icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

simbatko
4. júl 2018

Dievčatá mali ste niektorá do mesiaca 2krát MS?

daniela2227
4. júl 2018

@zuzka1120 mne ho sestra normalne kupila a poslala do UK

judit_ka
4. júl 2018

Babulky mne to neda. Uz ste sa stretli s tym aby boli testy falosne az takto pozitivne? Vysli mi tieto a od vtedy 2 pruzkove + digitalny negativne. Nechapem vobec a dost ma to trapi neviem co si mysliet.

zvedava_cica
4. júl 2018

@judit_ka ahoj mas to pozitivne.Ak sa bude dalej vyvyjať tak ciarka bude silniet.digi ti ukaze pozit až hcg stupne nad 10 a toto môže byť HCG 5 alebo 8.A Hcg stupa az po každých 24 alebo 36 hodinách.Darmo budeš robiť testy častejšie.A ešte keď sa viac napiješ zriediš si hcg v moči a test zachyti menej hcg a ciarka je mini duch.

judit_ka
4. júl 2018

@zvedava_cica no praveze tieto pozitivne su. Ale dalsie aj z ranneho dnes bol uplne snehobieli. Preto nechapem ci neboli tieto dva nejake chybne lebo dalsie uz snehobiele mam

marionett25
4. júl 2018

Ahojte 😊tak z ducha čo bol predvčerom na teste nebude nič :( včera bol biely testik, rovnako dnes ráno a teraz už aj mrcha dorazila ..nič to je pred nami ešte veľa mesiacov a nejaký to vyjsť musí 🙂

majcaalexko
4. júl 2018

Dnes ráno robený test som 27DC MS očakávam dnes čo myslite je tam niečo pár báb na MK tvrdí že vidí pár že nie ak do piatku nedostanem testnem znova len som bola zvedava na názor ďakujem 🙏

hennyinnsbruck
4. júl 2018

@majcaalexko zamna negativny... Ani na negative nic nevidim

babatkoo
Autor odpoveď zmazal
babatkoo
4. júl 2018

Ahojte. Dnes som 30DC mrcha by mala prist dnes alebo zajtra. Dnesny ranny Pepino test. Nad sipkou je kanalik? Vrchny test je z 26DC ten som pridala iba ako kontrast

hennyinnsbruck
4. júl 2018

@babatkoo tazko povedat co to je. Neni to nejak dobre vidiet. Ty to vidis do ruzova?

majcaalexko
4. júl 2018

@hennyinnsbruck máš pravdu je negatívny práve som dostala MS ☹ no nevadí nový cyklus nová nádej

hennyinnsbruck
4. júl 2018

@majcaalexko presne novy cyklus nova nadej... Podari sa coskoro 😉😉

babatkoo
4. júl 2018

@hennyinnsbruck vidim to presne v tejto farbe. Tak isto. Real zodpoveda fotke

hennyinnsbruck
4. júl 2018

@babatkoo Lebo ja to vidim do siva 🤔ved uvidis ci Mrcha dojde ked tak testni zajtra rano alebo pozajtra.

val9
4. júl 2018

@antonia08karabin ahojky tak už tmavý výtok mám...asi sa spustí mrcha

antonia08karabin
4. júl 2018

@val9 ahoj tak ono aj v case ms je spinenie kolo tehotenstva..uvidis teda mozno to je to a ak nie tak ideme dalej..ja uz mam bolesti na ms cize zo mna nic nebude uz to viem..co uz narobim mozno by mu bolo lepsie najst taku co mu dokaze dat male ja si pridem ze toho niesom schopna.Uvazujem uz aj takto lebo je mi z toho na hovno.

majcaalexko
4. júl 2018

@antonia08karabin určite si toho schopná nevešaj hlavu raz sa to určite podarí ☺️❤️

val9
4. júl 2018

@antonia08karabin na také ani nemysli😣😣 všetko sa deje pre niečo. Neboj sa dočkáme sa aj my len nevesaj hlavu ❤❤

antonia08karabin
4. júl 2018

@majcaalexko dakujem snad mas pravdu zlaticko a verim ze dalsi cyklus je ten tvoj 😚

majcaalexko
4. júl 2018

@antonia08karabin uvidime ❤️

majcaalexko
4. júl 2018

@antonia08karabin naše babo čaká má to kým dostaneme väčší byt alebo nadstavime nad svokrovcami a potom príde 🙂

lela123
4. júl 2018

Keby obden tak by som povedala ze biochemicke.Ale zvlastne ze uz v ten den boli biele🤔

luta13
4. júl 2018

@bibuska2 ahoj, nejde mi odpisat do IP, nechapem, co je zas na prd!...Nebola som tu zopar dni vobec, teraz som citala spravu od Teba...Vidim na testiku z 30.6. ducha....Velmi drzim palceky aby tmavol 😉

luta13
4. júl 2018

@majcaalexko na original fotke vidim dusika, no skoda, ze Ti prisla MS...Drzim palceky na tento cyklus 😉

luta13
Autor odpoveď zmazal
luta13
4. júl 2018

@judit_ka test z 2.7. krasne //...Potichucky gratulujem a prajem, nech // silneju...Mozno mas poobedne Hcg lepsie zachytitelne, ako z ranneho mocu...Testuj teda len poobede 😉

luta13
Autor odpoveď zmazal
luta13
4. júl 2018

@zuzka1120 na prvych 3 foto od Teba z 3.7. vidim dusika...Verim, ze bude silniet...Testuj az za zopar dni, mozno si mala neskor ovulku...Drzim silno palceky 😉

luta13
4. júl 2018

@marionett25 testik si mala pekny...Je mi luto, ze prisla MS...Drzim palceky na tento cyklus 😉