Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika1791
No mozno sa nieco este objavy a ak nie nevadi .. ide sa dalej
Ďakujem baby ❤👍. Už začínam veriť, že to vyšlooooo 😋
@evi38
Ano ano nemala som ...
Ale rozmyslam ze ak dostanem ms 20
Ze ci by som si mala zobrat clomid alebo nie
Co myslis ?
Ako som uz spominala chcela by som ist na nejake vysetrenia
chcem si dat vysetrit stitnu hormony
A vsetko co budem stihat za cca 2-3 tyzdne
Ale kedze clomid su hormonalne tabletky tak mozu mat nejaky vpliv na vysledky kedze viem ze s clomidom ovu urcite je .. no neviem sa rozhodnut
Ci si ho mam zobrat alebo pockat a zacat az v July
Inac ty ako ??
@ja17ay dakujem pekne...dnes som 11 DPO len mi to graf zle vyznacil, ale v zasade je to jedno 🙂...ty mas aj nejake priznaky, ako dlho sa snazite? 🙂...mavam LF az 15-16 dni, mne teplota az tak od 13 DPO klesa, tak v pondelok by som kupila a dala vediet 🙂...dakujem velmi pekne za negativ, si zlata 🙂
@ruzicccka ja by som si asi vzala ten clomid, ak bez neho nemas ovu, lebo ak ho nevezmes, tak ti len potvrdi, ze ovu nie je a nic s tym uz pocas cyklu nespravis...ako zahodeny 1 cyklus snazenia...teda neviem kolko mate s partnerom rokov, lebo ine je 20, 30 a po 35...co sa tyka hormonalneho profilu ten sa tusim robi cca 2-5 DC, takze to by si teraz aj tak nestihla, cize az ten dalsi cyklus, ak by si bola vtedy este na SVK...takto by si videla ako ti foliky rastu 🙂
@evi38
My sa snažíme od novembra, ale prvé dve sa nám na 1 šup podarili , tak ma trápilo, že teraz to nešlo tak rýchlo.
Priznaky nevnímam veľmi, lebo som ešte stále chorá, tak sa cítim inak ako bežne. Akurát mi nechutí jest a mám dosť hustý biely výtok, co pred ms nemavam , prsia ma vôbec nebolia, ani kríže. Ja mam LF 12 dni. Dnes som 11. A graf moj je hrozny, nakolko som mala vysoké teploty, tak mi to tam skakalo 😀
@evi38
No ja som pocitala s tym ze
Ak dostanem cca 20-25 juna ms
A 28 letim na sk takze to je prave ten cas pred ovu
Cize moze vidiet ci ovu bude a teda ako to vyzera ..
6-7 jula by som mala mat ovu a aj keby skor ci neskor to uz budem
Na Slovensku
A ja Neviem je celkom mozne ze ak ovu nebola tak bude aj ms pekne meskat .. uz ma s toho boli hlava 🤦♀️🤦♀️
Ty si na tom ako ?
@ruzicccka podla mna u teba aj dost rozhodne, kedy pride ms...vyssie som dala graf...dnes 11 DPO, len graf mi zle vyznacil, LF mavam 15-16 dni, tak mne zacne klesat az neskor...ked to teraz nevyjde skusim ten vitex + ginex ako babulky skusali, co im potom hned vysiel pozitivny tehu test a dovtedy sa dlhsie snazili...vitaminy beriem stale, tak uvidim...prve mesiace som bola sklamana, teraz to uz nejako neriesim, tak u mna je uz aj vek
@evi38 prosim ta..co su to za "lieky" ktore spominas
@daniela2227 myslis ten vitex a gynex?
@zoja82 inofolic som chvilu brala aj ja..minuly rok..aj som teda tehotna bola...len neviem povedat ci prave vdaka nemu
@evi38 dakujem ☺

@ja17ay.