Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@daniela2227
Ahoj , fotka je strašne rozmazana, keď ju priblizim, ale mne sa tam niečo črtá 👌. Držím palce 😊
@judit_ka Áno, gratulujem 😉
@daniela2227 Veru,fotka je rozmazaná🤔
@monika1791 v zivote som taku ciarku na teste nemala tak snad 😍😍😍
@monika1791 bud moj fotak alebo moje ruky su na prd ..ale mam este take...
@daniela2227 Čosi sa mi tam marí možno🤔veď uvidíš o pár dní😉
@marionett25
Je tam duch 😊. Gratulujem 👍
Koľko si dpo?
@marionett25 Áno,krásna čiarka.. gratulujem 😉
@marionett25 je tam 🙂))
@zuzka1120
@sangre
@daniela2227
@bibuska2 baby je to pepino ...V tescu som kupovala ten klasický a mali aj tento ako novinku že vyskúšam no dopadlo to zle 😂😂
Dnes ráno som mala bazalku 36.9 a bolesti ako pred ms stále či asi to príde...Zajtra mám termín...
Ráno som robila pepino ale paličkovy keď nájdem foto postnem😊 ale nic na ňom nevidim
@ja17ay Ahoj,no ako sa máš?ako tehuľkujes?
Ranný
@antonia08karabin
@ja17ay
@monika1791
@ikonica 🙂 som rada že to nevidím len ja 🙂 skúsim zajtra další testik 🙂 snáď už bude vidieť viac ..dpo netuším lebo cyklus mám hrozne nepravidelný (28, 30,35 dni 🙈)
@judit_ka ahoj... Z poobedia na rano nezosilnie nejak extra... Urob poobede testik, nestresuj sa. Niektorym ukaze poobede silnejsie ako rano😊😊
@val9 testuj vzdy stym istym zlaticko.Ked ti ukazal ten predtym to co ukazal tak to tak musi byt.Tento mozno este nezachytil hcg,mozno je menej citlivy..a za mna co sa tyka negativu tak ten by som nebrala do uvahy kym niesu poriadne ciarky,pretoze negativ vytiahne aj kanalik.Neboj sa ja verim ze je to tam 😘😘😘
@judit_ka
Ahoj, ako pise
@hennyinnsbruck je to tak, skús poobede, este máš pred ms, tak tie čiarky budú silnieť obden, ale je to tam, vidíme ju 😊
@monika1791
Ahoj, ďakujem, dobre, tehulkovanie je fajn, žiadne nevoľnosti, stavy, vlči hlad, nič, len sa mi točí hlava často (asi mám nízky tlak). Zajtra odchádzame na dovolenku a po návrate chcem ísť už k Dr, snáď už aj knižku dostanem 🙏 (To budem 10tt). A ty ako pokračujes? Testujes ovu, merias by? Mne to meranie konečne zabralo, aspoň som sa lepšie orientovala s ovu a dpo 👍
@mawiya
@ja17ay
@sangre
@hennyinnsbruck
Dakujem snad mate pravdu ❤

@val9 vedela som ze to das ☺ u mna negativne co uz..gratulujem 😘