Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ladyandy ja vidiiiiim
@anulka1944 aj ja tam nieco vidim, len baby pisali, ze to je mozno kanalik...vidis a dnes tri dni po tomto teste, nebolo vidiet vobec nic... musim skusit z ranneho...uvidime
@ladyandy 😔to nie je fer .... tie co chceme 🤰🏼 nemame a nie co nie chodia na potrat 😩
@anulka1944 v profile vidim, ze mas uz jedneho krasneho,zdraveho synceka. Nesptracaj vieru a nadej 🙂 podari sa aj nam. Vtedy, ked to bude mat prist, pride to. A budeme moc stastne za to 😘😘😘
@ladyandy ano mam ❤️ Aj o nech sme sa snazili 6 mesiacov ale uz som brala tabletky .... teraz je to uz 7 mesiacov... tento tyzden uz zajdem do gyn. Nech si ma obzrie 😂 .... dal by boh ze uz o mesiac tam uvidime // drzim ti ✊🏻
@anulka1944 drzim palce aj ja tebe. Moc, moc, moc.. daj vediet ako dopadnes a ci ciarka bude silniet. Piseme 🙂
@ladyandy jasne ☺️ Pisem
@ladyandy
@anulka1944 obom vam drzim palceky, nech si co najskor najdete na testikoch svoje vytuzene //...Boh vas zehnaj! 🙏❤
Zienky, dlho som tu zas nebola, necitala nic vyse mesiaca, pozeram, ze je to vyse 50 stran, co tu pribudlo...Tym, co ste zostali tehulky, velmi gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie az do porodu a tie, co stale cakate a snazilkujete, tak vam prajem, nech vas Boh zehna v co najkratsom case 🙏❤
@voskovka Áno😉
@daniela2227 ahojj ako ? Testovala si sa ?
@monika1791 ahoojj ako ??
Uz coskoro cakas ovu ? 🙂
@ruzicccka ahojky...dnes nie...nebol cas..bola som na krv...v inom meste takze pol dna v prdeli 😊 a asi uz ani nebudem...lezie to na psychiku..akurat ze vysledky budem mat az o 6 tyzdnov...ma ide porazit
@ruzicccka Ahooj.Ale dobre..dnes mi skončila už MS😉a som 5DC tak ovulku čakám tak o 8 dní cca.A ty ako?o chvíľu už aj cestujete čo?
@ruzicccka a co ty? Nieco nove?
@daniela2227
O 6 tyzdnov ?? A to si isla len na hcg ?
@monika1791
No stvrtok uz konecne sa neviem dockat 🙂
Tak
Urcite sem zakuknem
Ze ako sa ti dari 🙂
@voskovka ano vidim 🙂drzim palceky,nech ciarocka silnie.Kolko ti meska?
@ruzicccka nie..co som videla papier...tak na 18 veci 😂 5 skumavok...
@daniela2227 ja ze ta nechali cakat
Tak dlho len na HCG 😀😀
Nikto nic?
@ruzicccka nie nieeee 😂 to by uz bol masaker...i tak budem dlho cakat...ako na vsetko v UK 😠

@anulka1944 tento je spred troch dni... dnesny je uz v kosi.. ten bol uplne biely... :(