icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuji
19. jún 2018

@ja17ay a najlepšia bola moja mama , že si to máme rozmyslieť keď už druhýkrát sa to stalo......že som už stará ....mám 37....niektoré ženy v mojom veku rozmýšľajú o prvom, a mne povie že som stará :((

rybka16
19. jún 2018

@zuji Aj druhýkrát to ešte stále môže byť náhoda. Veľká náhoda, ale stále náhoda.

daniela2227
19. jún 2018

@zuji ja mam tiez dve deti ☺ a problemy nastali...za necele 4 roky 3 krat MA

daniela2227
19. jún 2018

@zuji presne ako tvoja mama ..reagovala aj moja ☺ ja teda v novembri budem mat 37...a tiez ...ze nam uz netreba...a bla bla

hennyinnsbruck
19. jún 2018

@zuji mne lekarka navrhla genetiku po 2 biochemickom, ja som odmietla. Povedala som dam tomu tretiu sancu. A podarilo sa. Zatial klop klop vsetko ide ako ma. A lepsie teraz ako neskor... Neboj podari sa...

zuji
19. jún 2018

@hennyinnsbruck ďakujem ,aj tebe krásne tehulkovanie, ved jasné asi aj ja to tak urobím 🙂)

hennyinnsbruck
19. jún 2018

@zuji co sa tyka veku.. Stara nie si😉😉

hennyinnsbruck
19. jún 2018

@zuji dakujem 😊👌

ikonica
19. jún 2018

@zuji ja mam 36, dva potraty v poslednych dvoch rokoch za sebou a reakcia mojej mamy bola podobna... snazime sa len od mojich 34... a do 40 si nedam pokoj s tym.... akurat dnes som dostala mrchu po druhom kyrete a tesim sa, ze sa znova mozeme zacat snazot 🙂))

ikonica
19. jún 2018

@zuji este dodam, ze zatial nemame ziadne deticky... inac odporucam ti ist aspon na hematologiu a mozno aj endokrinologiu...

daniela2227
19. jún 2018

@ikonica tak podme do toho 😁👍💪 mne konci druha po MA v 12tt

ikonica
19. jún 2018

@daniela2227 drzme si pace... ja idem zasa merat bt, robit ovulaky, uzivam gynex a vitex... minule za nam zadarilo po roku od prveho potratu po tom co som brala mesiac tuto kombinaciu... mozno to nebolo tym, ale idem verit ze ano :D aj dalsim dvom dlhodobym snazilkam to po tejto kombinacii vyslo... my sme uz boli aj na prvu konzultaciu v CAR ale nakoniec sa zadarilo aj bez ich pomoci... verim, ze na dalsie nebudeme musiet rok cakat...

zuji
19. jún 2018

@ikonica aj mne si radila vitex, tiež som ho brala len tento mesiac, budem tiež pokračovať v tom 🙂) držím palce nech sa hneď zadarí , baby je nás tak veľa to je smutné, to táto doba hrozná ach

daniela2227
19. jún 2018

@ikonica drzim ti silno.palce...nech vam to vyjde..naozaj z celeho srdca ti to prajem ❤👍✊

daniela2227
19. jún 2018

@zuji ja som sa tym vsetkym nejak nezaoberala...vzdy som si vravela ze mam dve deti...tak akyze problem...a on sa predsalen objavil...a momentalne zazivame istu situaciu..v ktorej som povedala...ze je ten svet tak nespravodlivy...ta zena,ktora sa o deti nestara..o vychove nemoze byt ani reci...a este robi ostatnym naokolo zo zivota peklo...tak ta ich ma 2s jednym muzom..jedno s dalsim (to prisudili otcovi) a dalsie s tretim....taka zena..co by dietatu dala vsetko..co i len jednemu...tak ta nema (teraz myslim moju sestru ktora nanestastie nemoze mat a aj vas mnohe, ktore po nom tak velmi tuzite)..ach 😟😢 prepacte vsetky za tak dlhy prispevok 😕

ikonica
19. jún 2018

@daniela2227 dakujem ;)

ikonica
19. jún 2018

@zuji dakujem

@daniela2227 baby aj vam nech sa cim skor zadari a nech mame zdrave babatka a v pohode dojdeme az do porodu ;)

ja17ay
20. jún 2018

@ceklis
Ahojky, tak ako dnes, ešte sa držíš netestovať? Ja ťa tu vykúkam, či náhodou 😊😉
@monika1781
Ahoj, a ako ty? Dnes máš termín ms? Nerobila si už test?

monika1791
20. jún 2018

@ja17ay Ahoj.Myslíš mňa?🙃áno,dnes mi má prísť MS..už ju očakávam každú chvíľu..testy som už nerobila to je už zbytočné ✌️a ty ako?

ja17ay
20. jún 2018

@monika1791
Áno teba 😂😂 , prepáč, číslo mi preskočilo, ale dobre, že si si všimla 👍
Myslíš, že teda príde? Som sama zvedavá ešte na teba 😊

ceklis
20. jún 2018

@ja17ay testujem 🙂 všetko biele zatiaľ. Tak ale do toho piatka nestresujem, horšie bude čo potom 😆 určite dám vedieť

ceklis
20. jún 2018

@ja17ay no pozri 🙈 ja vidím taký slabý tieň, ale to vidím vždy 😂 neviem, stále tak veľmi dúfam a túžim... to zas bude sklamanie 🤪

ceklis
20. jún 2018

@ja17ay nedala som tu fotku 😂nič tam nie je, že? Asi na ten piatok musím počkať

ja17ay
20. jún 2018

@ceklis
No moja, ja tam ten tieň vidím 👍👍👍, dúfam, verím, že je to tam!!! ❤. Pozri , ja som mala takýto tieň 8dpo, lepšie to potom na fotke bolo vidno po úprave, ale toto je originál a tiež to bolo ako tvoje teraz 😋😊

tomikejt
20. jún 2018

@ceklis ja tam nevidím nič, presne ako na mojich testoch, ale aj tak stále dúfam že testy ma klamú a zajtra ms nedostanem 😂

ja17ay
Autor odpoveď zmazal
ja17ay
Autor odpoveď zmazal
ja17ay
20. jún 2018

@ceklis Toto je tvoj, vidíš? Ja áno 😊😊😊

monika1791
20. jún 2018

@ceklis Čosi sa mi tam tiež črtá😉

ceklis
20. jún 2018