icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

monika1791
4. jún 2018

@gaby22 Nevidím nič zatiaľ 🤔

kvecinka321
4. jún 2018

@emili31 už mi to upravila milá dušička @sangre ☺️ dala mi to do negativu a nič.. uvidíme ešte, počkám... včera ráno som bola 10dpo tak možno je ešte skoro.. skúsim testnúť zas zajtra 😉... hmm to ti nezávidím sťahovať ale snáď sa sťahujeme do lepšieho 😉 pevne nervy prajem ☺️ A nič ťažké Nedvíhať! 😉 kedy ideš na sono?

hennyinnsbruck
4. jún 2018

@gaby22 nechcela som to tak trvdo napisat ale ano presne.... Urob zajtra zase testik

gaby22
4. jún 2018

@hennyinnsbruck jasné😉

kvecinka321
4. jún 2018

@emili31
@sangre tak a už prišla ms.. o tri dni skôr ako mala... desim sa toho môjho nepravidelného cyklu.. či to bude take jednoduché...

sangre
4. jún 2018

@kvecinka321 no to mi je luto ale neboj netreba tomu venovat pozornost treba si vsetko uzivat a byt vpohode a pride to ked budes najmenej cakat 😍😘😘drzim ti moc palce a tesit na pozitivny testik

magic08
4. jún 2018

ahojte, vidite nieco na teste? ja nic... som 8 DPO

monika1791
4. jún 2018

@magic08 8DPO je ešte skoro na testovanie..skús o 2 dni

magic08
4. jún 2018

@monika1791 ano? tak skusim neskor

sangre
4. jún 2018

@magic08 zatial nic negativne

lela123
4. jún 2018

@magic08 zatial nic.Od toho 11 12 teho dna sa oplati

emili31
4. jún 2018

@kvecinka321 :( aky mas nepravidelny? jak ti to lieta? kolko sa snazite?

emili31
4. jún 2018

@kvecinka321 tak dviham malu co ma 15kg a maleho 10kg .. uz musi to chuda male varit z toho co je 🙂 no ja baby podam nove info az 15. idem vtedy na ultz dobtedy si asi obhyziem aj usi od nervov... to cakanie je strasne.. niekedy mam pocit ze nejak sa cas spomali ked ide o nieco dolezite 😅zato pred skuskou mi 2 tyzdne volakedy pripadali jak 2 dni 🙂

kvecinka321
4. jún 2018

@emili31 do tehotenstva som mala tak pravidelný cyklus vždy na 28den ráno... teraz pol roka po potrate sa mi nemôže stabilizovať... raz 31 raz 20... teraz som mala 26 čo je celkom fajn.. ale mala som pocit že sme ovulku trafili.. to predtým tehotenstvo bolo na prvý šup že tretíkrát sex spoločný a už z toho bolo malé o to viac chcené a túžené... a teraz snažíme druhy mesiac a tou ovulkou som si istá a nič.. viem že sa nesnažíme dlho vo by iné za to dali a pod... možno z toho potratu neskorého ta túžba sa tak akosi zmocnila a neviem prestaň na to myslieť.. vôbec sa neviem akosi nadstaviť a nechať to plynúť... a tebe zle nie je? Únava nič? Či zvládaš? Asi musíš už však 😄 podaj potom info toho 15teho 😉 a to čakanie asi každý pozná 😄

hestia1
4. jún 2018

Ahojte baby prosim vas ktora mate skusenosti s digi testom stalo sa vam niekedy ze po pol hodinke zacali presvitat tie tyzdne ako som stoho zmetena najprv tam bolo minusko a nic viac som nevidela potom kuknem tak cca 20min a vidim tam tyzdne presitat

hestia1
4. jún 2018

Pripajam foto vidite to tam ci mam len ja uz halucinacie

ja17ay
4. jún 2018

@hestia1
Ahoj, no buď si testovala skoro, ale ja som si robila digi 3x keď sa mi nechcelo hladat duchov a bol taký istý ako tento tvoj 😐. Negatívny. To, že ti tam priesvitaju čísla nič neznamená, to je tam vždy trošku vidno. Ale výsledok je zatiaľ žiaľ - , negativny.

daniela2227
4. jún 2018

@kvecinka321 nechcem aby moj prispevok vyznel divne..ale trochu mi odlahlo..ze sa tak necitim len ja 😕 v aprili som mala MA v 12tt...a zacinam si pripadat jak cvok..tak velmi po tom babu tuzim..ze mi to miestami pripada nenormalne..aj napriek tomu..ze mam 2 deti...je ta tuzba neskutocna...
Mrzi ma..ze vam to opat nevyslo..😟

hestia1
4. jún 2018

@ja17ay no ved jasne ze berem to ako negatyvne len ma to zmiatlo trosku lebo uz raz som si robila tento test a vtedy to tak nepresvitaalo a moze byt ze aj skoro aale aj tak si myslim ze pride ms

ja17ay
4. jún 2018

@hestia1
No... kiežby neprišla, držím palce, koľko si dpo? Ja som si ho robila vždy tak 11-12dpo a bolo -

hestia1
4. jún 2018

@ja17ay 12-13 som no bodaj by sa uz zadarilo ale tak nevzdavame to lebo ties uz ma nebavy hladat ciarky po testoch

hennyinnsbruck
4. jún 2018

@hestia1 negat..... Digi nevie iny byt len negat alebo pozit.... Je to digi!!

hestia1
4. jún 2018

@hennyinnsbruck jasne viem viem len tie cisla ma zmiatli ze presvitaju viem ze ohranicene plusko je minus

lela123
4. jún 2018

@gaby22 za mna zatial negativny o dva dni skus

bibuska2
4. jún 2018

Ahojte duchuju tieto testy alebo nie

lela123
4. jún 2018

Mne sa tam cosi mari

lela123
4. jún 2018

@bibuska2 tebe to patrilo ze sa mi tam cosi mari😉

daniela2227
4. jún 2018

@bibuska2 aj ja vidim

kvecinka321
5. jún 2018

@daniela2227 och tie potraty nešťastné.. nám zomrela maličká v 22tt 😔 to malé škvŕňa mi tak chyba každý jeden deň.. ten pocit že aj keď som sama tak vlastne nie som.. cítiť pohyb, vidieť to vo mne rásť... pre nás to bolo prvé... ten vzťah medzi matkou a dieťaťom je zázračne silný... pre mna až nepochopiteľne... snáď sa Vám čoskoro zadarí.. teraz keď už mám ms som zostala akási pokojná... keby to chcelo zostať ten pocit aj v čase ovulky ☺️ Aj keď to zas asi zošaliem 🙈😄

magic08
5. jún 2018

@bibuska2 ja tam nevidim nic, prepac