Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzka1120 mne ho sestra normalne kupila a poslala do UK
@judit_ka ahoj mas to pozitivne.Ak sa bude dalej vyvyjať tak ciarka bude silniet.digi ti ukaze pozit až hcg stupne nad 10 a toto môže byť HCG 5 alebo 8.A Hcg stupa az po každých 24 alebo 36 hodinách.Darmo budeš robiť testy častejšie.A ešte keď sa viac napiješ zriediš si hcg v moči a test zachyti menej hcg a ciarka je mini duch.
@zvedava_cica no praveze tieto pozitivne su. Ale dalsie aj z ranneho dnes bol uplne snehobieli. Preto nechapem ci neboli tieto dva nejake chybne lebo dalsie uz snehobiele mam
Ahojte 😊tak z ducha čo bol predvčerom na teste nebude nič :( včera bol biely testik, rovnako dnes ráno a teraz už aj mrcha dorazila ..nič to je pred nami ešte veľa mesiacov a nejaký to vyjsť musí 🙂
@majcaalexko zamna negativny... Ani na negative nic nevidim
@babatkoo tazko povedat co to je. Neni to nejak dobre vidiet. Ty to vidis do ruzova?
@hennyinnsbruck máš pravdu je negatívny práve som dostala MS ☹ no nevadí nový cyklus nová nádej
@majcaalexko presne novy cyklus nova nadej... Podari sa coskoro 😉😉
@hennyinnsbruck vidim to presne v tejto farbe. Tak isto. Real zodpoveda fotke
@babatkoo Lebo ja to vidim do siva 🤔ved uvidis ci Mrcha dojde ked tak testni zajtra rano alebo pozajtra.
@antonia08karabin ahojky tak už tmavý výtok mám...asi sa spustí mrcha
@val9 ahoj tak ono aj v case ms je spinenie kolo tehotenstva..uvidis teda mozno to je to a ak nie tak ideme dalej..ja uz mam bolesti na ms cize zo mna nic nebude uz to viem..co uz narobim mozno by mu bolo lepsie najst taku co mu dokaze dat male ja si pridem ze toho niesom schopna.Uvazujem uz aj takto lebo je mi z toho na hovno.
@antonia08karabin určite si toho schopná nevešaj hlavu raz sa to určite podarí ☺️❤️
@antonia08karabin na také ani nemysli😣😣 všetko sa deje pre niečo. Neboj sa dočkáme sa aj my len nevesaj hlavu ❤❤
@majcaalexko dakujem snad mas pravdu zlaticko a verim ze dalsi cyklus je ten tvoj 😚
@antonia08karabin uvidime ❤️
@antonia08karabin naše babo čaká má to kým dostaneme väčší byt alebo nadstavime nad svokrovcami a potom príde 🙂
Keby obden tak by som povedala ze biochemicke.Ale zvlastne ze uz v ten den boli biele🤔
@majcaalexko na original fotke vidim dusika, no skoda, ze Ti prisla MS...Drzim palceky na tento cyklus 😉
@marionett25 testik si mala pekny...Je mi luto, ze prisla MS...Drzim palceky na tento cyklus 😉

Dievčatá mali ste niektorá do mesiaca 2krát MS?