Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
ahojte baby ms mešká od nedele testy neg. máme ísť na dovolenku tak som v miernom strese , že sa to spustí cez dovolenku :/ čo nebude moc dobré u dr vravela že som ešte v norme a keby som mala byť tehu už by mi to ukázalo :(
@katusska248 meska ti len 6dni ci este dlchsie?podla mna na tehotenatvo je cas minimalne dva tyzdne by mala ms meskat aby ti ukazalo dve //.Moze to byt vsetko stres.
@eliska1986 Ahoj Áno od nedele mešká, pritom mávam pravidelne skoro na deň. Ale min mesiac prišli napr o 2 dni skôr. Myslíš, že až tak dlho treba čakať aby sa ukázali //. niekomu to ukazuje už skoro pri prvom oneskorenom dni.
@katusska248 mne druhu čiarku ukazalo 2 dni pred ms
Ahoojte, prosim Vas mate skusenost s tymto: ... ms som mala v aprili naposledy, v maji 1 den ruzovy vytok ... v juny nic a teraz minuky tyzden vo stvrtok som bola u lekara. Povedal ze tehu nie som ale ze sliznicu mam. Pichol vyvolavacku a v utorok som zacala ružovo/hnedo spinit, myslela som ze sa spusti ms ale trva to uz 3 den a je to slabucke vacsinou vidiet len na toaletaku. Teraz vecer uz uplne slabulilinka ruzova skoro neviditelna.
@katusska248 mne test ukázal keď mi meskalo 2 dní už bolo vidno //síce slabšie. Ale na 6ty deň meškania už som mala normálne //
nejdú nahrávať fotky?
@trisha321
@dasaa
veď práve a ja meškám od nedele a stále nebolo nič vidno na žiadnom testovanom teste :/ a to som si zaobstarala tie clearblue testy ..... a neukázali ani náznak ničoho aj som si ich odložila :D že ak by si to náhodou ten test rozmyslel ale nič
dúfam že to nebude nič vážne
je pravda že som mala vv priebehu mesiaca rezáka - dala som si urinal akut forte aj čaj urologický... Neviem či to môže byť aj tým netuším ... Od pondelka ideme na dovolenku a k dr mám prísť po dovolenke ak sa nedostavia . :/ a ak test neukáže //
@laurazma jemnulinka ciarocka sa crta🙂
@eliska1986 dakujem 🙂 noo len za prve, je to test dr max, ktore vraj duchuju..a neviem ci by uz nemal byt po tolkych dnoch viac viditelny 🤷🏼♂️
@laurazma ja tam moc ciarku nevidim
🤔
@biba12 no pockam par dni a testnem zase 🙂 dakujem :*
@janciqa Netesim este kym tam nie su kolajnice 🙂 snazime sa uz 6 mesiac .. druhy mesiac beriem femibion 1 tak zeby zabral? 🙂
@danicabbb dakujem, ale ista si budem ked to budu kolajnice ako v Kysaku :D
@ja17ay ahoj moja :* no mne sa zda velmi skoro preto sa bojim, ci test chybny nie je ... dakujem krasne pridam o par dni dalsi hadam zosilnie 🙂
@daniela123321 myslim že negativny ale určite je ešte skoro

@dada2610 niesi nachladnuta?popripade mas par dni pred menzesom alebo zacali plodne dni