Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@daniela123321 ze by si už rodila a dala si smajla tak som nepochopila😁sedím si asi😁
@danicabbb ja ešte neviem podľa ms mi app ukazuje 4tt no ale to nesedí s ovu ale hcg som mala 700 čo je veľmi pekné na 2 dní meskania
@sonazitnanova no pekné mne dr nebral krv takže sa uvidí bud. týždeň držkaj sa
@sangre Áno za sebou ☺️
Ahojte bábiky. Pred pár dňami som sem dávala testik. Som tehu, veľa ste mi pomohli tak dávam pokračovanie, som v piatok týždni, ale už sme aj v nemocnici,dostala som silné kŕče. Teraz mi sledujú hcg. Držte nám prosím palce nech je maličké v poriadku ❤️
V piatom*
Mne vychadza 8 tyzden , ale uvidime co povie dr. Este sa musim objednat, nakolko som v zahranici sa musim nieak vykoktat😆😂
@zuzka1120 držím palce nech je všetko tak ako má ✊
@danicabbb ďakujem ti aj ty sa drzkaj a daj vedieť ako pokracujes 😊
@sonazitnanova oki dám
@zuzka1120 myslim na Vas drzim palce nech ste v poriadku🙂
@danicabbb to nevadí ja príznaky ani nemám sem tam prsia ale slabo ,to všetko ešte len príde alebo ani nemusí 😊
@sonazitnanova no ja som mala také že na vracanie prsia bolia no a vaječníky pichaju to neviem či je správne
@danicabbb jasne že je mňa tiež sem tam pichaju veď maternica sa rozťahuje čiže není to nič neobvyklé
@sonazitnanova ach jo dúfam moje prvé vymodlené po rokoch tak človek má obavy
@danicabbb
@sonazitnanova ma pravdu.. To su uplne normalne priznaky. Aj mna sem tam pichaju vajecniky, zatial na vracanie mi nieje, prsia ma pobolievaju a bradavky svrbia.. Priznaky sa nemusia hned prejavit..
@sonazitnanova
@trisha321
@eliska1986 ďakujem vám ❤️

@12jarka13 ja si znacim vsetko aj vahu aj postrehy ze co sa jak deje ako aj predtym myslim.