icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

emili31
5. jún 2018

@daniela2227 sak aj tu v teme ruzzicka tiez zije v uk a vravela ze jak najde ducha bali na slovensko 😂😅kokos a pritom by stacil mozno blby fraxi a vsetko ok :( ah yay dokelu :( tie pocit su normalne, sak vsetci si niekedy predstavujeme, prajeme veci co ma ten druhy a nie je to v zlom 😉

daniela2227
5. jún 2018

@emili31 ostali mi nejake injekcie...tak ak sa zadari..zacnem hned 😉 uvidime..co ma byt,bude ☺

dracik07
5. jún 2018

Ahojte, vidite tam nieco?

magic08
5. jún 2018

@dracik07 kolko si DPO? ja tam vidim ducha

kukurica77
5. jún 2018

@dracik07 nho,nieco sa tam crta...drzim palce,aby to nebol ocny klam a ciarocka silnela.

dracik07
5. jún 2018

@magic08
@kukurica77 praveze neviem

eliska1986
5. jún 2018

@dracik07 vidim dusika

emili31
5. jún 2018

@magic08 ee trocha doprava

magic08
5. jún 2018

@emili31 ha-ha, vidis, ze tam nic nevidim 🙂

kvecinka321
5. jún 2018

@sangre všetko bolo v poriadku.. dva týždne predtým som bola na sone všetko v normále.. jedine čo ma trosku trápilo bolo tvrdnutie bruska.. doktor ma dával na čo najčastejšie možné kontroly kvôli tomu.. aj magnezium som brala.. a so štitnou som mala ale len 25mg euthyrox som brala... raz som prekonala zápal močových ciest a raz som špinila ale to bolo ešte na začiatku 2trimestra a bolo to zo sexu.. inak zdravé dievčatko... len sa prestala hýbať... ona keď bol MM doma asi sa cítila dobre aj ja som bola pokojná a spinkavala pravidelne veď aj v pohybe keď som bola...večer som cítila ešte posledné pohyby a potom nič... lenže keď už sa na druhy deň nehýbala už bolo neskoro.. mala som malo plodovej vody... neviem kedy vytiekla... spätne sa nič nezistilo.. zdravá.. vraj sa to raz za čas stane bez zistenia dôvodu.. aj keď teraz mi zistili intoleranciu na lepok laktozu a BKM vraj to by mohlo mat súvis ale aj nemuselo...
@daniela2227 hej aj ja som ju porodila.. moje malinké dievčatko.. aj sme si vyžiadali jej teličko a kňaz nám ju pochoval... dovolili nám ju aj vidieť...MM bol stále so mnou... svojim spôsobom to bolo nezabudnuteľne aj keď príšerne bolestivé... mali sme šťastie na personál, že bola voľna VIP izba že sme to mohli prežiť spolu...
@emili31 rozmýšľala som nad tým že si to dať vyšetriť ale asi ešte tento cyklus počkám lebo minuly 28 dni a teraz 26 to nie je až take zle už.. aj už pijem alchemilku aj vitamíny myslím že sa to dá dokopy a keď nie zájdem určite.. nechcem nás kvôli tomu trápiť keď sa dá ešte nejako pomôcť ☺️Minuly rok sme práve v lete počali 😄 takze ktovie 😄

monika1791
5. jún 2018

@kvecinka321 Strašne ti držím palce nech sa Vám podarí bábo a hlavne do šťastného konca🍀 ja som síce mala MA v 10tt ale neviem si predstaviť v 22tt😮

kukurica77
5. jún 2018

@kvecinka321 na to,co si prezila sa sklanam pred tebou a uz len pomyslenie na to,ze to bolo prve babo. ked som to citala mala tvoj prispevok mala som zimomriavky po tele.Si silna zena a verim,ze Boh ti nadeli krasne a zdrave babatka. Drzim palce.

kvecinka321
5. jún 2018

@monika1791 ďakujem veľmi... ♥️ Tiež verím že sa to čoskoro podarí 🙂 som veľmi vďačná za každú jednu chvíľu keď som bola tehotná.. že som mala šťastie cítiť jej pohyby už od 16tt!
@kukurica77 všetko zle je na niečo dobre.. jej je už lepšie.. je v nebi.. nič ju netrápi je jej ľahko.. chcem jej dopriať ten komfort aj keď nás tu nechala “len tak” matky predsa nebývajú sebecké 😉.. a sila... veď ženy sú na to predurčené byt silné.. sú stavané prekonať všetko čo ich stretne nech je to akokoľvek zlé a ťažké.. či je to trápenie že niekto nemôže mat deti alebo sa jednoducho nedarí.. žena sa každý mesiac, každý cyklus zmobilizuje a ide bojovať od znova... vždy! Každý jeden deň s niečim bojujeme.. niekedy len samé so sebou, s manželom, deťmi, prácou.. a každý deň bojujeme odznova... niekedy sa nám kráča ľahšie,inokedy sa len tak ťažko prekračame do ďalšieho dňa... ale vždy pride nová sila ktorá nás vie nakopnúť... 🙂

daniela2227
5. jún 2018

@kvecinka321 ja normalne nemam slov 😟 mnohe sme zazili MA...ale toto asi nepochopi nikto...nikto kto take nieco nezazil...si strasne silna ☺ z celeho srdca Ti prajem...aby ste boli pozehnani babom ✊✊✊

sangre
5. jún 2018

@kvecinka321 fuuhaaa no strasne daco kokso akonja som.tiez prezila nieco podobne ale v 16tt tiez som.musela porodit takze viem.asi cim.si si.presla len mne bol.zisteny ES cize tam.nebolo ocom.rozmyslat ale teda bolo to riadne na psychiku ...teraz tiez mi.nebolo vsetko jedno vsetky tie vysetrenia a hned aj amnio a vsetko ale nastastie mala.je v poriadku ty si testy mala v pohode napriklad NT meranie ono.to zvikne odhallit ked su tam.nejake problemy so.srdieckom ja uz som.toto vsetko podctupila ale ajbtak sa bojim furt este niesme v konci ale tak dufam ze uz sa nic zle nezopakuje ono aj genetik aj vlastne po.pitve nam povedali ze to bola len.nahoda ze sanca ze sa to zopakuje je miziva ze proste len sa to zle spojilo.noo prezila si si fakt strasnu vec mrzi.ma.to je mi to luto toto by sa nemalo.diat ale oto viac budes teraz sledovana jak ja

ruzicccka
5. jún 2018

@kvecinka321
Je mi to velmi luto co sa ti stalo
😓 hrozne zhodov okolnosti mam 2 kamosky ktore prezili to iste
Jednej babo zomrelo pri porode druhej mesiac a pol pred porodom ja som
Potrarila v 8tt a do dnes som z toho hotova 😓

Urcite budes mat coskoro dalsie budem sa za Teba modlit
❤️❤️❤️❤️

emili31
5. jún 2018

@magic08 neva sak urob zajtra z ranneho 🙂 mozno budeme mudrejsie

emili31
5. jún 2018

@kvecinka321 myslim ze kazda tu v teme ti tak drzime palce ze to musis citit, to das lavou zadnou uvidis mozno uz tento mesiac 🍀🍀 kokos baby nazhavte si chlapov, musime to tu vsetky doklepat do babatkovskeho konca 🙂

emili31
5. jún 2018

@ruzicccka inak aj kvecinka zije v uk 🙂

daniela2227
5. jún 2018

Baby z UK...ak smiem vediet..kde sa nachadzate?

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227 Bradford 🙂

ruzicccka
5. jún 2018

@emili31 citala som ze pisala ..ze je v UK
No az bude zase tehulka ...
Snad pojde na slovensko a..neostane v UK
Keby som mohla balim kufre a idem uz teraz a budem cakat az to vyjde na sk 😁😁😁

simbatko
5. jún 2018

Asi nič nevadiiiiiii😏

magic08
5. jún 2018

@simbatko veru nic ☹

simbatko
5. jún 2018

@magic08 nevadi

sangre
5. jún 2018

@emili31 pekne napisane 😂😂😂

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka 225km odo mna 😕 sakris ☺

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227 ty si kde ?

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka taka velka dedina...aspon mne to tak pride...Newmarket..nedaleko Cambridge

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
Skoda ze tak daleko 🙄
Ja som... v zapadakove 😁😁😁 tu to je hrozneeee