icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

evi38
16. jún 2018

@daniela2227 rado sa stalo 🙂 aké dlhé mávaš cykly, koľko sa snažíte? Neviem aký je u teba vek, ja už budem mat 39 🙈🙂

tinka0000
16. jún 2018
evi38
16. jún 2018

@ruzicccka áno v lekárni 🙂 za vyskúšanie nič nedáme či taký vitamín alebo iná bylinka hlavne nech záberu 🙂

daniela2227
16. jún 2018

@evi38 cyklus som mavala 25dni..po MA minuleho roku sa to nattiahlo na 28dni...no a po tom tohtorocnom MA som mala zatial len jeden..30dnovy...ovu mam 13-14...ja budem mat 37...moja mama od 42r nema ms..tak sa toho desim

daniela2227
16. jún 2018

@daniela2227 a snazime sa skoro 4 roky...za tu dobu 3 tehotenstva...3MA 😟

ruzicccka
16. jún 2018

@evi38 keby sa mi vratili vsetky peniaze ktore som minula Za vytaminy
Tehu a ovu testy
Tak mam na dovolenku 😂😂
A zopar na vysa ma uz nezabije tak dufam ze nam to coskoro vyjde 👏

evi38
16. jún 2018

@daniela2227 jún to mi je ľúto... na niečo aj Dr. prišli, že čo môže byt príčinou?

daniela2227
16. jún 2018

@evi38 ano..pri poslednom...husta krv

zoja82
16. jún 2018

@evi38 uz rok a pol a cca id minuleho septembra uz skusam vsetko mozne,ale zatial bez uspechu..jediny problem co mame je moj lavy nepriechodny vajcovod

ceklis
16. jún 2018

@ruzicccka a skús sa doktora spýtať aj na hormonálny profil, možno by ti to odsledoval hneď na začiatku 👍🏻✊🏻

ceklis
16. jún 2018

@daniela2227 držím silno palce aby sa podarilo. A netreba už pred ovu pichnut niečo na tu krv? Neviem, v tomto sa nevyznám. Či potom hneď ako zistíš že si tehu stačí začať pichat ten fraxiparin?

daniela2227
16. jún 2018

@ceklis dakujem ☺ no najprv mi povedali ze budem potrebovat este pred "snazenim"..ale potom mi vzali krv..a bola ok ( par dni pred tym som brala rybi olej a zacala pit 8poharov vody denne..skoro vobec som nepila)..ale hned ako zistim tehu..budem si ich musiet pichat..uz aj kvoli embolii,ktoru som v minulosti mala

ceklis
16. jún 2018

@daniela2227 ten pitný režim je tiež asi dôležitý, že? Ja mám problém tiež piť :( nechuti mi a doktor keď som bola prvý krát tehu mi povedal, že mám veľa piť, že neviem aké velke percento prečo príde potrat je ten nedostatok vody, tak sa snažím piť aj keď som neni tehu 🙂

daniela2227
16. jún 2018

@ceklis no asi na tom nieco bude..teda urcite...ked sa mi ta krv dokazala upravit...ked mi ju brali prvykrat..ani netiekla...museli so striekackou vytiahnut

daniela2227
16. jún 2018

@ceklis a mne tiez dvakrat nechuti..uz pri 6_7 pohari mi hrdlo zviera...ale tak...snazim sa aby bolo konecne dobre 😕

ruzicccka
16. jún 2018

@ceklis
Dakujem za radu urcite skusim
Ale nechapem ako to teda je .. hormonalny profil sa robi len vyhradene v stred cyklu ci na zaciatku alebo ako to teda je? Ja sa tu cely cas vytesujem ze ak .. dostanem ms 20 juna alebo o par dni neskor tak .. idem prave.. v ten spravny cas aby lekar mohol odsledovat ovulaciu a vsetko potrebne ...
Ci ?

biba12
16. jún 2018

@ruzicccka neuvažujes nad tým, že ostaneš chvilu na Slovensku a poriešiš si svoje veci okolo ovulky, otehotnenia atď.. Keďže u vás to neriešia?

ceklis
16. jún 2018

@ruzicccka praveze sa robí viackrát
Medzi 2-5 dnom kedy je dôležité asi to či sú vajíčka a ako dozrievajú a potom by sa mali sledovať foliky ako rastu a odsledovať či ide ovu a keď doktor uvidí dominantný, tak ho sleduje a keď ho nevidí, odhaduje že praskol a potom zase robí odber krvi a overuje či bola ovulacia. Samozrejme že odporúča pri tom veľkom folikule tutu-mutu 🙂 nám to takto prvý krát vyšlo parádne a teraz asi tri cykly vôbec :( tak skúšame v centre. Jaaaj a odporúča keď tak potom ešte asi priechodnosť vajcovodov a potom ak sa nedarí dlhšie, tak nasledujú vyšetrenia hmatologia, genetika, reproimunologia a spermiogram, okrem teda klasických vyšetrení na mykoplazmy, ureaplazmy... je toho veľa :(

ruzicccka
16. jún 2018

@biba12 Manzel s prace na dlhsie nemoze ist prec s prace
Teraz ideme na 3 tyzdne a to ... sa tam tyzden hadal ze nech mu tie 3 tyzdne daju 🤦‍♀️
Aj keby som ja sama ... mohla byt na slovensku dlhsie co z toho ked manzel
Nemoze .... hoci by aj ovu bola
No snazit by sme sa nemohli je to tazke ..
Kedze tu mame pracu musite tu platit dom a vsetko ..
No a ist na par mesiacov na sk zit tam a platit vsetko tu .. je aj Financne narocne nehovoriac o tom ze ... ja som na Slovensku ako samoplatca

ruzicccka
16. jún 2018

@ceklis fuha veru je toho az Moc ... za 3 tyzdne toho vela nestiham a moj lekar nieje boh vie ako ... ochotny lenze
Aj keby som sa tam pohadat Mala .. to hlavne si vydupem
Uz 2 roky mi hovori ze je vsetko v poriadku a este dodal ze my zeny ked nieco chceme tak by sme
To chceli pod minutu ze nech pockam
Dam tomu cas .. potom ze este plakat budem ze nechcem
Tolko deti to bolo cca pree 2 rokami
Tak idem zase ..
A opytam sa kde su moje deti ok na zaciatku sme to brali sportovo ...
Zacinali sme sa Len snazit tak som to brala
V poho ved neda sa .. otehotniet hned
Potom ma zacali liecit tu v UK
Liecit no teda dali mi len clomid lepsie povedane .. s nim som otehotnela ale potratila som v 8tt
Takze tehu byt. Mozem ( mam PCO) takze bez hormonalnej liecby to hadam
Nepojde ...
Moj lekar to vidi zial
Inac kedze som este mlada tak to moc neriesi

zuji
16. jún 2018

@ja17ay držím palce ; vidím čiaročky 🙂)

daniela2227
16. jún 2018

Pomoooc 😟 ta mrcha prisla...a este aj skor 😢

kukunkav
16. jún 2018

@zoja82 prosim Ta a kolkokrat za den pijes caj z vitexu? Dakujem😊

zoja82
16. jún 2018

@kukunkav pijem dvakrat,ale varim si velky cca pollitrovy z dvoch kavovych lyziciek. Je trochu horkejsi,ale da sa.

dracik07
16. jún 2018

@daniela2227 ☹ povedz si novy mesiac nova nadej😉🙂

ruzicccka
16. jún 2018

@daniela2227
Nevadii novy mesiac nova nadej ides dalej nevzdavaj to

lulila098
16. jún 2018

@tinka0000 takže je to tam gratulujeem

daniela2227
17. jún 2018

@ruzicccka
@dracik07 dakujem dievcata...kiezby to tak aj bolo..ale prave v "tom spravnom case"..bude muz odcestovany 😕😟

tinka0000
17. jún 2018

@lulila098 ano ❤️

tagon
17. jún 2018

@ruzicccka praveze ak mas PCO tak by to mal riesit velmi intenzivne..zeny s PCO mavaju do roka mozno tak 1-2 spontanne ovulacne cykly..inak nic...daju sa laparoskopicky nejak obrusit akoby tie vajecniky a potom je dost vysoka sanca otehotniet..na slovensku sa to robi bezne...Inak za seba by som ti odporucila uzivat Inofolic 2x denne
..je to volnopredajne v lekarni..sice je na baleni uvedene raz denne ale mne jeden vyborny lekar poradil 2x denne pretoze mam tiez PCO.. a hla...dve deti na svete😉😉 drzim palce...ten inofolic dlhodobejsie bez prestavok..