytocne stresujes a samozrejme ti to asi aj ide do penazi kedze stale Kupujes
Tehu testy aj ked pravdu povedat ..nieco sa ti tam tlaci slabunke
Ale napriklad ja si na kazdom
Nieco najdem na kazdom teste sa stale najde tienik dusik kanalik ...
Ale
Snad sa Mylim ale pride mi to uz trosku dlho od poslednej ms a testy negativne to asi tehu nebude aj ked chapem ta ... ze ti to neda mozno by som Ina nebola
@rexona111 Ahoj...zatiaľ negatívne 🤔
@lucka1025 Ja zas vidím iba na tom prvom niečo
@monika1791 ano na tom prvom vidim aj ja🌞🙏
@lucka1025 Držím palce✊🍀
@gaby22 ja nevidim nic. Zamna negativ
@hennyinnsbruck ale keď pozriem na svetlo tak sa mi tam črtá taká úplne slabulinka ciarka
@gaby22 fajn ze ty vidis ale ja nic nevidim😂ale najdu sa zienky co isto uvidia 😂😂😂😂 ja som uprimne napisala... Ak teda vidis tak drzim palce aby silnela.
@kvecinka321 :( tieto okienkove neviem upravit, to plexisklo strasne skresluje :( tam sa nazivo ledva vidi ne ze cez fotku..dakujem, aale hekticky, pomaly sa stahujeme, mala sla konecne do skolky tak bude viac casu, cely den na nohach...ale zatial sa asi babo drzi 😂
@hennyinnsbruck to máš pravdu vidia aj tam čo nič nieje

@emili31 tak dnes som 10dpo... ale zatiaľ nič asi.. vieš to nejako upraviť prosím? Ako sa cítiš?