Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@daniela123321 ze by si už rodila a dala si smajla tak som nepochopila😁sedím si asi😁
@danicabbb ja ešte neviem podľa ms mi app ukazuje 4tt no ale to nesedí s ovu ale hcg som mala 700 čo je veľmi pekné na 2 dní meskania
@sonazitnanova no pekné mne dr nebral krv takže sa uvidí bud. týždeň držkaj sa
Ahojte bábiky. Pred pár dňami som sem dávala testik. Som tehu, veľa ste mi pomohli tak dávam pokračovanie, som v piatok týždni, ale už sme aj v nemocnici,dostala som silné kŕče. Teraz mi sledujú hcg. Držte nám prosím palce nech je maličké v poriadku ❤️
Mne vychadza 8 tyzden , ale uvidime co povie dr. Este sa musim objednat, nakolko som v zahranici sa musim nieak vykoktat😆😂
@danicabbb to nevadí ja príznaky ani nemám sem tam prsia ale slabo ,to všetko ešte len príde alebo ani nemusí 😊
@sonazitnanova no ja som mala také že na vracanie prsia bolia no a vaječníky pichaju to neviem či je správne
@danicabbb jasne že je mňa tiež sem tam pichaju veď maternica sa rozťahuje čiže není to nič neobvyklé
@danicabbb
@sonazitnanova ma pravdu.. To su uplne normalne priznaky. Aj mna sem tam pichaju vajecniky, zatial na vracanie mi nieje, prsia ma pobolievaju a bradavky svrbia.. Priznaky sa nemusia hned prejavit..

@12jarka13 ja si znacim vsetko aj vahu aj postrehy ze co sa jak deje ako aj predtym myslim.