icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sonazitnanova
15. júl 2018

@judit_ka a ako vieš že tehotná si nebola?

majkaaaaaaa
15. júl 2018

@trisha321
@gabuliacik
@ikonica
@hennyinnsbruck test robeny teraz poobede ...🙏🤔

ikonica
15. júl 2018

@majkaaaaaaa gratulka ;)

sonazitnanova
15. júl 2018

@majkaaaaaaa gratulujem 👌😊

trisha321
15. júl 2018

@majkaaaaaaa gratulujem.. Vitaj medzi nami 😀

hennyinnsbruck
15. júl 2018

@majkaaaaaaa super👍👍👍pekne ztmavol od vcera, len tak dalej👌👌👌

majkaaaaaaa
15. júl 2018

@ikonica
@sonazitnanova
@trisha321 baby dakujem , no ešte stále tomu nejak neverím, 10 mesiacov sme sa snažili ...

majkaaaaaaa
15. júl 2018

@hennyinnsbruck dakujem, uvidím ešte zajtra z ranného , som teraz taká ospalá ...

bona69
15. júl 2018

@majkaaaaaaa gratulujem ❤️❤️❤️

gabuliacik
15. júl 2018

@majkaaaaaaa gratulujeeeeem,paradicka

martaniana
15. júl 2018

gratulujem 🙂

danicabbb
15. júl 2018

@majkaaaaaaa ver gratulujem 10mesiaciv je úplná pohodka držím prsty nech silnie💕

sonazitnanova
15. júl 2018

@majkaaaaaaa ahoj vidíš a konečne je to tu ,ja som sa tiež konečne dočkala po roku a pol ,tak nám držím ✊✊✊😉

ikonica
15. júl 2018

Moj vcerajsi a dnesny duch... Ale tehu to nebude vzhladom na teploty... Len ukazka ako falosne duchuje dr. Max.. A nie je to prvy krat...

miriamn76
15. júl 2018

@ikonica tiez mi to urobil max

ikonica
15. júl 2018

@miriamn76 a ja som si x krat povedala ze ho nekupim a zas som kupila ja truba.... najlepsie su pre mna mamatesty aj ked inym tiez duchuju falosne.... len sa tazko zhanaju... len malo lekarni ich ma pravidelne na stave...

judit_ka
15. júl 2018

@sonazitnanova bola som u lekara teraz vo stvrtok a dalsie testy negativne

miriamn76
15. júl 2018

@ikonica skus objednat z netu. Na heureke ked pozries maju viacere obchody

ikonica
15. júl 2018

@miriamn76 hej objednavala som z netu z dr max eshopu ale teraz ja som to chcela zo dna na den kupit a necakat... nechcem mat testy v zasobe, preto som sla do kamennej lekarne....

miriamn76
15. júl 2018

@ikonica tak pozri mojalekaren.sk ak som objednala rano na druhy den kurier doniesol.

ikonica
15. júl 2018

@miriamn76 diky... islo o to, ze vcera som sa rozhodla ze testnem aj ked povodne som chcela cakat do pondelka... tak som hned letela do lekarne... bolo mi divne ale skor ako na chorobu.... nie ako v tehu.... tak som to chcela vediet hned... no aj tak ranna teplota povedala svoje a uz netestujem... cykly mam 26-28dnove cize ak nepride zajtra, tak v utorok mozno kupim dalsi test... ale malo tutu mutu bolo na to aby to vyslo a este hned po prvej mrche po kyrete.... nedavala som tomj takmer ziadne sance....

miriamn76
15. júl 2018

@ikonica drzim palce aby sa zadarilo

ikonica
15. júl 2018

@miriamn76 napodobne;)

ikonica
16. júl 2018

1dc ako som hovorila... Dr max uz nikdy viac...

danicabbb
16. júl 2018

Ahojte maminky tak som boka dnes na kontrole máme 1cm a srdiečko bilo keď som to videla neskutočný pocit po toľkých rokoch pre mňa zázrak
💕

sonazitnanova
16. júl 2018

@danicabbb to je krása v koľko si tt ,ja idem v stredu na kontrolu pred tým nebolo vidieť plod ešte

danicabbb
16. júl 2018

@sonazitnanova ďakujem dr som siedmy týždeň ani mne nebolo vidno oted dvomi týždňami len gestacny vak takže som mala strašný stres ked som videla biť srdiečko som sa skoro rozplakala a ty si teraz držím silno prsty
💕

sonazitnanova
16. júl 2018

@danicabbb no ja podľa ms som 4tt+6 ale to neviem presne či to aj sedí dr mi naposledy nepovedala ,tiež mám strach že čo bude v stredu

danicabbb
16. júl 2018

@sonazitnanova a kedy si prosím ťa mala poslednú ms? To ťa ešte asi skoro zavolala či? Nemaj strach prečo veď ak nešpiníš nič ťa extrémne nebolí tak je to oki uvidíš, babetko potrebuje dorast aby ho bolo vidieť. 😘

sonazitnanova
16. júl 2018

@danicabbb ja som išla skoro k nej ešte len mi meskqlq 1 deň ale len kvôli PN som potrebovala a lieky inak by som išla až teraz