Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Spravila som digi test ale je negativny :/
@zuzka1120 nemas krajsiu fotku?
@hennyinnsbruck na jednej sa daco mari ale tazko povedat..... Zle fotky premna
@hennyinnsbruck na tejto to už nevidno. Bolo to tam po cca troch minútach a teraz po cca siedmich to zmyzlo...
@zuzka1120 ja tam nevidim😔
@hennyinnsbruck za to ďakujem🙂
Prosím vás je tu niekto kto je heterizigot a dostal niečo na riedenie krvi už počas plánovania?
@zuzka1120 mozno maju ine kocky lepsie oci😉 Drzim palceky aby boli //
@antonia08karabin chybný bol určite..Dnes neukázal žiadny čiže čakám ms.
@val9 mozno ju cakas zbytocne..ako moze ukazat test taku druhu ciarku inac??Kebyze duch ktoreho ledva vidno tak som ticho ale ta uz bola pekna.
@antonia08karabin ja ti neviem...zatiaľ ju nemám tak uvidíme. Ráno urobím test tak uvidíme. Ale bazalku som mala 36.9 čiže asi nic z toho
@zuzka1120 ja áno už berem asi pol roka anopyrin to mi moja gyn nasadila ako príprava na to že keď otehotniem budem si hneď pichať fraxiparin
@sonazitnanova ja som chcela od hematologicky a nedala mi 😏.
Toho sa bojím aby som nezačala neskoro pichať fraxik, keďže sa toľko snažíme a keď sa podarí tak nieže bude neskoro.
A máš nejaké zmeny odkedy berieš anopirine? Denne jednu či dve tablety máš? Nemáš nejaké nežiaduce účinky?
@zuzka1120 prepac ze sa miesam 🙂 mne v poslednom tehu dali injekcie..ale az v 9tt a zial bolo neskoro...trochu plod podrastol .ale malinko..ak dobre pamatam tak 2mm za dva tyzdne. .nuz a v 12tt odisiel 😟 anopyrin si mozes aj kupit...no medzi vedlajsimi ucinkami ma bplest zaludka. .co sa prave dotklo mna..takze som ho prestala brat..co ale nemusi byt u kazdeho samozrejme
@zuzka1120 jednu denne a vieš čo ani nie veru asi nezaregistrovala som žiadne negatívne účinky,nemusíš sa báť a pýtaj si od gyn.onibto môžu predpisovať aj fraxiparin mozu
@daniela2227 presne tohto sa bojím...
Ale anopirine je na predpis ak dobre viem, či?
@zuzka1120 anopyrin áno je na predpis