icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

monika1791
Autor odpoveď zmazal
judit_ka
3. júl 2018

Spravila som digi test ale je negativny :/

zuzka1120
3. júl 2018

Mešká mi tri dni, každý deň som testovala ale teraz mám takéto niečo len natolkoto viditeľné. Je to kanálik? Prosím poraďte zbláznim sa už 😣

zuzka1120
3. júl 2018

Toto sú ďalšie fotky, nešlo lepšie odfotiť

hennyinnsbruck
3. júl 2018

@zuzka1120 nemas krajsiu fotku?

hennyinnsbruck
3. júl 2018

@hennyinnsbruck na jednej sa daco mari ale tazko povedat..... Zle fotky premna

hennyinnsbruck
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
3. júl 2018
zuzka1120
3. júl 2018

@hennyinnsbruck na tejto to už nevidno. Bolo to tam po cca troch minútach a teraz po cca siedmich to zmyzlo...

hennyinnsbruck
3. júl 2018

@zuzka1120 ja tam nevidim😔

zuzka1120
3. júl 2018

@hennyinnsbruck za to ďakujem🙂

zuzka1120
3. júl 2018

Prosím vás je tu niekto kto je heterizigot a dostal niečo na riedenie krvi už počas plánovania?

hennyinnsbruck
3. júl 2018

@zuzka1120 mozno maju ine kocky lepsie oci😉 Drzim palceky aby boli //

emiliar
3. júl 2018

@zuzka1120 ja som a nedostala som nic. Az v tehotenstve si picham od 10 tyzdna clexan

emiliar
3. júl 2018

@judit_ka je tam ciarka. Ja som takéto mala. Treba skusit o dva dni uz bude silnejsia. Gratulujem

judit_ka
3. júl 2018

@emiliar ahoj, no dnes som ale spravila aj digi aj tento pruzok znova cca o pol 5 a boli negativne uz. Teraz neviem co si mysliet lebo ta ciarka bola krasna

emiliar
3. júl 2018

@judit_ka ja som to tiez tak mala. A ked som si urobila o týždeň nic a o dalsi uz boli dve čiarky. Od meskania az na tretí týždeň som zistila ze som tehotná. Medzi tym som bola aj na rentgene kolena a vtedy test negatívne.

judit_ka
3. júl 2018

@emiliar takze myslis ze este je sanca? Aj ked.bol aj digi negativny? Rano som robila o 6 bola ciarka ako vcera ale o trochu slabsia a aki vravim dalsie uz negativne

emiliar
3. júl 2018

@judit_ka myslím ze hej. Skusila by som neskor. Tak o dva dni napr.

val9
3. júl 2018

@antonia08karabin chybný bol určite..Dnes neukázal žiadny čiže čakám ms.

antonia08karabin
3. júl 2018

@val9 mozno ju cakas zbytocne..ako moze ukazat test taku druhu ciarku inac??Kebyze duch ktoreho ledva vidno tak som ticho ale ta uz bola pekna.

val9
3. júl 2018

@antonia08karabin ja ti neviem...zatiaľ ju nemám tak uvidíme. Ráno urobím test tak uvidíme. Ale bazalku som mala 36.9 čiže asi nic z toho

ja17ay
3. júl 2018

@zuzka1120
Ahoj, zatiaľ je negatívny , ja nič nevidím, keď 3 dní mešká, už by asi niečo bolo vidno 🙁
Mozno sa len posunula ovu a ešte vykukne ...

sonazitnanova
3. júl 2018

@zuzka1120 ja áno už berem asi pol roka anopyrin to mi moja gyn nasadila ako príprava na to že keď otehotniem budem si hneď pichať fraxiparin

zuzka1120
4. júl 2018

@sonazitnanova ja som chcela od hematologicky a nedala mi 😏.
Toho sa bojím aby som nezačala neskoro pichať fraxik, keďže sa toľko snažíme a keď sa podarí tak nieže bude neskoro.
A máš nejaké zmeny odkedy berieš anopirine? Denne jednu či dve tablety máš? Nemáš nejaké nežiaduce účinky?

daniela2227
4. júl 2018

@zuzka1120 prepac ze sa miesam 🙂 mne v poslednom tehu dali injekcie..ale az v 9tt a zial bolo neskoro...trochu plod podrastol .ale malinko..ak dobre pamatam tak 2mm za dva tyzdne. .nuz a v 12tt odisiel 😟 anopyrin si mozes aj kupit...no medzi vedlajsimi ucinkami ma bplest zaludka. .co sa prave dotklo mna..takze som ho prestala brat..co ale nemusi byt u kazdeho samozrejme

sonazitnanova
4. júl 2018

@zuzka1120 jednu denne a vieš čo ani nie veru asi nezaregistrovala som žiadne negatívne účinky,nemusíš sa báť a pýtaj si od gyn.onibto môžu predpisovať aj fraxiparin mozu

sangre
Autor odpoveď zmazal
zuzka1120
4. júl 2018

@daniela2227 presne tohto sa bojím...
Ale anopirine je na predpis ak dobre viem, či?

sonazitnanova
4. júl 2018

@zuzka1120 anopyrin áno je na predpis