icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lela123
7. jún 2018

@08snazilka80 celkom slusne.na 8 dni po

08snazilka80
7. jún 2018

@lela123 vsak...aj ja som prekvapkana ...

lela123
7. jún 2018

@08snazilka80 a je pravdepodobnost ze to mohlo byt aj skor?

trisha321
7. jún 2018

@elly2009 tak sprav si cca 2 dni pred MS alebo ked vymešká

08snazilka80
7. jún 2018

@lela123 nooo...ani nie,lebo sma sa milovali len v den ovulky co bolo pred 8dnami...pred tym 5dni nic...

lela123
8. jún 2018

@08snazilka80 tak som zvedava na dalsie😊

08snazilka80
8. jún 2018

@lela123 tak vrchny je ten zo vcera a spodny dnwsny ranny

lela123
8. jún 2018

@08snazilka80 mini pindi rozdiel.😊

emiliar
8. jún 2018

Všetky snazilky. Neviem či vám toto pomôže čo napíšem no skúsim. My sme sa snažili po prvom dieťati a tri štyri roky nič. Nervózna vystresovaná som bola moc som sa sústredila NATO,aby boli dve čiarky. Prestala som NATO myslieť a po ôsmich rokoch sa mi ukázali dve čiarky čo som už nedufala,že budú. A čo nikdy nikto nečakal po troch rokoch po druhom dieťati zase dve čiarky. Ukázali sa až na 15 deň po . To sme aj ochranu mali a dávali sme si pozor. A vek podľa mňa až tak nevadí aj keď budete staršia. Ja mám 40 a tretie na ceste. Hlavne je podľa mňa byť v kľude, lebo ani stres a sústredenie sa moc NATO nepomohlo.aspon nám nie som zistila. Veľmi vám všetkým držím palce nech sa vám podarí bábätko je to to najkrajšie čo môže byť.

daniela2227
8. jún 2018

@emiliar neviem ako to vsetky dokazete..ked pisete "nemyslieť na to"... ja to neviem..mozno zle skusenosti...ale fakt neviem nesustredit sa na to..necakat na ovu..a potom na mozny termin testovania...samozrejme este pred vynechanim MS 😁 ako vacsina z nas tu ..

daniela2227
8. jún 2018

@08snazilka80 malinky rozdiel urcite ☺ gratulacia

zuzka1120
8. jún 2018

@daniela2227 úplne súhlasím. Keď túžite po bábätku a nedarí sa a len plynú mesiace- cykly. Nedá sa na to nemyslieť. Ja som sa tiež snažila oklamať,ale nech robím hocičo nemyslieť sa na to nedá!
Je to hlúposť.

daniela2227
8. jún 2018

@zuzka1120 presne tak...ta obrovska tuzba sa jednoducho neda potlacit..zatajit...skratka to nejde..ja mam navyse pocit...ze tymi MA a kdecim inym. Sa len znasobuje...aspon u mna urcite

emiliar
8. jún 2018

@zuzka1120 no tak ma tu všetci teraz ukamenujte. Rozčuľovať sa a sústrediť sa to nepomôže . Mne to aj dr hovoril,že hlavne v kľude byť. Ale rozčuľovať im,sústredením a myslením NATO sme sa viaceré k ničomu nedostali. Môže byť,že ovulku máte zle vypočítanú. Nemyslím konkrétne nikoho cielovo ale všeobecne. Kamoske to dr zistil,že zle si to rátala. Len som pomôcť,poradiť chcela,ale keď nie,tak nie. Držím vám palce všetkým a nech sa vám darí😁.

daniela2227
8. jún 2018

@emiliar nikto tu nikoho nejde ukamenovat 😁 ani to nie je myslene v zlom...aspon z mojej strany nie ☺ len vravim..ze je tazke nemysliet na to..u mna urcite...ak to niekto dokaze...klobuk dolu 😁

val9
8. jún 2018

@daniela2227 maximálne súhlasim 🙂 nedá sa nemyslieť, dá sa trocha rozptýliť niečím iným.. ale nedá sa úplne vypnúť a čakať čo sa stane nestane. 🙂

daniela2227
8. jún 2018

@val9 ja tak viem akurat mozno vtedy "vypnut"...ked viem ze som vo faze cyklu..kedy je to nemozne 😁 inak ani nahodou

val9
8. jún 2018

@daniela2227 heh uplne suhlasim :D ja este vypinam ked citam knihy :D ale to sa nedá stale :D a o chvilu zacina poplach kedze mi konci cyklus :D :D

daniela2227
8. jún 2018

@val9 tak este jeden "vypinac" mam..namiesto knih..ma 4 roky a vola sa Alexandra 😂😂😂

val9
8. jún 2018

@daniela2227 ja zatial takýto nemám 🙂 ale toto ťa musí vypnut uplne ;)

daniela2227
8. jún 2018

@val9 ja som 4-5 DPO ..takze uz vidim ako po vikende bezim z roboty do lekarne 😁

daniela2227
8. jún 2018

@val9 no ver tomu..ze ma vypne...nie nadarmo jej vsetci hovoria "mamina cicka" 😂😂😂

zuzka1120
8. jún 2018

@emiliar ja som to nemyslela zle🙂
Vieme , že chceš poradiť 💞
Aj mne to lekár radil, len to nejde. 😂

zuzka1120
8. jún 2018

Ach snažilky! 💞
Vymyslime už niečo!
Ako otehotnieť 👶 ...
Toto je hrozné už fakt, toto sa nedá zvládať pevnými nervami. Niežeby snaženie nebolo príjemné, je, veľmi. Len to sklamanie každý mesiac už rok 😔.
Sme obaja zdraví. Už som skúšala rôzne vitamínové preparáty a doplnky na podporu otehotnenia. Momentálne mám Inofolic ( druhé balenie 20 kusové)a pijem alchemilku keď nezabudnem ráno.
Nemáte niekto skúsenosti s nejakým vitamínom alebo niečím .
Pomôžme si nejako

ruzicccka
8. jún 2018

@zuzka1120
Ahoj ked to na kazdeho funguje nieco ine podla mna niekomu pomoze len kyselina listova a niekomu
Len IVF
Ja som na tom podobne beriem inofolic combi a clomid na podporu ovulacie aj ked tento cyklus bol bez clomidu
A nedari sa
Veeeelmi vela robi psychika si myslim ze
Ak s prepacenim sa na to uplne vyseries
A nebudes to moc riesic sa to podari

To planujem aj ja len keby to bolo take lahke 😑😑

zuzka1120
8. jún 2018

@ruzicccka ja nemôžem hormóny brať z hematologickeho hľadiska. Ako dlho berieš Inofolic?

ruzicccka
8. jún 2018

@zuzka1120 nie dlho ...
Cca mesiac

zuzka1120
8. jún 2018

@ruzicccka nech nám pomôže! Držím nám palce ☺️ prípadne máš niečo iné nejaký problém? Lebo ak nie tak je to fakt psychika

ruzicccka
8. jún 2018

@zuzka1120
Ano ja mam PCO
Manzel
Je v poriadku ... ale urcite to bude psychika s clomidom mam na 100% ovulaciu prve 2 mesiace som silou mocou chcema byt tehu tlacila
Som na pilu ... a vobec nic
Na 3 mesiac to boli vianoce riesila
Som vsetko len nie tehotenstvo a buum !! Bolo to tam a to som sa nesustredila
Na to
Vobec kedze som riesila vianoce pecenie vyzdobu atd ...
Takze islo tam hlavne o to ze som trosku zvolnilla a
Podarilo sa aj ked to nema stastny koniec lebo som v 8tt potratila ale ... viem ze az ked som to
Neriesila to bolo ono

emili31
8. jún 2018

@emiliar viete ..myslim ze ste to zle pomenovala..vy ste sa neprestli na to sustredit vy ste to "vzdali"a to je velky rozdiel...hej su pripady ze to vide, psychyka je silna ale ked je tuzba neda sa na to nemysliet a nebojovat..a dostat sa do fazy ze to vzdam a mozno sa podari je skoro nemozne