Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ja17ay Potichucky gratulujem nech je vsetko v poriadku 😍❤️
tesim sa s tebou .. poznam ten pocit ked som mala pozitivny digitalny test
Som revala .. ako sialena manzel sa namna pozeral ze
Co sa deje ...
Az ked sa pozrel aj on na Test mu to doslo
tie emocie stastie strach vsetko v jednom ten pocit je najkrajsi na svete potom mi povedal ze som revala ako keby sa nieco stalo hrozne 🤦♀️😂😂😂
Keby som ten pocit mohla prezit este raz ale tento krat do uspesneho Konca 😞
Dufam ze nas tu budes Kontaktovat aj nadalej
Chceme vidiet ako rastetie a ako sa Vam dari 😘
@ja17ay tisko gratulujem a drzim palce nech to dopadne tak ako ma ..babatkom ☺✊
@juraja547 samozrejme ze vidime ☺💪
@ceklis
@ruzicccka
@daniela2227
Ďakujem veľmi, ja sem chodím stále, a aj dlhooo budem, lebo vám to tak veľmi želám. @ceklis a tvoje testy už tiež očakávam, ja som si minulý mesiac hovorila, že keď to vyjde tebe , tak aj mne, no tak teraz si na rade, budem s tebou loviť duchov, ja som mala prveho 8dpo ale veď vieš, že slabého, tak ti držím všetko, čo môžem, aby sme ho mohli hladat s tebou 😍❤😘
@juraja547
Mne 10kovy ukázal tiež buď ducha alebo nič, a muž mi kúpil len tak náhodne tieto v kauflande, tak som skúsila, až potom som si všimla, že je 25kovy a tam bola lepšia čiarka ako na 10kovom. A dobre je, že sú hrubé, lepšie vidno čiarky, nemajú žiadne ryhy, nič, takže neskresluju...
@ja17ay gratulujeeeeeem velmi sa teším!!!!!!
@zvedava_cica
Ďakujem krásne😊 ❤
@ja17ay gratulujem ❤️
@ja17ay gratulujem konečne ti to vyšlo
@majka2 ja tam nic nevidim😕
@ivusik1111
@sangre
Ďakujem tehulka, vy už aj rodiť pomaly budete, ešte si spomínam, ako som s vami hľadala vašich duchov 👍
@adulka1989
Ďakujem, ja už som tu bola taká stálica 😀 v duchovani , a snažení

@tagon inofolic combri beriem sice .. stava sa ze zabudnem ale mam doma klasicky aj combi
Na laparoskopickom zakroku som bola robili mi drilling
Cize tie vajecniky ako keby nadrezali aby sa uvolnili alebo co a tym padom by mala Byt ovu ..
Raz som uz aj tehu bola len som Potratila