icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

emili31
8. jún 2018

@zuzka1120 kompletne vysadit pecivo..daj si len rano nech telo nema sok ale potom uz ziadne pecivo ...mne toto pri pco pomohlo-do 2 mesiacov II

zuzka1120
8. jún 2018

@ruzicccka to má veľmi mrzí, ale pozri aspoň vieš, že môžeš otehotnieť .
Nemáš hematologicky problém?
Ja byť na tvojom mieste by som žiadala vyšetrenie na hematologii, možno si si mala pichať fraxiparine a preto sa stalo toto nešťastie...

zuzka1120
8. jún 2018

@emili31 ja nemám PCO našťastie ale ináč jem veľmi málo pečiva,ani nie každý deň no ale milujem pasty takže tú múku mám zas v cestovinách...

ruzicccka
8. jún 2018

@zuzka1120 som v UK tu to je tazke velmi si vydupat nejake vysetrenia
Dokonca az nemozne ak aj tak to moze trvat aj pol roka kym sa dostanem prave ja na rad chodim tu aj do centra nieco podobne ako na sk CAR
Kde mi predpisali ten clomid
28.06 cestujem na Slovensko chcela by som si urcite dat urobit hormonalny profil stitnu a vsetko potrebne aspon zaklad
Kedze budem na sk 3 tyzdne az tak vela toho zasa nestiham neviem ci moj lekar ma vobec posle na
Hematologicke vysetrenie
Ale urcite si Ho vyziadam
Chodila som na folikulometriu tu v UK vsetko je ok s clomidom ovu mam nemam
Ziadne cysty sice mam pco
Ale kedze som podstupila laparoskopicky zakrok
( drilling ) snad mi dopomohol lebo aj po zakroku mam ms na cas .. takze z krvi a uktrazvuku je teda vsetko v poriadku
Ja uz Neviem :(
Myslim si ze psychika som z toho nestastna trapi ma to tlacim na pilu
Mne uz pride ze nic ine nevidim len ako otehotniet neviem si uzivat zivota
Tesit sa z inych veci to ze nemam
Zatial deti je premna velke nestastie ktore prezivam
Neviem nedokazem
Nemysliet na to .. zabudnut neviem ako ale kedze ideme 28 na sk verim ze tam sa mi to podari aspon trosku mysliet aj na Ine vecy
Skus mozno aj ty ak si zdrava aj manzel
Sa niecim zamestnavat nemysliet na to .. a pojde to

zuzka1120
8. jún 2018

@ruzicccka Ach ružička veľmi držím palce a skús myslieť pozitívne. <3

ruzicccka
8. jún 2018

@zuzka1120 dakujem krasne
Drzim palce aj Tebe ❤️

kukurica77
8. jún 2018

@zuzka1120 zuzka rok je este v pohode.Ja 4 roky takto dufam kazdy mesiac...nevesaj hlavu,pokial ste obaja okej,pride to coskoro. v pripade,ze nie,tak su tu rozne asistovane centra a tie vam pomozu.Ja som sa tomu velmi branila,ale pokial sa odstrabi cysta na vajecniku,tak budem prva nastupena..

zuzka1120
8. jún 2018

@kukurica77 si veľmi milá, ďakujem.
Možno sa aj vám podarí po odstránení cysty.
Musíš byť silná. Ja som už po roku troska ( samozrejme to neukazujem a už vonkoncom nie partnerovi, stačí ak je mne takto ťažko nech nie je i jemu)
Držím palce ☺️

leto79
8. jún 2018

Sledujem vas zienky a vsetkym vam zelam // , je to cesta, pre niekoho kratka pre niekoho dlha, ale zelam vam kazdej, zo srdiecka, my sme si presli svoju cestu a dlhu, zial cez ivf, ale mame doma doma 2 krasnych sibalov, tak hlavu hore, dockate sa!

zuzka1120
9. jún 2018

Ahojte Žienky 🙂
Prosím poraďte mi 🙏
Znovu som začala robiť ovulačné testy...
Doteraz keď som testovala to bolo tak, že ako sa ovulácia blížila, tak mi silnela druhá čiarka na teste, postupne proste každým dňom bola silnejšia.
No tento raz som som začala dosť v predstihu testovať a včera som mala silnejšiu čiarku a dnes slabšiu. To znamená, že mi už ovulácia prebehla? Len sa mi to nezdá pretože som len 15 deň cyklu dnes a ja mávam cca 30- 33 dňové cykli. Ako tomu mám chápať?
Ovulačné testy tak silnejú ako sa blíži ovulka nie?
😖❤

trisha321
9. jún 2018

@zuzka1120 áno akonáhle mas silnejsie obe ciarky, ta druha musi byt rovnako silna ako kontrolná, mas ovulaciu.. Cize 24h si najplodnejsia.. Ako nahle ovulka prebehne uz je zas princip ze mas slabu tu druhu ciarku.. Pise sa ze po ovulke maš v sebe vajicko cca 24 h, ak nedojde k oplodneniu odumrie a najblizsou menstruaciou sa vyplavi von z tela.

martinkaq
9. jún 2018

Ahojte myslíte, že je to len kanálik?

zoja82
9. jún 2018

Ahojte, napravo dnešný z rana, myslite ze je pozitívny?

dadus_ka
9. jún 2018

@zoja82 ovu testy sa nerobia rano ale poobede najlepšie

leto79
9. jún 2018

@zoja82 myslim ze je pozitivny

zuzka1120
10. jún 2018

@trisha321 ďakujem pekne,si milá ale viem ako to funguje ☺️ len tomu dom nerozumela prečo bol jeden deň silnejší a druhý deň slabší

kaja_73
Autor odpoveď zmazal
monika2101
10. jún 2018

@kaja_73 ja som mala tie spodne a duchuj ako slak ☹

maryah
10. jún 2018

Na oboch je niečo vidieť. Ten spodný je silnejší...

sangre
Autor odpoveď zmazal
sangre
Autor odpoveď zmazal
kaja_73
10. jún 2018

@monika2101 jáááj, tak to by bolo jasné, v čom je háčik...

kaja_73
10. jún 2018

@maryah hm, ja n tom hornom nevidím nič 😕

monika1791
10. jún 2018

@kaja_73 Ale ten spodný je pozitívny,nie?

kaja_73
10. jún 2018

@sangre takto to vidím aj ja, len keď veľa kočiek tu píše, že mamatest je spoľahlivý... tak som zmätená... uvidím zajtra, pozajtra a skúsim ešte testovať

kaja_73
10. jún 2018

@monika1791 vyzerá pozitívny, ale keď píšeš že duchujú... a ten horný je mamatest a o tom som čítala, že je spoľahlivý

monika2101
10. jún 2018

@kaja_73 pre porovnanie 🙂

kaja_73
Autor odpoveď zmazal
kaja_73
10. jún 2018

@monika2101 ďakujem, sa mi zdá takto niečo aj na tom hornom

daniela2227
10. jún 2018

@kaja_73 vidiet na obpch ☺✊