Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@majkaaaaaaa ved to nevadi.. Lekarovi mas cas ist..😊
@ikonica počkám do ms a uvidím... 🤷♀️🤷♀️ Žiadne tehu príznaky necítim, až na bolestivé prsia, no to môže byt aj PMS
@majkaaaaaaa tak vyckaj a testni znovu v pondelok...
@majkaaaaaaa je to druha ciarka. Ja som mala slabsiu a digitalny mi ukazal. A vcera uz aj palickovy... krasne tehulkovanie.. aj ked zistit to takto skoro... potom sa to vlecie strasne
@majkaaaaaaa drzim palce ❤
@dracik07 nie chybny test, ale test je po 5 min ca neplatny. Je viacero takych akych ty a boli tehotne ved uvidis. Urob o 2 dni zase
@dracik07 nemyslím si že chybný , niektoré testy dlho siakaju už som sa s tým stretla
@dracik07 mne neduchoval mamatest takze mohlo by to byt na dobrej ceste... Jaj som zvedava😊😊
@dracik07 určite tehotná si čiarky sú viditeľné a aj v negatíve pekne
dievcata som len 9dpo takze to bude pravdepodobne len duch
@dracik07 poradím ti Top test tie ducha nerobia
@dracik07 budeš tehu, ja som tiež prvý mala asi 10DPO a tak do pol hodiny až sa zjavila,a potom silneli a som tehu 🙂
@dracik07 mamatest je top, ale aj pepino sú spoľahlivé a dostaneš v každej drogérii
@gabuliacik ešte si to nepripúšťam , beriem to ako keby to bol iba duch...
Ahojte baby nemáte skúsenosť s takým niečím že krvný test je pozitívny ale iné palickove zatiaľ nie.
@sonazitnanova to podla mna az taka pravda nie je, ja som mala prave top test, mala som krasnu ruzovu ciarku a tehu som nebola.
@judit_ka tak s tými testami ja ani z jedným nikdy v živote som nemala ,,duchov" ako to voláte, pokiaľ som tehotná nebola boli biele .....čo som čítala tak aj keď má žena cistu môže urobiť slabú čiarku atď

@majkaaaaaaa no to moze byt aj z uhniezdovania este... to nastalo min pred dvoma dnami alebo aj skor... a spinenie sa prejavilo az oneskorene.... mozno...