Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@trisha321
@gabuliacik
@ikonica
@hennyinnsbruck test robeny teraz poobede ...🙏🤔
@majkaaaaaaa gratulka ;)
@majkaaaaaaa gratulujem 👌😊
@majkaaaaaaa gratulujem.. Vitaj medzi nami 😀
@majkaaaaaaa super👍👍👍pekne ztmavol od vcera, len tak dalej👌👌👌
@ikonica
@sonazitnanova
@trisha321 baby dakujem , no ešte stále tomu nejak neverím, 10 mesiacov sme sa snažili ...
@hennyinnsbruck dakujem, uvidím ešte zajtra z ranného , som teraz taká ospalá ...
@majkaaaaaaa gratulujem ❤️❤️❤️
@majkaaaaaaa gratulujeeeeem,paradicka
gratulujem 🙂
@majkaaaaaaa ver gratulujem 10mesiaciv je úplná pohodka držím prsty nech silnie💕
@majkaaaaaaa ahoj vidíš a konečne je to tu ,ja som sa tiež konečne dočkala po roku a pol ,tak nám držím ✊✊✊😉
@sonazitnanova bola som u lekara teraz vo stvrtok a dalsie testy negativne
@miriamn76 diky... islo o to, ze vcera som sa rozhodla ze testnem aj ked povodne som chcela cakat do pondelka... tak som hned letela do lekarne... bolo mi divne ale skor ako na chorobu.... nie ako v tehu.... tak som to chcela vediet hned... no aj tak ranna teplota povedala svoje a uz netestujem... cykly mam 26-28dnove cize ak nepride zajtra, tak v utorok mozno kupim dalsi test... ale malo tutu mutu bolo na to aby to vyslo a este hned po prvej mrche po kyrete.... nedavala som tomj takmer ziadne sance....
1dc ako som hovorila... Dr max uz nikdy viac...
Ahojte maminky tak som boka dnes na kontrole máme 1cm a srdiečko bilo keď som to videla neskutočný pocit po toľkých rokoch pre mňa zázrak
💕
@danicabbb to je krása v koľko si tt ,ja idem v stredu na kontrolu pred tým nebolo vidieť plod ešte
@sonazitnanova ďakujem dr som siedmy týždeň ani mne nebolo vidno oted dvomi týždňami len gestacny vak takže som mala strašný stres ked som videla biť srdiečko som sa skoro rozplakala a ty si teraz držím silno prsty
💕
@danicabbb no ja podľa ms som 4tt+6 ale to neviem presne či to aj sedí dr mi naposledy nepovedala ,tiež mám strach že čo bude v stredu
@sonazitnanova a kedy si prosím ťa mala poslednú ms? To ťa ešte asi skoro zavolala či? Nemaj strach prečo veď ak nešpiníš nič ťa extrémne nebolí tak je to oki uvidíš, babetko potrebuje dorast aby ho bolo vidieť. 😘
@danicabbb ja som išla skoro k nej ešte len mi meskqlq 1 deň ale len kvôli PN som potrebovala a lieky inak by som išla až teraz

@judit_ka a ako vieš že tehotná si nebola?