icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

janka2810janka
5. jún 2018

Ahojte, co myslite ? Je ci nie

zoja82
5. jún 2018

@janka2810janka mne sa niečo zdá, toto je 25tjovy test? kolko dpo si?

janka2810janka
5. jún 2018

@zoja82 ano je to ten. Som 9 dni po KET

monika1791
5. jún 2018

@janka2810janka Niečo slabé tam vidím..lepšie by ti bolo vidno až 11-12DPO

janka2810janka
5. jún 2018

@monika1791 hej skusim. Len som nedockava 😊

emili31
5. jún 2018
ruzicccka
5. jún 2018

@janka2810janka jasne je to tam 🙂
Nemusela som ani hladat

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka aj nase mesto je zapadakov...nie je tu kam ist..😠

daniela2227
5. jún 2018

@janka2810janka ja myslim ze ano ☺

janka2810janka
5. jún 2018

@ruzicccka
@daniela2227 dakujem vam

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227 asi cele UK je take nijake 😂😂😂

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka kebyze sa tu neda trosku lepsie zarobit..uz by som tu asi nebola...za 3 roky som si akosi nezvykla 😁

daniela2227
5. jún 2018

@janka2810janka nemas zaco ☺ uz len nech to pekne a zdravo pokracuje ✊

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
Ja som v uk 12 rokov uz 🙄🙄

Uz by mi aj stacilo keby ze ..tu nemam skoro celu rodinu
Ale nechcem is na slovensko ked tam...nikto nieje len babka ostala na slovensku rodicia surodenci sesternice bratranci atd..vsetci su v UK ale mne to tu uz nejako nebavy hlavne preto Ze
Viem ze sa snazime o babo ... a
Tu nic neporiesim si to hrozny lekari

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka och..tak to je riadna doba...ja tu mam tiez mamu ...brata...sestra je na Sk...coraz castejsie mam nutkanie vratit sa...a ako vravis...ti doktori...ti mi len napomahaju k navratu 😕 100rokov za opicami

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
Jedno je iste az budem konecne tehu balim kufre a idem na sk aspon na par mesiacov
Prvy trimester Raz som uz v 8tt potratila kto vie mozno to tak malo byt a mozno ani nemuselo keby ...
ma bol niekto ochotny vysetrit kedze som krvacala ale nikto
Nic vraj to je “ normalne “ a teda nebolo 😐

kukurica77
5. jún 2018

@janka2810janka vidim,vidim...nech pekne silnie

janka2810janka
5. jún 2018

@kukurica77 dakujem 😊

kvecinka321
5. jún 2018

@daniela2227 ďakujem ☺️ Verím že to čoskoro pride ☺️ Juuuj tak veľmi po tom túžime ☺️ Držať to naše malé mojkať ho stískať a keď bude dospelé a drzé a liezť na nervy poslať ho het z domu 😄
@sangre diať by sa to nemalo.. všetky výsledky aj počas tehotenstva sme mali v poriadku aj potom hematologia histologia pitva všetko čo sa robilo bolo v normale.. dôvod nenašli... preto som aj rada.. možno by som našla vysvetlenie prečo ale takto viac že to nebola chyba génov zdravia alebo čohokoľvek len sa to stalo.. a take náhody neexistujú že by sa to stalo opäť 😉 verím v to jednoducho ☺️Ale tiež budem mat parádny strach určite... keď som sa tak zamyslela tak pri nej som tie odbery krvi a vyšetrenia tak vážne nebrala... nemala som kvôli tomu extra stresy.. teraz to bude iné... ale dúfam že nie veľmi nebudem histerka 😄
@ruzicccka je to strašne pred pôrodom.. ach... všetko výbavička nachystané kočiar postieľka... z pôrodnice bez bábätka... desivá predstava... asi to vyznie zle ale som rada že som s ňou mohla žiť každý jeden deň že som ju mohla nosiť a cítiť ale ak sa to malo stať tak radšej takto... nikto nevidime za roh čo by sa stalo keby žila...nie je to ľahké... každý jeden deň bojujem so sebou... každý jeden deň na ňu myslím a kotúľal sa mi slza po tvári.. chyba mi ale nechcem aby sa moje dievčatko trápilo a ak je to pre všetkých lepšie tak budiš..
@emili31 ďakujem aj tebeee aj baby všetkým ktoré na mna (nás) myslite a prajete nám to... keby sa dalo tak to čo želáte a prajete nám by som chcela Vám vrátiť v oveľa väčšej sile!!!! Ooooch baby fakt ĎAKUJEM!!! a veru hecujte a šetrite svojich mužíčkov nech majú dosť síl splodiť toho potomka 😄 umriem 😄 normálne sa tesim že som dostala ms 😄 je mi ľahšie a už sa teším keď sa budeme snažiť ☺️ A dúfam že bez nervov a bez zbytočných testov tak dievky šup šup ideme na tooo dalsi cyklus nám neujde 😄😂😅

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka no nanestastie tu riesia tehotenstvo ovela neskor ako na Sk 😠 ja ked som sa nahlásila k midwife..povedala som jej ze mam problemy s krvou a a dvakrat som potratila. S nadejou ze ma zoberie hned...a figu drevenu..o 3tyzdne 😠

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
Hrozne poznam to ... ja som den co den presedela na pohotovosti 4-5 hodiny minimalne a
Ultrazvuku som sa nedockala odmerali mi Tlak
A to bolo vsetko ... mam ist domov ved som v poriadku aj ked som krvacala
Tento krat to uz nebudem riesit v UK aj keby sa na hlavu postavili 😂😁
Idem na sk a budem tam ... aj 3-4 mesiace je mi to jedno
Len nech sa to uz neopakuje 😐
...ako dlho sa snazite ?

sangre
5. jún 2018

@kvecinka321 ano viem.presne ocom.pises to iste umna tiez som.prvy krat to.nijak.neriesila teraz som isla na.vsetky vysetrenia ktore existuju a spravila vsetko aby som.bola vklude a vedela ze je mala v poriadku mne velmi pomohlo ze vlastne hned ako sme mohli som.otehotnela co bolo fakt stastie ze tak rychlo ono.je to velka naplast na to.vsetko ...ale netlacila som.na.pilu ani.na to nemyslela ze ano musim alebo co ani sa nejak na.to nesustrrdila ...drzim.palce velmi.nech vam to opat vide a vsetko nech je v poriadku 🙏🙏a nech si najdes vytuzene //

kvecinka321
5. jún 2018

@sangre ♥️

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka ja ked som druhykrat potratila. Tiez mi ani utz nerobili 😠 tretikrat ma sanitka odviezla s masivnym krvacanim...a este ma nechali sediet v cakarni!!! Lehatko cele od krvi..vsade kde som sadla..tiez vsetko zababrane..potom ma uz ani na wc nepustili ked uvideli ako to ide 😕 my uz skoro 4 roky 😟

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
A uz mate nejake deticky ?? Je mi to luto ze
To takto riesili hrozne .. ze si to musela prezit 😞
My sa snazime cca 2 roky
Jeden potrat za mnou a zatial ziadne deti nemame ..

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka no ano..mame dve baby..13 a 5r...ale aj tak citim..ze mi nieco...niekto chyba 😕

ruzicccka
5. jún 2018

@daniela2227
Poznam to pride to ked to budeme najmenej cakat niekedy
Pomoze aj zmena dovolenka ..neriesit vela bab pise ze prave ked sa na to nesustredili to prislo verim ze to bude aj nas pripad 🤗
My cestujeme na Slovensko 28.06
Trosku sa odreagovat zabudnut na vsetok stres
A v kutiku duse si namyslam ze prave tam nam to vyjde
Mozno budem sklamana ak nie ale ... vo vsetkom nieco hladam ved to poznas no uvidime mne sa zda ze Tento mesiac ani ovulku nemam 🙄🙄

bibuska2
5. jún 2018

Nedalo mi este jeden testik som skusila

daniela2227
5. jún 2018

@ruzicccka tiez by som vypadla 😕 ja obdivujem vsetky co dokazu na to nemysliet..ja to nedokazem ...neviem, mozno aj vekom je to uz..davno nemam 30

trisha321
5. jún 2018

@bibuska2 negativny