Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ceklis Ahooj.No čosi slabé tam vidím ale už by mala byť silnejšia,nie?🤔teda ak si pamätám tvoje testy pár dní dozadu.
@ruzicccka No uvidime či sa zadarí😁a tebe mrška už prišla?
@ceklis ja bohuzial nic nevidim
@monika1791 veď to 😢
@hennyinnsbruck ďakujem, mám ten istý názor 😔 len kamoska ma presviedča že niečo vidí
Ja vidiiiiim 🙂 slabulinka ale vidim hu tam!!
@ja17ay krv na sto percent bude negatívna. Ráno som si ešte jeden spravila a je tam síce “niečo” ale určite to nie je hcg. Nevadí, ide sa ďalej, všetko je tak ako ma byt, aj teplota mi klesla a sestričke som povedala že nech ani nevolaju keď to bude negatívne, že veď načo? 🙂
Moooc sa teším, že sa Tebe dve čiarky na teste objavili a moooc držím palce aby bolo všetko v poriadku, ja ta s tým bruchom snáď čoskoro budem nasledovať 👍🏻👍🏻👍🏻😊
@ceklis
No na teste vidím pekne ducha 👻🙏, snáď je to ten pravý. Nemusim ani loviť. A teplota myslíš, že klesla už na ms? Ešte je nad čiarou, či to nerozhoduje? To neviem presne , lebo ja som merala iba 1 mesiac a hneď to vyšlo, tak sa mi to zle porovnáva. Mne tak okolo 17dpo tiež isla dolu trochu (pozri graf) , ale na druhý deň zase hore... Určite mi napíš, ake su výsledky, držím všetky prsty čo mám ✊✊✊
Baby aku mate skusenost poslednu dobu s testami Dr. Max?
@val9 drzim palčeky zacina ciarocka🙂
baby a skúšali ste alebo otehotneli ste podľa jonášovej metódy? http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
@simus0987 negativne :(
@monika2101 ďakujem, tiež si myslím ale tak pre môj pokoj som chcela vedieť vaše názory ☺️☺️
@sangre ďakujem
@simus0987 😘

Ahojte, tak ja zase hľadám tam kde nie je, že? 🤷🏼♀️ Ospravedlňujem sa, no tak veľmi by som tu druhu čiarku už chcela nájsť
@